100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA

100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA

DE LA CUINA DE LES ÀVIES ALS GERMANS ROCA

FÀBREGA, JAUME

14,90 €
IVA incluido
Editorial:
COSSETANIA EDICIONS
Año de edición:
2018
Materia
Cocina de autor
ISBN:
978-84-9034-720-1
Páginas:
224
Encuadernación:
Rústica
Colección:
DE CENT EN CENT
14,90 €
IVA incluido

La cuina catalana -repetidament, a través de Ferran Adrià i Joan Roca- ha estat declarada la primera del món. En aquest llibre, a manera de "cànon", hi descobrirem quins són els plats indispensables d'aquesta cuina, els que han inspirat els grans cuiners, que formen de la nostra memòria palatal històrica i de la nostra vida, i fins i tot alguns dels que cuinen els grans xefs. Veurem com la cuina catalana és alhora arcaica, ben construïda, inventiva i evolutiva; un repte al plaer i un patrimoni cultural que val la pena conservar.

Artículos relacionados

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    16,00 €

  • CREMO!
    NICOLAU, MARIA
    CREMO! La nova revolució de Maria Nicolau. Columna publica Cremo!, el nou llibre de Maria Nicolau. Reflexionsgastronòmiques de la cuinera més revolucionària dels últims anys.El fenomen que ha revolucionat la gastronomia torna amb un llibre captivador i molt personal. Una memoir culinària imbatible. «Cremo!» és el crit d'alerta que s'etziba a les cuines professionals quan es car...
    Próximamente. Reserve su ejemplar

    24,90 €

  • RECETAS DE MI MADRE, LAS
    LORENA Y TOÑI @LASRECETASDEMIMADRE
    Te puedo garantizar que con este libro no solo vas a preparar recetas fáciles, ricas, en muy poco tiempo y con pocos ingredientes, sino que, además, te lo vas a pasar muy muy bien. Sus autoras, LAS RECETAS DE MI MADRE, son uno de los perfiles de cocina que cuenta con más seguidores de Instagram gracias al desparpajo y naturalidadcon los que explican sus recetas. En este libro ...
    Disponibilidad inmediata

    21,90 €

  • 100 RECETAS DE PAN DE PUEBLO (EDICION AMPLIADA Y REVISADA)
    YARZA, IBAN
    100 recetas de pan de pueblo es un libro tan esperado como único, un amplio catálogo de recetas del patrimonio panadero español. Por primera vez, se explican las fórmulas pensando en el panadero casero, de una forma clara y sencilla, a través de más de 800 fotografías paso a paso y mediante un inagotable repertorio de trucos y técnicas fáciles.De la mano de Ibán Yarza, uno de l...
    Disponibilidad inmediata

    24,90 €

  • CUINA! O BARBÀRIE
    NICOLAU I ROCABAYERA, MARIA
    Entusiasta, inconformista i hilarant, Maria Nicolau ens obre les portes a una cuina rica, sostenible, apassionada i, sobretot, coherent. Una cuina explicada a través de la història i la ciència, la natura i la tecnologia, els episodis col·lectius i la vivència íntima. Per què l’olla és l’invent primordial de la civilització? Què ho fa, que els pastissos s’inflin al forn? Com és...
    Disponibilidad inmediata

    24,90 €

  • DOLÇOS SANOTS
    ZURRIAGA MITJANS, LAURA (CROQUETA DE XOCOLATA)
    Descobreix la pastisseria fàcil i sense sucre amb la reina dels dolços: 80 receptes de postres boníssimes per al cos i per al cap. És possible gaudir d'unes postres delicioses i sense sucre? Amb quin ingredient puc substituir les farines refinades? Com puc evitar els pics de glucosa sense renunciar als dolços? Pastissos, brioixeria, gelats, cremes... Descobreix 80 receptes fà...
    Disponibilidad inmediata

    21,95 €

Otros libros del autor

  • CUINA DEL BARROC
    FABREGA, JAUME
    Aquest llibre sobre la cuina del Barroc, corresponent a lՏpoca del Rector de Vallfogona (s. XVII), sÕha editat en ocasi? de la celebraci? de lÕany dedicat a aquest gran poeta, tan gran com relativament poc conegut, malgrat que la seva figura Ðper les seves poesies, canons i ditesÐ formi part de la cultura popular. Hi trobarem un conjunt de suggestives receptes Ðdels entrants ...
    Disponibilidad inmediata

    17,00 €

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    16,00 €

  • CUINA CATALANA TRADICIONAL AMB TERRISSA
    FÀBREGA, JAUME
    La terrissa ha estat el material fonamental de la cuina catalana, que ?s inimaginable sense les olles, cassoles i altres atuells fets amb aquest material popular, envernissat o sense. Cuinar amb fang ?s un tast dÕhist?ria que ens submergeix a la cuina de les nostres mares i ?vies, i a una cultura ancestral. ?s la cuina de lÕamor?s xup-xup, que mai no haur?em dÕoblidar, una cuin...
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    17,00 €

  • CUINA D'EIVISSA I FORMENTERA, LA
    FABREGA, JAUME
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    35,00 €

  • BACALLÀ, EL
    FÀBREGA, JAUME
    Del bacalla se nÕha aprofitat tot. ?s, sens dubte, el peix m?s apreciat a la cuina catalana, malgrat que no ?s un peix autocton. En aquest llibre hi trobareu un munt de receptes exquisides, molt ben explicades i documentades, pas a pas, dels Pa?sos Catalans, al costat de les que ens han proporcionat els portuguesos i els bascos i dÕaltres pa?sos del m?n on es menja el bacalla. ...
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    16,00 €

  • 100 REFRANYS SOBRE EL MENJAR I EL BEURE
    FÀBREGA, JAUME
    L'ORIGEN DELS REFRANYS SOBRE ALIMENTACIÓ MÉS POPULARS AMB UNA RECEPTA CATALANA A CADA CAPÍTOL El refrany és una frase sentenciosa que solem utilitzar en la nostra vida diària per descriure situacions, puntuar converses, etcètera. Els refranys són d'autoria anònima, ja que pertanyen al cabal de la saviesa popular. En aquest llibre, podreu fruir d'unes receptes al·lusives, que r...
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    16,50 €