CUINA DE LA GENT DE LA MAR, LA

CUINA DE LA GENT DE LA MAR, LA

ELS RANXOS A LA BARCA

RODA MARTÍNEZ, JUAN JOSÉ

20,00 €
IVA inclòs
Editorial:
ONADA EDICIONS
Any d'edició:
2017
Matèria
Cuina d'autor
ISBN:
978-84-17050-22-1
Pàgines:
96
Enquadernació:
Cartoné
Col·lecció:
TECA, LA
20,00 €
IVA inclòs

La cuina de la gent de la mar. Els ranxos a la barca és un recull de plats bàsicament
elaborats tal com es feien anys enrere a la barca. Tot i això, també
hi trobareu algun exemple de cuines foranes on els productes de la mar
són els principals protagonistes. Aquestes receptes han estat elaborades
segons la tradició, que dia a dia ha anat passant d?una família a una altra.
És per aquest motiu que segurament podeu trobar diferències entre els
mateixos plats que s?elaboren de manera similar entre les barques veïnes.
L?experiència de diversos cuiners queda patent a l?hora de transcriure
els plats que ocupen aquesta publicació. Tres ranxers que comparteixen els
seus coneixements des de la dècada dels anys seixanta de la centúria passada
fins al canvi de segle. En aquest llibre coneixereu grans plats amb ingredients
senzills, dites marineres, mètodes de pesca, com preparar conserves o la
curiosa manera de repartir els guanys entre la tripulació.

Articles relacionats

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    Sense estoc, consultar termini entrega

    16,00 €

  • BEBIDAS VEGETALES
    BLASCO GIMENO, MERCEDES
    Descubre el mundo inagotable de sabores de las leches vegetales y sus beneficios.Las bebidas vegetales son las nuevas estrellas de la nutrición contemporánea: cada vez más personas las incorporan a su dieta porque son energéticas y nutritivas, además de muy gustosas y digestivas.Con este libro conocerás las propiedades nutricionales de las distintas leches vegetales y sus benef...
    Disponibilitat immediata

    18,00 €

  • COCINA JAPONESA, LA
    SHIMBO, HIROKO
    EL LIBRO DE REFERENCIA DE LA auténtica GASTRONOMÍA NIPONA Descubre el mundo de la cocina japonesa, fresca, natural y saludable, a través de esta guía dirigida al cocinero occidental. En esta obra encontrarás: • Descripciones detalladas de los ingredientes japoneses y cómo seleccionarlos. • Explicaciones de las técnicas culinarias. • Más de 250 recetas con útiles ilustraciones. ...
    Disponibilitat immediata

    25,00 €

  • CREMO!
    NICOLAU, MARIA
    CREMO! La nova revolució de Maria Nicolau. Columna publica Cremo!, el nou llibre de Maria Nicolau. Reflexionsgastronòmiques de la cuinera més revolucionària dels últims anys.El fenomen que ha revolucionat la gastronomia torna amb un llibre captivador i molt personal. Una memoir culinària imbatible. «Cremo!» és el crit d'alerta que s'etziba a les cuines professionals quan es car...
    Disponibilitat immediata

    23,90 €

  • ARTE DE UN BUEN ARROZ, EL
    HÉCTOR MEDINA @ELCHEFKENT
    Un libro imprescindible para todos los amantes del arroz.El valenciano Héctor Medina comparte en estas páginas todos sus trucos para que ninguna receta se te resista. Conocido en redes como @elchefkent, sabe de buena tinta que puedes llegar a preparar arroces de restaurante en tu propia casa con solo un puñado de conceptos claros, y te ofrece las claves para elegir el tipo de a...
    Disponibilitat immediata

    19,95 €

  • GASTRONOGEEK K-DRAMA
    VILLANOVA, THIBAUD / PALOT, MARIE
    Pon un kimchi en tu vida. Descubre Corea a través de su peculiar y sabrosa gastronomía. Desde El juego del calamar hasta Vincenzo, pasando por Start-Up o Woo, abogada extraordinaria, aquí encontrarás 30 recetas inspiradas en las más famosas series coreanas. Street food, platos para compartir, sopas, postres..., es decir, los imprescindibles de la K-food para sumergirse en la cu...
    Disponibilitat immediata

    24,95 €