RECEPTES DE PRIMAVERA / SPRING RECIPES

RECEPTES DE PRIMAVERA / SPRING RECIPES

CUINA. EDICIO BILINGUE CATALÀ-ANGLES

COWPER, RICHARD / SAL·LARI, CONXITA

22,00 €
IVA incluido
Editorial:
SD EDICIONS - SAMARANCH DISSENY GRÀFIC
Año de edición:
2018
Materia
Cocina de autor
ISBN:
978-84-948431-0-5
Páginas:
92
Encuadernación:
Cartoné
22,00 €
IVA incluido

Sinopsis
"Receptes de primavera / Spring recipes" és una recopilació de receptes pensades per a gaudir a la primavera, aprofitant les menges tradicionals de l’estació i l’apetit que es desperta amb l’arribada del bon temps. Amb gran sensibilitat per al detall, el llibre s’encarrega d’evocar els moments clau que envolten la gastronomia i festivitats de la temporada. Així mateix, es tracta d’un llibre bilingüe, de manera que, a més de crear una referència de receptes ideals per la temporada, és una eina perfecta per acostar als no-catalanoparlants a les certes receptes típiques catalanes, així com d’altres —totes boníssimes— que són més innovadores. Aquest llibre neix de l’enriquiment produït per les confluències i influències de llocs i temps nous, que embolcalla les receptes i els dona aires nous.

Artículos relacionados

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    16,00 €

  • BEBIDAS VEGETALES
    BLASCO GIMENO, MERCEDES
    Descubre el mundo inagotable de sabores de las leches vegetales y sus beneficios.Las bebidas vegetales son las nuevas estrellas de la nutrición contemporánea: cada vez más personas las incorporan a su dieta porque son energéticas y nutritivas, además de muy gustosas y digestivas.Con este libro conocerás las propiedades nutricionales de las distintas leches vegetales y sus benef...
    Disponibilidad inmediata

    18,00 €

  • COCINA JAPONESA, LA
    SHIMBO, HIROKO
    EL LIBRO DE REFERENCIA DE LA auténtica GASTRONOMÍA NIPONA Descubre el mundo de la cocina japonesa, fresca, natural y saludable, a través de esta guía dirigida al cocinero occidental. En esta obra encontrarás: • Descripciones detalladas de los ingredientes japoneses y cómo seleccionarlos. • Explicaciones de las técnicas culinarias. • Más de 250 recetas con útiles ilustraciones. ...
    Disponibilidad inmediata

    25,00 €

  • CREMO!
    NICOLAU, MARIA
    CREMO! La nova revolució de Maria Nicolau. Columna publica Cremo!, el nou llibre de Maria Nicolau. Reflexionsgastronòmiques de la cuinera més revolucionària dels últims anys.El fenomen que ha revolucionat la gastronomia torna amb un llibre captivador i molt personal. Una memoir culinària imbatible. «Cremo!» és el crit d'alerta que s'etziba a les cuines professionals quan es car...
    Disponibilidad inmediata

    23,90 €

  • GASTRONOGEEK K-DRAMA
    VILLANOVA, THIBAUD / PALOT, MARIE
    Pon un kimchi en tu vida. Descubre Corea a través de su peculiar y sabrosa gastronomía. Desde El juego del calamar hasta Vincenzo, pasando por Start-Up o Woo, abogada extraordinaria, aquí encontrarás 30 recetas inspiradas en las más famosas series coreanas. Street food, platos para compartir, sopas, postres..., es decir, los imprescindibles de la K-food para sumergirse en la cu...
    Disponibilidad inmediata

    24,95 €

  • SPAIN. THE COOKBOOK
    Disponibilidad inmediata

    49,95 €