SET RECEPTES AMB ÀNIMA

SET RECEPTES AMB ÀNIMA

GÓMEZ AGUILERA, CARMEN / MONNEAU, EDOUARD

14,00 €
IVA incluido
Editorial:
NERET EDICIONS - ASSOCIACIÓ NERET SOCIAL
Año de edición:
2023
Materia
Cocina de autor
ISBN:
978-84-126431-7-6
Páginas:
104
Encuadernación:
Rústica
Colección:
CUINA EMOCIONAL
14,00 €
IVA incluido

Aquest llibre explica l?elaboració de set receptes creades durant un taller de cuina organitzat al Centre Cívic Pati Llimona, ubicat al districte Ciutat Vella de Barcelona. Durant tres mesos, set persones de diferentes barris de la Ciutat Comtal es van trobar per preparar diversos plats, «en un espai de cuina solidària feta per tots i per totes, per a tots i per a totes», com explica Raoul Vaneigem en el pròleg. Cada un dels participants va aportar una recepta pròpia, a partir de la seva experiència o de la cuina del su país d?origen. L?Edouard Monneau va fer esbossos in situ de tot el procediment. El resultat són uns dibuixos «vius i reals» que enllacen tant els ingredients com la realització de les receptes, l?entorn de treball i la presentació de les cuineres. De forma senzilla i molt visual es van desgranant els passos per a preparar cada un dels plats, i, qui sap? potser, connectar amb l?essència del que es va viure al Pati Llimona. Un llibre únic.

Artículos relacionados

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    16,00 €

  • BEBIDAS VEGETALES
    BLASCO GIMENO, MERCEDES
    Descubre el mundo inagotable de sabores de las leches vegetales y sus beneficios.Las bebidas vegetales son las nuevas estrellas de la nutrición contemporánea: cada vez más personas las incorporan a su dieta porque son energéticas y nutritivas, además de muy gustosas y digestivas.Con este libro conocerás las propiedades nutricionales de las distintas leches vegetales y sus benef...
    Disponibilidad inmediata

    18,00 €

  • COCINA JAPONESA, LA
    SHIMBO, HIROKO
    EL LIBRO DE REFERENCIA DE LA auténtica GASTRONOMÍA NIPONA Descubre el mundo de la cocina japonesa, fresca, natural y saludable, a través de esta guía dirigida al cocinero occidental. En esta obra encontrarás: • Descripciones detalladas de los ingredientes japoneses y cómo seleccionarlos. • Explicaciones de las técnicas culinarias. • Más de 250 recetas con útiles ilustraciones. ...
    Disponibilidad inmediata

    25,00 €

  • CREMO!
    NICOLAU, MARIA
    CREMO! La nova revolució de Maria Nicolau. Columna publica Cremo!, el nou llibre de Maria Nicolau. Reflexionsgastronòmiques de la cuinera més revolucionària dels últims anys.El fenomen que ha revolucionat la gastronomia torna amb un llibre captivador i molt personal. Una memoir culinària imbatible. «Cremo!» és el crit d'alerta que s'etziba a les cuines professionals quan es car...
    Disponibilidad inmediata

    23,90 €

  • CUINES
    RIBAS, MARC / CARAMES, GESSAMI / PARIS, ARNAU
    Marc Ribes i tot lÆequip del Cuines ens presenten un llibre pràctic i original per treure el màxim profit de les nostres cuines. Un recorregut que comença al mercat o a les botigues, segueix en la forma com organitzem i desem els productes i culmina amb totes les elaboracions que ens proposa aquest manual. El llibre oficial del programa combina divulgació i pràctica, remarcant ...
    Disponibilidad inmediata

    24,95 €

  • TODO SOBRE LAS TARTAS Y PASTELES
    TOSI, CHRISTINA
    El gran libro de pastelería de la reconodísima chef y repostera neoyorkina, la responsable de postres de Momofuku de David Chang.Descubre el universo definitivo de los mejores pasteles de plátano, chocolate o mantequilla de cacahuete. Esos que se preparan lentamente, pasteles con múltiples capas con sabor a lima y las tartas de cumpleaños más espectaculares de todos los tiempos...
    Disponibilidad inmediata

    29,95 €