AVELLANA, L'

AVELLANA, L'

QUADRADA, MARIONA

6,95 €
IVA inclòs
Editorial:
SD EDICIONS - SAMARANCH DISSENY GRÀFIC
Any d'edició:
2008
Matèria
Cuina d'autor
ISBN:
978-84-936578-0-2
Pàgines:
20
Enquadernació:
Grapat
Col·lecció:
PRODUCTES DE MERCAT
6,95 €
IVA inclòs

Com a investigadora i divulgadora de cuina, ha publicat més de quaranta llibres sobre alimentació i salut, receptaris, etc. Nascuda a Reus, on segueix vivint, coneix de primera mà l'avellana, producte principal de les 10 receptes d'aquest llibre.

Articles relacionats

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    Sense estoc, consultar termini entrega

    16,00 €

  • BEBIDAS VEGETALES
    BLASCO GIMENO, MERCEDES
    Descubre el mundo inagotable de sabores de las leches vegetales y sus beneficios.Las bebidas vegetales son las nuevas estrellas de la nutrición contemporánea: cada vez más personas las incorporan a su dieta porque son energéticas y nutritivas, además de muy gustosas y digestivas.Con este libro conocerás las propiedades nutricionales de las distintas leches vegetales y sus benef...
    Disponibilitat immediata

    18,00 €

  • COCINA JAPONESA, LA
    SHIMBO, HIROKO
    EL LIBRO DE REFERENCIA DE LA auténtica GASTRONOMÍA NIPONA Descubre el mundo de la cocina japonesa, fresca, natural y saludable, a través de esta guía dirigida al cocinero occidental. En esta obra encontrarás: • Descripciones detalladas de los ingredientes japoneses y cómo seleccionarlos. • Explicaciones de las técnicas culinarias. • Más de 250 recetas con útiles ilustraciones. ...
    Disponibilitat immediata

    25,00 €

  • QUEMO!
    NICOLAU, MARIA
    ¡Quemo!, es la historia de una chica normal y corriente que un buen día decide dejarlo todo para aprender un oficio del que no sabe nada y lanzarse de cabeza a una aventura por escuelas de hostelería peculiares, restaurantes insólitos, hoteles y pastelerías de todo tipo y condición, mientras el país es sacudido por la revolución gastronómica del siglo. ...
    Sense estoc, consultar termini entrega

    23,90 €

  • CREMO!
    NICOLAU, MARIA
    CREMO! La nova revolució de Maria Nicolau. Columna publica Cremo!, el nou llibre de Maria Nicolau. Reflexionsgastronòmiques de la cuinera més revolucionària dels últims anys.El fenomen que ha revolucionat la gastronomia torna amb un llibre captivador i molt personal. Una memoir culinària imbatible. «Cremo!» és el crit d'alerta que s'etziba a les cuines professionals quan es car...
    Disponibilitat immediata

    23,90 €

  • CUINES
    RIBAS, MARC / CARAMES, GESSAMI / PARIS, ARNAU
    Marc Ribes i tot lÆequip del Cuines ens presenten un llibre pràctic i original per treure el màxim profit de les nostres cuines. Un recorregut que comença al mercat o a les botigues, segueix en la forma com organitzem i desem els productes i culmina amb totes les elaboracions que ens proposa aquest manual. El llibre oficial del programa combina divulgació i pràctica, remarcant ...
    Disponibilitat immediata

    24,95 €

Altres llibres de l'autor

  • BOLETS
    QUADRADA, MARIONA
    Bolets. La saó de boscos i prats és el cinquè llibre de la sèrie Amb Gust de Mediterrani.En aquesta ocasió us oferim un repertori de plats elaborats amb bolets de tot tipus. Un ventall de gustos i aromes de boscos tardorencs i prats de primavera. Hi trobareu des de pastes, arrossos, amanides, coques, pastissos salats, fins a ous, carns i fins i tot peixos. Com sempre, receptes ...
    Sense estoc, consultar termini entrega

    23,90 €

  • PEIX, MARISC I BACALLA
    QUADRADA, MARIONA
    Peix, marisc i bacallà, un regal de l'aigua és el primer d'una sèrie de llibres de cuina en què podreu trobar tota mena de receptes per gaudir d'aquests productes que ens regala l'aigua. Tècniques clàssiques i d'altres d'actuals, explicades pas a pas, amb ingredients habituals com a protagonistes. Però, sobretot, mil gustos per assaborir o redescobrir i sentir, així, tot el pla...
    Sense estoc, consultar termini entrega

    23,50 €