Zona de usuario
0libros
0,00 €
Búsqueda avanzada
Título:
BARCELONA A PEU DE PORC. UN RECORREGUT PER LES CASES DE MENJARS DE LA CIUTAT
Subtítulo:
Autor:
MARTÍN CORTADA, RICARD
Editorial:
COSSETANIA EDICIONS (( XARXA ))
Año de edición:
2017
Materia
Cocina de autor
ISBN:
978-84-9034-628-0
Páginas:
144
Encuadernación:
Rústica
Colección:
VIA AUGUSTA
12,70 € Disponibilidad inmediata

Sinopsis

Barcelona té una tipologia de restaurant popular, la casa de menjars, que està passant desapercebuda entre bars de menús amb ínfules creatives o internacionals, cuines de fusió o cadenes low cost amb precuinats. Barcelona a peu de porc és un llibre que neix de la dèria d'en Ricard Martín, periodista especialitzat en gastronomia, d'entaular-se en llocs on es mengen plats deliciosos de la cuina casolana tradicional a preus populars, encara que no hi hagi ni carta ni estovalles de fil. Aquí hi trobareu una cinquantena de capítols sobre adreces tradicionals i populars -cases de menjars, bars i bodegues- que tracten exquisidament la carn i el sofregit. I on us podeu entaular, en la majoria dels casos, per un límit de 16 euros. Tanca el llibre un recull de receptes de cuina de fonda explicades pels mateixos cuiners de les cases de menjars. Descobriu les cases de menjars de Barcelona passejant a peu de porc!