Zona de usuario
0libros
0,00 €
Búsqueda avanzada
Título:
100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA. DE LA CUINA DE LES ÀVIES ALS GERMANS ROCA
Subtítulo:
Autor:
FÀBREGA, JAUME
Editorial:
COSSETANIA EDICIONS (( XARXA ))
Año de edición:
2018
Materia
Cocina de autor
ISBN:
978-84-9034-720-1
Páginas:
224
Encuadernación:
Rústica
Colección:
DE CENT EN CENT
14,90 € Disponibilidad inmediata

Sinopsis

La cuina catalana -repetidament, a través de Ferran Adrià i Joan Roca- ha estat declarada la primera del món. En aquest llibre, a manera de "cànon", hi descobrirem quins són els plats indispensables d'aquesta cuina, els que han inspirat els grans cuiners, que formen de la nostra memòria palatal històrica i de la nostra vida, i fins i tot alguns dels que cuinen els grans xefs. Veurem com la cuina catalana és alhora arcaica, ben construïda, inventiva i evolutiva; un repte al plaer i un patrimoni cultural que val la pena conservar.

Otros libros del autor