FESTA AL PLAT • LA FIESTA AL PLATO • CELEBRATION ON A PLATE

FESTA AL PLAT • LA FIESTA AL PLATO • CELEBRATION ON A PLATE

LA CUINA TRADICIONAL DE PENÍSCOLA • LA COCINA TRADICIONAL DE PEÑÍSCOLA • THE TRA

MARÍN BAYARRI, JOSÉ / MARQUÉS BEL, FRANCISCO JAVIER

20,00 €
IVA inclòs
Editorial:
ONADA EDICIONS
Any d'edició:
2021
Matèria
Cuina d'autor
ISBN:
978-84-18634-17-8
Pàgines:
80
Enquadernació:
Rústica
20,00 €
IVA inclòs

La tradició culinària ha perdurat al llarg dels anys. S'ha transmès de generació en generació, herència que fa que actualment es mantinga l'essència dels costums, de les pràctiques i dels rituals en l'art de la preparació d'aquests plats. L'objectiu d'aquesta publicació no és altre que el de presentar les receptes amb les quals, amb el pas dels anys, hem arribat a la bona taula que defineix Peníscola avui. El resultat d'una evolució meravellosa, el punt de partida de la qual ha estat l'autenticitat, el respecte pel que és propi i el record dels sabors de veritat. Aquesta retrospectiva ens fa viatjar fins a mitjans del segle passat, punt de partida dels records de les desenes de testimonis que han compartit amb els autors el llegat de les cuines de casa seua, dels seus negocis, de les seues històries de vida, que avui ja són històries de generositat envers tots nosaltres.

Articles relacionats

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    Sense estoc, consultar termini entrega

    16,00 €

  • TODOS A LA MESA
    CHEF BOSQUET
    "Chef Bosquet vuelve completamente renovado para ayudarte a salvar cualquier evento: una comida con tus padres o amigos, una cena improvisada para dos, una visita con niños, una excursión, un día entero para cocinar o para disfrutar del final de tu serie preferida. ...
    Disponibilitat immediata

    20,90 €

  • COMER Y ESAS COSAS
    GONU, PAULA
    Paula Gonu se convierte en tu cocinera de confianza en su primer libro de cocina, Comer y esas cosas: recetas diferentes para salir de lo de siempre. Unos noodles de arroz, una pasta de setas y brie, un bocadillo de croquetas, un rico steak tartar de fuet, unas gyozas con costrita bien crujiente, un curry delicioso y 40 recetas más son las que encontrarás en este recetario per...
    Disponibilitat immediata

    23,95 €

  • RECETAS VEGANAS MARRANAS
    CUENCA (@ELVEGANOMARRANO), MIQUEL
    Disponibilitat immediata

    22,50 €

  • APRENDIZ DE PANADERO, EL
    REINHART, PETER
    "El aprendiz de panadero es sin duda uno de los mejores libros de cocina jamás escritos sobre el pan". (The Cooking World) "Una de las mejores opciones para quienes tiene esas ganas de comenzar a hacer pan en casa sin más pretensión que disfrutar con el acto de elaboración". El País Descubre junto al maestro Peter Reinhart cincuenta recetas de panes clásicos, como la ciabatta r...
    Disponibilitat immediata

    36,00 €

  • LA MAR
    ACURIO, GASTON
    Gastón Acurio, uno de los cocineros más importantes del mundo, presenta La Mar cebichería. Un libro quecon su diseño transgresor y llamativo homenajea los platos más importantes de su restaurante, que no solo es emblema de la comida peruana en el mundo sino que, fue el primer restaurante que abrió poniendo de manifiesto la importancia radical de la comida peruana y de los sabor...
    Sense estoc, consultar termini entrega

    50,00 €