HISTÒRIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA. VOLUM 5

HISTÒRIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA. VOLUM 5

EL BACALLÀ · LA CARN · ELS MENUTS

MARQUÉS, VICENT

35,00 €
IVA inclòs
Editorial:
SIDILLÀ S.C.P., EDICIONS
Any d'edició:
2022
Matèria
Cuina d'autor
ISBN:
978-84-125747-0-8
Enquadernació:
Cartoné
35,00 €
IVA inclòs

Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques,
lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats, regions i comarques
d'aquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un
passat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat l'existència d'una de
les millors cuines del món, amb un caràcter i unes particularitats tan destacades
que des de la mateixa edat mitjana es va reivindicar en diferents receptaris i
manuals on es compilava i es preservava. Vicent Marqués ha dedicat la seva vida
a compendiar la història d'aquesta cuina. En aquest cinquè volum ens ofereix
centenars de monografies i de receptes de bacallà, de carn i de menuts. Marqués
no només ens explica les receptes, sinó també el recorregut històric, filològic,
literari i cultural d'uns plats que conformen el corpus de la cuina que compartim
la gent dels Països Catalans i Occitània.
«Això és una obra d'art», Ferran Adrià
«Una obra magna», Xavier Graset
«Aquest és un llibre molt important i el començament d'una sèrie molt
important», Colman Andrews
El segon volum, dedicat a les olles i les verdures, va merèixer el premi
Best of the World als Gourmand World Cookbook Awards

Articles relacionats

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    Sense estoc, consultar termini entrega

    16,00 €

  • COCINEMOS JUNTOS
    BOTANA, MARU
    Disponibilitat immediata

    29,00 €

  • TU SALUD EMPIEZA EN LA COCINA
    PROCELL, PAOLA
    ¿Sientes que vives en una vorágine de estrés, con falta de energía y antojos constantes? ¿Sufres enfermedades crónicas y quieres saber cómo nutrirte para sentirte mejor? Tu salud empieza en la cocina: practica la dieta antiinflamatoria.Cada vez se habla más de los procesos de inflamación, es decir, la respuesta del sistema inmune a un daño en el organismo, como base de las prin...
    Disponibilitat immediata

    20,00 €

  • 500 ZUMOS Y BATIDOS
    WATSON, CHRISTINE
    * Repleto de una gran variedad de frutas y sabores, este compendio combina nuevas ideas para zumos y refrescos, con numerosos consejos para sazonar, espesar y endulzar sus bebidas. * Una gran variedad de los combinados preferidos de todos los tiempos. * Desde desayunos saciantes a caprichos veraniegos, con datos sobre utensilios, técnicas, ingredientes y sugerencias para divers...
    Disponibilitat immediata

    10,00 €

  • 500 APERITIVOS
    BLAKE, SUSANNAH
    * Un compendio de aperitivos que ofrece recetas sencillas y fáciles de preparar. * Aperitivos para cada ocasión: elegantes canapés para servir en un cóctel, divertidas porciones de pizza para fiestas infantiles, entrantes sofisticados para antes de la cena o bocados saludables bajos en calorías para las veladas nocturnas. * Una enorme variedad de ideas para preparar aperitivos:...
    Disponibilitat immediata

    10,00 €

  • 500 ENSALADAS
    BLAKE, SUSANNAH
    Una amplia y tentadora colección de ensaladas tibias y frías perfecta para cualquier ocasión, ya sea para un almuerzo ligero, un plato completo o guarnición. Las deliciosas recetas combinan maravillosos sabores como los de la mozzarella, el tomate y la albahaca en la ensalada caprese; o los del chile, la menta y el ajo en ensalada de buey con albahaca tailandesa. 500 recetas cl...
    Disponibilitat immediata

    10,00 €

Altres llibres de l'autor

  • HISTÒRIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA 3.
    MARQUÉS, VICENT
    Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. En aquest tercer volum ens ofereix centenars de monografies i de receptes de llegums, d'arròs i de pasta. Marqués no només ens explica com les podem fer, sinó també el recorregut històric, filològic, literari i cultural d'uns plats i d'unes receptes que conformen el corpus de la cuina que compartim la gent dels Països Catalans...
    Disponibilitat immediata

    30,00 €

  • HISTÒRIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA VOL. 4
    MARQUÉS, VICENT
    Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats, regions i comarques d'aquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un passat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat l'existència d'una de les millors cuines del món, amb un caràcter i unes particul...
    Sense estoc, consultar termini entrega

    30,00 €

  • HISTÒRIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA VOL. 2
    MARQUÉS, VICENT
    Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats, regions i comarques d'aquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un passat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat l'existència d'una de les millors cuines del món, amb un caràcter i unes particul...
    Sense estoc, consultar termini entrega

    30,00 €

  • HISTÒRIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA, VOL. I
    MARQUÉS, VICENT
    Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats i regions d?aquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un passat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat l?existència d?una de les millors cuines del món, amb un caràcter i unes particularitats tan...
    Sense estoc, consultar termini entrega

    39,00 €

  • MILLORS COQUES DOLCES CATALANES, LES
    MARQUÉS, VICENT
    Els catalans som un poble de llépols i disposem d'un patrimoni llaminer que no té res a envejar al de qualsevol altre indret de la Mediterrània i fins i tot de més enllà. En aquest llibre hi trobareu totes les coques dolces d'arreu de les terres catalanes, receptes tradicionals de sempre que han estat trameses de pares a fills. Hi ha coques per a tots els gustos: de pasta bamba...
    Sense estoc, consultar termini entrega

    18,90 €

  • MILLORS COQUES CATALANES, LES
    MARQUÉS, VICENT
    En el món de la cuina catalana les coques ocupen un lloc privilegiat. A la Mediterrània hi ha coques per tot arreu, les més conegudes de les quals són les pizzes italianes, però nosaltres també en tenim, de totes menes, i amb molta més varietat. N'hi ha de recapte, de tomata, de ceba, de trempó, de sobrassada, d'espinacs, de pèsols... En aquest llibre en trobaran vostès dos cen...
    Sense estoc, consultar termini entrega

    13,90 €