Zona de usuario
0libros
0,00 €
Búsqueda avanzada
Título:
CAPÍTOLS DOLÇOS DE CUINA MALLORQUINA
Subtítulo:
Autor:
CONTRERAS MAS, ANTONI
Editorial:
DOCUMENTA BALEAR
Año de edición:
2018
Materia
Cocina de autor
ISBN:
978-84-17113-21-6
Páginas:
182
Encuadernación:
Rústica
Colección:
MENJAVENTS
16,00 € Disponibilidad inmediata

Sinopsis

Aquest llibre és la segona part o, si voleu, la darreria del volum Capítols de cuina mallorquina. Hi trobareu notícies sobre els pastissos i dolços de l?antiga cuina illenca, de la qual podreu seguir el rastre amb una vintena de receptes.
Els costums protocol·laris de la taula i gastronomia occidentals estableixen que els pastissos i dolços siguin servits com a plat darrer d?una menjada. En aquesta obra podreu conèixer els dolços ara ja perduts de la gastronomia mallorquina, com els gubellets, els xerafins o les llesques de papa i els que encara es conserven en altres indrets, com les casques o el cuscussó, i els altres que perviuen, com els doblegats, els rubiols, el crespells, els bunyols, els confits, el gató, els quartos, el codonyat o les neules. També s?hi han inclòs els gelats, tan tradicionals com els flaons, les formatjades, els congrets, i la figa de moro, com a mostra de la introducció d?una fruita externa a l?illa, que, si bé va ser considerada exòtica al principi, des­prés s?integrà de ple a la taula mallorquina.

Otros libros del autor