GÓMEZ AGUILERA, CARMEN / MONNEAU, EDOUARD
Aquest llibre explica l?elaboració de set receptes creades durant un taller de cuina organitzat al Centre Cívic Pati Llimona, ubicat al districte Ciutat Vella de Barcelona. Durant tres mesos, set persones de diferentes barris de la Ciutat Comtal es van trobar per preparar diversos plats, «en un espai de cuina solidària feta per tots i per totes, per a tots i per a totes», com explica Raoul Vaneigem en el pròleg. Cada un dels participants va aportar una recepta pròpia, a partir de la seva experiència o de la cuina del su país d?origen. L?Edouard Monneau va fer esbossos in situ de tot el procediment. El resultat són uns dibuixos «vius i reals» que enllacen tant els ingredients com la realització de les receptes, l?entorn de treball i la presentació de les cuineres. De forma senzilla i molt visual es van desgranant els passos per a preparar cada un dels plats, i, qui sap? potser, connectar amb l?essència del que es va viure al Pati Llimona. Un llibre únic.