CUINA DEL FUTUR, LA

CUINA DEL FUTUR, LA

CUINA, CIÈNCIA I SALUT

CASTELLS, PERE

17,00 €
IVA inclòs
Editorial:
TIBIDABO EDICIONS, S.A.
Any d'edició:
2016
Matèria
Cuina d'autor
ISBN:
978-84-9117-202-4
Pàgines:
264
Enquadernació:
Rústica
17,00 €
IVA inclòs

La Cuina del Futur, ja és una realitat. La gastronomia es transforma per adaptar-se al nostre ritme de vida, a les nostres necessitats, partint de l?alimentació més tradicional a la més revolucionària incloent noves eines (les impressores 3D), nous productes (aliments sintètics), noves tècniques (l?esferificació per a la creació de noves textures) i noves metodologies (l?aprofitament del microones en la cuina), tot plegat creant un context culinari de contrastos, paradoxes, contradiccions i variacions constants de productes i procediments.
Tots aquests elements s?unifiquen amb l?objectiu de beneficiar la nostra salut i benestar des de les cuines més selectes fins a les cuines de casa nostra. Tots cuinem i tots mengem. Com a societat, busquem la innovació des de restaurants com el desaparegut elBulli fins als forns de casa nostra. El flux és clar: intercanviar, apropar, millorar i innovar en una àrea on tots participem per igual, ja sigui per necessitat, plaer o una fusió d?ambdós aspectes.
Endinsem-nos, doncs, en aquest futur de la cuina, en quins àmbits adoptarem noves costums social i culturalment, què menjarem, quina qualitat acompanyarà als nostres aliments i a les tècniques per cuinar-los i, en definitiva, com la cuina és una eina enllaçada a múltiples àrees que representen a tot el món per igual.

Articles relacionats

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    Sense estoc, consultar termini entrega

    16,00 €

  • CUINA CATALANA
    SIERRA, BORJA / GÓMEZ, ÓSCAR
    Disponibilitat immediata

    59,00 €

  • KETO FLEXIBLE
    GARAT, LAURA (@KETO_CON_LAURA)
    En Keto flexible tienes recetas para el día a día, para preparar en tu casa, para el trabajo, así como sugerencias para cuando vayas a restaurantes y a casa de amigos. ¡BÁSICOS, APERITIVOS, ENTRANTES, PRINCIPALES Y POSTRES A LOS QUE NO PODRÁS RESISTIRTE! Este es libro que estabas esperando de la autora de recetas keto por excelencia en España en el que reúne 101 nuevas y atrac...
    Disponibilitat immediata

    22,90 €

  • TU SALUD EMPIEZA EN LA COCINA
    PROCELL, PAOLA
    ¿Sientes que vives en una vorágine de estrés, con falta de energía y antojos constantes? ¿Sufres enfermedades crónicas y quieres saber cómo nutrirte para sentirte mejor? Tu salud empieza en la cocina: practica la dieta antiinflamatoria.Cada vez se habla más de los procesos de inflamación, es decir, la respuesta del sistema inmune a un daño en el organismo, como base de las prin...
    Disponibilitat immediata

    20,00 €

  • RECETAS DE LA ABUELA
    CUESTA DEL RINCÓN, MÁXIMA
    El título del libro que el lector tiene en sus manos es rigurosamente cierto. Las recetas en él recogidas no son una antología de las mejores de la cocina española, tomadas de libros diversos, ni se han pedido a loscocineros más famosos del país. Son, simplemente, las recetas con las que a los largo de setenta y cinco años, ha dado de comer la abuela Máxima. De su enjundia ga...
    Disponibilitat immediata

    28,00 €

  • COCINEMOS JUNTOS
    BOTANA, MARU
    Disponibilitat immediata

    29,00 €

Altres llibres de l'autor

  • COCINA DEL FUTURO, LA
    CASTELLS, PERE
    La Cocina del Futuro, ya es una realidad. La gastronomía se transforma para adaptarse a nuestro ritmo de vida, a nuestras necesidades, partiendo de la alimentación más tradicional a la más revolucionaria incluyendo nuevas herramientas (las impresoras 3D), nuevos productos (alimentos sintéticos), nuevas técnicas (la esferificación para la creación de nuevas texturas) y nuevas me...
    Sense estoc, consultar termini entrega

    17,00 €