CUINA DELS PESCADORS DE LA COSTA DAURADA, LA

CUINA DELS PESCADORS DE LA COSTA DAURADA, LA

RECEPTES TRADICIONALS

SOLÉ I TORNÉ, DAVID

17,00 €
IVA incluido
Editorial:
FARELL EDITORS I DISSENYADORS
Año de edición:
2015
Materia
Cocina de autor
ISBN:
978-84-92811-66-3
Páginas:
139
Encuadernación:
Rústica
Colección:
REBOST I CUINA

Disponibilidad:

  • La Llar - Sant AntoniSin stock - Consultar plazo de entrega
  • La Llar- Passeig de la Plaça MajorSin stock - Consultar plazo de entrega

Aquest bocí de riba mediterrània, que va des de Cunit fins a Alcanar, amb el seu suau clima i la seva ubicació, ha estat un marc perfecte per a la proliferació d’una forma de cuinar exemplar.
Aquesta mostra de receptes tenen en comú que són molt representatives de la cuina de la nostra costa i la gran majoria neixen en l’àrea d’influència de la mar. La cuina d’“abordo” és sàvia, intuïtiva i sense mesures estandarditzades. A més de saludable, és d’una sostenibilitat extraordinària perquè optimitza magistralment els pobres ingredients dels quals parteix: el peix, el brou, la patata, l’arròs i els fideus, la picada, l’allioli. Definir la cuina de barca és parlar de peix, i ingredients originaris del país, de la zona, econòmics, que combinats amb saviesa configuren quasi bé la totalitat de la cuina marinera de la Costa Daurada.

Artículos relacionados

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    16,00 €

  • MUNDO DE LA FERMENTACIÓN, EL
    KATZ, SANDOR ELLIX
    DURANTE LOS ÚLTIMOS VEINTE AÑOS, SANDOR KATZ HA VIAJADO POR EL MUNDO ENSEÑANDO Y APRENDIENDO FASCINANTES TÉCNICAS DE ELABORACIÓN DE FERMENTADOS En El mundo de la fermentación, Sandor Katz, experto fermentador y aventurero culinario, nos invita a conocer los lugares, las personas y todos los alimentos especiales que ha descubierto durante sus viajes por el mundo y que han inspir...
    Disponibilidad inmediata

    29,90 €

  • NO SOC UN DELS VOSTRES
    CASANOVAS, MARC
    Un cuiner allunyat dels estereotips de l?altra gastronomia i un restaurant que va passar per les págines de la história de Barcelona com un estel fugaÇ. L?Alex Montiel i el restaurant L?Aram són peces imprescindibles per entendre la nostra cultura gastronómica i, tanmateix, han viscut fins ara en una penombra buscada.Comptant amb el testimoni d?Alex Montiel, la seva família, i ...
    Disponibilidad inmediata

    23,50 €

  • 60 RECEPTES DE CONILL
    BORRÀS PÀMIES, MAITE
    60 receptes de conill és un receptari que desborda emocions: la Maite Borràs harmonitza la seva habilitat com a cuinera amb la sensibilitat de l'artista i ens ofereix la seva taula per gaudir d'un festí de records al voltant d'un dels productes alimentaris més extraordinaris que tenim a l'abast, el conill. En Xavier Franquet, amb les seves delicioses aquarel·les, recrea meravel...
    Disponibilidad inmediata

    22,00 €

  • REVOLUCIONES DE LA COMIDA, LAS
    TONON, RAFAEL
    En los últimos cincuenta años, la alimentación ha sufrido transformaciones extraordinarias: las cadenas de comida rápida se han extendido por todo el mundo ofreciendo servicio rápido y cambiando la forma en que consumimos calorías, las innovaciones han tomado el control de la gran industria alimentaria, y los chefs se han convertido en celebridades mundiales. En cuanto a la cie...
    Disponibilidad inmediata

    19,95 €

  • CUINA ANTIINFLAMATORIA
    TOLOSANA, MONTSE L.
    Aquest llibre és un recull de menús setmanals i receptes pensades per a una alimentació diària antiinflamatòria i saludable. Les receptes proposades són saboroses, fàcils de cuinar i en la línia d?una alimentació conscient, alhora que contribueixen a la prevenció i tractament de la inflamació, especialment la inflamació crònica i la d?origen autoimmune. Poques coses hi ha ta...
    Disponibilidad inmediata

    20,00 €

Otros libros del autor

  • HERBES AROMATIQUES, LES. CUINA DELS PERFUMS
    SOLÉ I TORNÉ, DAVID
    En aquest llibre hi trobaras les vint-i-quatre herbes aromatiques mes utilitzades en la nostra cuina. De cada planta seÕn descriu els seus sabors, les seves aplicacions alimentaries i dÕaltres usos. Tambe hi trobaras per a cadascuna tres receptes practiques, originals per treureÕn profit, es a dir, un total de setanta-dues propostes. Treu-li el millor partit als teus plats amb...
    Disponibilidad inmediata

    16,00 €

  • ESPÈCIES, LES
    SOLÉ I TORNÉ, DAVID
    Les espécies són captivadores i a voltes quasi sobrenaturals pel do que tenen de poder fer viatjar una persona arreu del món sense que aquesta es mogui de lloc. Són capaces de transformar tot un plat i tot un ápat, són idònies per a transmetre sensacions amagades o noves. Tot plegat, però, sempre amb l ánim de millorar el gust de la cuinada on se les inclou i d aprendre a combi...
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    16,00 €

  • CUINTES
    SOLÉ I TORNÉ, DAVID
    Cuintes, acrònim de cuines i contes, conté un conjunt de textos de diferents textures i sabors, que tenen com a nexe el fet que giren entorn de la cuina i els aliments. Hi trobareu la declaració d'un jubilat detingut per desordre públic; la narració d'un regal original que consisteix en viure unes càrregues policials des del mateix nucli d'una manifestació moguda; el tast d'un...
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    15,90 €

  • PICADES
    SOLE I TORNE, DAVID
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    18,00 €