CUINA ANTIINFLAMATORIA

CUINA ANTIINFLAMATORIA

RECEPTES FÀCILS PER AL DIA A DIA

TOLOSANA, MONTSE L.

20,00 €
IVA inclòs
Editorial:
NERET EDICIONS - ASSOCIACIÓ NERET SOCIAL
Any d'edició:
2023
Matèria
Cuina d'autor
ISBN:
978-84-125994-8-0
Pàgines:
216
Enquadernació:
Rústica
20,00 €
IVA inclòs

Aquest llibre és un recull de menús setmanals i receptes pensades per a una alimentació diària antiinflamatòria i saludable. Les receptes proposades són saboroses, fàcils de cuinar i en la línia d?una alimentació conscient, alhora que contribueixen a la prevenció i tractament de la inflamació, especialment la inflamació crònica i la d?origen autoimmune. Poques coses hi ha tan poc compreses com el dolor crònic i les malalties autoimmunes. I, tanmateix, probablement tots coneixem persones que les pateixen i que els dificulten molt la vida normal. Els que ens trobem bé no ens fem fàcilment idea del que és tenir dolor des que t?aixeques fins que te?n vas a dormir; o respirar amb dificultat; o que gairebé qualsevol cosa que mengis et senti malament, o? Patir una malaltia autoimmune o una malaltia crònica no sols és una dura prova física, sinó que també ho és en l?àmbit emocional. Moltes malalties produeixen inflamació. Amb un estil de vida adequat, aquesta inflamació es pot controlar i reduir, millorant en gran manera la qualitat de vida de les persones afectades. En cap cas aquest llibre vol ni pot substi

Articles relacionats

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    Sense estoc, consultar termini entrega

    16,00 €

  • ITADAKIMASU
    MATSUHISA, HIDEKI
    "Itadakimasu, significa «gracias por la comida», mucho más que una fórmula de cortesía, es una expresión de respeto, gratitud y conexión con quienes cultivan, cocinan y comparten los alimentos, que se dice antes de empezar a comer. ...
    Disponibilitat immediata

    24,95 €

  • SETAS Y HONGOS EXQUISITOS
    FRANZO, ÉMILIE
    * Los hongos (¡comestibles!) engloban una gran variedad de texturas y sabores. Descubra 60 recetas para aprender a preparar y cocinarlos. La autora, conocida por su cuenta de Instagram Plus une miette, familiariza al lector con la idea no solo de cocinar setas y hongos frescos, sino también conservarlos, limpiarlos y prepararlos. Información para preparar desde los más clásicos...
    Disponibilitat immediata

    24,90 €

  • FORN SANT FRANCESC (RUSTICA)
    SEGUÍ FELIPE, JOAN
    Disponibilitat immediata

    23,95 €

  • CATALUNYA A LA COPA I AL PLAT
    CARAMÉS NÚÑEZ, GESSAMÍ / CAMPO GONZÁLEZ, JAVIER
    FOTOGRAFIES DE MARIA Á. TORRES I ALBERTO POLO GESSAMÍ CARAMÉS HA VERSIONAT PLATS DE LA CUINA CATALANA AMB EL SEU TOC PERSONAL PERÒ FÀCILS D'ELABORAR, AMB LES PROPOSTES DE MARIDATGE DE JAVIER CAMPO. Aquest és més que un llibre de receptes i el seu acompanyament. Els seus autors, la televisiva cuinera Gessamí Caramés i el sommelier Javier Campo, han escodrinyat pam a pam Cataluny...
    Disponibilitat immediata

    21,50 €

  • CUINA CATALANA DE FA 700 ANYS, LA
    LLADONOSA I GIRÓ, JOSEP
    Gràcies a l’estudi pacient del Llibre de Sent Soví i del Libre del coch, -dos receptaris dels segles XIV i XVI, respectivament, sense els quals no s’entendria la cuina catalana actual-, Josep Lladonosa ens acosta a la nostra cuina primigènia. A partir d’aquells manuscrits, que gairebé no tenien mesures ni pesos, i amb tècniques culinàries poc depurades, Lladonosa reelabora aque...
    Disponibilitat immediata

    23,00 €