Zona de usuario
0libros
0,00 €
Búsqueda avanzada
Título:
ENIGMA DEL VITRALL DEL PALAU GÜELL, L'. EL PINTOR MANUEL FERRÁN I LA VIDRIERA D'ANTONIO PÉREZ / EL ENIGMA DEL VITRAL DEL PALACIO GÜELL: EL PINTOR MANUEL FERRÁN Y LA VIDRIERA DE ANTONIO PÉREZ
Subtítulo:
Autor:
 
Editorial:
DIPUTACIO DE BARCELONA
Materia
Arquitectura
ISBN:
978-84-9803-824-8
Colección:
EL PALAU GÜELL A FONS
3,00 € Sin stock. Disponible en 10 dias.

Sinopsis

El cinquè número de la col·lecció El Palau Güell a fons exposa amb detall com s'ha resolt, en part, el misteri d'un dels excepcionals elements decoratius del Palau. La historiadora de l'art i especialista en vitralls Núria Gil Farré signa aquest llibre, que recull la investigació centrada en l'escena representada en una vidriera a l'àcid molt especial. Es tracta de la vidriera que decora imponent la sala de confiança de la planta noble del Palau Güell, i que fins fa pocs anys representava un dels molts misteris que el genial arquitecte Gaudí va anar distribuint entre les quatre parets d'aquest excepcional palau urbà.

La vidriera, en què apareixen soldats vestits a l'estil dels terços espanyols, avui sabem que reprodueix un fragment del quadre Antonio Pérez alliberat pel poble de Saragossa el 1591, obra del pintor Manuel Ferrán Bajona, del 1864.