CUINA I VI

CUINA I VI

RECEPTES DEL PRIORAT

ARTAL ROCAMORA, EVA / CASTELLÓ BOU, M.TERESA / GINÉ MIRÓ, CRISTINA

18,00 €
IVA inclòs
Editorial:
FARELL EDITORS I DISSENYADORS
Any d'edició:
2019
Matèria
Cuina d'autor
ISBN:
978-84-17116-12-5
Pàgines:
143
Enquadernació:
Rústica
Col·lecció:
REBOST I CUINA
18,00 €
IVA inclòs

El vi sÕha utilitzat de forma generalitzada a la cuina catalana tradicional: als rostits, regats principalment amb vi ranci; als estofats, sovint macerats en vi; als escabetxos, on predomina lÕ?s del vinagre i, fins i tot, a les postres i conserves de fruites. Cuina i Vi. Receptes del Priorat ens permet descobrir l'ampli ventall d'aquest llegat destacable que ha deixat el conreu de la vinya i la producci? de vi en la gastronomia de la comarca. ?s a partir de les entrevistes i el recull de la mem?ria oral de pagesos, propietaris de vinyes, fondes i bodegues o mestresses de casa, com descobrim aquest ampli patrimoni culinari que s'ha mantingut intacte fins als nostres dies i que volem preservar en aquest llibre perqu no es perdi. Al Priorat, el vi potent en aroma i cos confereix una personalitat especial als plats, aportant-los un gust i una olor inconfusibles. Al llibre hi trobareu un conjunt de receptes agrupades en les quals interv? el vi: per a llegums i viandes variades; closca, peix i salaons; caa i corral, fruita i dolos i conserves. Us animem que gaudiu cuinant aquestes receptes, olorant, tastant, apreciant les diferents textures i gustos i gaudint dels mil i un sabors i aromes que ens ofereix el vi a la cuina.

Articles relacionats

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    Sense estoc, consultar termini entrega

    16,00 €

  • PUCHERO DE VERDADES, UN
    MUÑOZ, PEPA
    "Pepa Muñoz guisa en este libro las memorias gastronómicas de una vida marcada por la lealtad al origen, la recuperación de los sabores olvidados, la honestidad del trabajo bien hecho y la convicción de que la solidaridad, más que una palabra, ha de ser ley. ...
    Disponibilitat immediata

    21,90 €

  • PAELLA
    HERRÁIZ, ALBERTO
    108 recetas seleccionadas para disfrutar la auténtica paella todos los días Descubre los secretos para que tus paellas sean un éxito Imprescindible para conocer los trucos de la paella y las mejores recetas regionales Paella, de Alberto Herráiz, maestro en el arte de esta especialidad, nos revela los orígenes, tradiciones y versatilidad de uno de los platos más famosos del mund...
    Disponibilitat immediata

    30,00 €

  • RECETAS DE GUERRA
    ÁLVAREZ ACAL, BERTA
    Disponibilitat immediata

    29,90 €

  • CUINA CATALANA
    SIERRA, BORJA / GÓMEZ, ÓSCAR
    Disponibilitat immediata

    59,00 €

  • KETO FLEXIBLE
    GARAT, LAURA (@KETO_CON_LAURA)
    En Keto flexible tienes recetas para el día a día, para preparar en tu casa, para el trabajo, así como sugerencias para cuando vayas a restaurantes y a casa de amigos. ¡BÁSICOS, APERITIVOS, ENTRANTES, PRINCIPALES Y POSTRES A LOS QUE NO PODRÁS RESISTIRTE! Este es libro que estabas esperando de la autora de recetas keto por excelencia en España en el que reúne 101 nuevas y atrac...
    Sense estoc, consultar termini entrega

    22,90 €