Zona de usuario
0libros
0,00 €
Búsqueda avanzada
Título:
COMPTA AMB MI. INCLOURE PER CONSTRUIR UN MÓN MILLOR
Subtítulo:
Autor:
VÁZQUEZ, MARISA
Editorial:
CÓDICE EDICIONES
Año de edición:
2018
Materia
Pedagogía
ISBN:
978-84-941187-2-2
Páginas:
120
Encuadernación:
Rústica
12,00 € Disponibilidad inmediata

Sinopsis

El conte que tens a les mans forma part d'un projecte. Un projecte compartit pels estudiants de segons curs d'Educació Infantil de les promocions 2012-2017 de la Universitat Abat Oliva CEU de Barcelona. Cinc anys de contes que prenen forma gràcies a la Càtedra UNESCO en Pau, Solidaritat i Diàleg Intercultural.

El dret a l'eduació és un dret universal, sense cap excepció d'índole social o psicològica. Per tant, és la nostra obligació conèixer i estudiar els trastorns del desenvolupament i les dificultats d'aprenentatge, però també desenvolupar una sensibilització que ens permeti comprendre i acompanyar les famílies i, com no!, els alumnes que tenim a les nostres aules.

Aquests contes pretenen ser una eina per generar comprensió; a través dels contes podem ajudar a entendre la diversitat funcional, a acceptar-la i a aconseguir un clima de convivència en el qaul tots i totes tinguem cabuda.

Aquesta publicació la dediquem a la Mireia Pérez Pons, alumna del curs 2013-2014, que ens va deixar massa aviat. La seva energia, força i dedicació als més petits ens acompanyaran sempre!

Otros libros del autor