Zona de usuario
0libros
0,00 €
Búsqueda avanzada
Título:
AVALUACIO PERSUASIVA. UNA APLICACIO DEL MODEL ECCEO
Subtítulo:
Autor:
BORRELL CLOSA, ELVIRA; CHAVARRIA NAVARRO, XAVIER
Editorial:
HORSORI, S.L. EDITORIAL
Año de edición:
2017
Materia
Pedagogía
ISBN:
978-84-15212-53-9
Páginas:
168
Encuadernación:
Rústica
Colección:
CUADERNOS DE EDUCACION
19,00 € Sin stock. Disponible en 10 dias.

Sinopsis

Aquest llibre és la continuació natural d'Evaluación de centros para la mejora de la calidad (Chavarria i Borrell, 2013) que, alhora, es deriva de Calidad en educación (Chavarria i Borrell, 2002).

El text que es presenta és una aplicació -entre les moltes possibilitats que ofereix el model ECCEO- d'avaluació realitzada per avaluadors interns d'un centre educatiu amb el suport d'un facilitador o coach extern.

En primer lloc, s'ofereix una síntesi del model ECCEO amb els seus elements i característiques més rellevants. A continuació, es dedica un capítol a exposar els resultats de l'aplicació experimental del model en diversos centres. I, per acabar, s'estableixen amb detall els paràmetres per a l'aplicació de l'Avaluació persuasiva, que dóna títol al llibre, com a implantació del model ECCEO en el supòsit de suport extern.

El Fòrum Europeu d'Administradors de l'Educació, entitat federada de l'European Forum on Educational Administration, és l'organisme que garanteix -des de la neutralitat política i administrativa- la qualitat i la sostenibilitat del projecte.