Zona de usuario
0libros
0,00 €
Búsqueda avanzada
Título:
CASTELLS, ELS
Subtítulo:
Autor:
VERDÚ MUÑOZ, IRENE / MARTÍNEZ LLIDÓ, MARIA
Editorial:
LLETRA IMPRESA
Año de edición:
2016
ISBN:
978-84-945008-2-4
Páginas:
28
Encuadernación:
Rústica
Colección:
EL PRÍNCEP PREGUNTADOR
6,90 € Disponibilidad inmediata

Sinopsis

En aquest llibre el Príncep preguntador i els seus amics el Savi saberut, Teresa i Flabiol el joglar t'ajudaran a descobrir-ho de manera divertida, amb cançonetes, rimes, explicacions i curiositats.
Així, hi descobrirem qui eren els joglars, els cavallers, les dames i els soldats. També els oficis de l'època medieval: Els fusters, els ferrers, els camperols... Com es defensaven dels enemics i per a què servien el fossat, els merlets, el pot llevadís o la torre de l'homenatge.
A més, s'hi inclou un glossari i altres llibres interessants en valencià, castellà i anglès sobre l'època dels castells.
En aquest llibre el Príncep preeguntador i els seus amics el Savi saberut, Teresa i Flabiol el joglar t'ajudaran a descobrir-ho de manera divertida, amb cançonetes, rimes, explicacions i curiositats. Així, hi descobrirem qui eren els joglars, els cavallers, les dames, i els soldats. També els oficis de l'època medieval: els fusters, els ferrers, els camperols... Com es defensaven dels enemics i per a què servien el fossat, els merlets, el pont llevadís o la torre de l'homenatge.
A més, s'hi inclou un glossari i altes llibres interessants en valencià, castellà i anglès sobre l'època dels castells