PLATS DE FESTA ALLIPEBRES, XATONS, ROMESCOS

PLATS DE FESTA ALLIPEBRES, XATONS, ROMESCOS

TAPIAS, PERE

9,47 €
IVA incluido
Editorial:
COLUMNA EDICIONS
Materia
Cocina de autor
ISBN:
978-84-8300-641-2
Colección:
COLUMNA CUINA

Disponibilidad:

  • La Llar - Sant AntoniSin stock - Consultar plazo de entrega
  • La Llar- Passeig de la Plaça MajorSin stock - Consultar plazo de entrega

Artículos relacionados

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    16,00 €

  • CUPCAKES: OVER 80 DELICIOUS RECIPES FOR ALL OCCASIONS AND TATSES
    MCMAHON , SUE
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    23,83 €

  • CUINA DEL TRADICIONARI, LA
    CALDENTEY, MIQUEL
    La lluna ens pareixia una ensaïmada, una coca amb sucre candi, una tallada de meló; i quan, en el ple, sortia roja, una síndria esmitjada. Sempre coses de menjar...». La veu de Rafel Ginard (1899-1976), folklorista i escriptor, compilador del Cançoner Popular de Mallorca i també d’un ric compendi d’anotacions sobre el calendari folklòric, ens guia en un recorregut per la cuina ...
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    30,00 €

  • DEIXAR ESCRIT EL QUE HEM MENJAT
    MORERA JUAN, ELISA
    Disponibilidad inmediata

    30,00 €

  • RECETAS CRUDIVEGANAS FÁCILES DE PREPARAR PARA 1 O 2 RACIONES
    CORNBLEET, JENNIFER
    ¡Nunca antes ha sido tan fácil y tan placentero consumir las cinco raciones diarias de fruta y verdura recomendadas! Jennifer Cornbleet, la conocida profesora de cocina de la bahía de San Francisco, comparte sus recetas crudívoras favoritas de una o dos raciones. Con las técnicas de Jennifer y sus sencillas instrucciones no tendrás que afanarte en la cocina e invertir mucho ti...
    Disponibilidad inmediata

    24,95 €

  • AQUELLA CUINA D'ARA
    CASTELLET I TORRENTS, MARTA
    Còctels, tapes, escudelles, carns fredes, carns amb suc, peixos al forn, bunyols, pastissos... Aquest receptari representa la trajectòria vital de la Jovita Murias, una moianesa nascuda a El Bierzo, que es va iniciar en l'art dels fogons al costat de la seva mare i que es va consolidar com a cuinera amb el mestre Josep Lamich a Moià. En aquest llibre us traslladem les seves el...
    Disponibilidad inmediata

    18,00 €

Otros libros del autor

  • RESTAURANTES DE LA COSTA DAURADA
    TAPIAS, PERE
    Disponibilidad inmediata

    9,00 €

  • PERE TÀPIAS, POEMES.
    TAPIAS, PERE
    Pere Tàpias ens obsequia amb un llibre ben especial. Una quarantena de poemes, per endinsar-nos en el món intim del cantautor-gastrònom. Una sorpresa (delicadesa) literària, una confluència dels sentits com a forma de vida i els coneixements. El títol del llibre, d'altra banda, On es desborda el sol, ja aclareix de bon començament que el lloc fonamental on es manifesta el tar...
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    15,00 €

  • TAPIAS VARIADES
    TAPIAS, PERE
    En Pere Tapias cuina el Tapias variades des de fa divuit anys. Cada dissabte i cada diumenge el podeu escoltar dins del programa El suplement, de Catalunya Ràdio, magazín líder d'audiència a Catalunya que condueix la Sílvia Cóppulo amb tot el temps del món per parlar de les coses que més interessen i per escoltar aquelles persones que tenen coses per dir. El llibre que teniu a ...
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    9,95 €

  • CUINES DE VILANOVA
    TAPIAS, PERE
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    9,30 €

  • NYORA, LA
    TAPIAS, PERE
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    5,96 €

  • POETIQUES VARIADES
    TAPIAS, PERE
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    16,00 €