CUINA ANTIINFLAMATORIA

CUINA ANTIINFLAMATORIA

RECEPTES FÀCILS PER AL DIA A DIA

TOLOSANA, MONTSE L.

20,00 €
IVA inclòs
Editorial:
NERET EDICIONS - ASSOCIACIÓ NERET SOCIAL
Any d'edició:
2023
Matèria
Cuina d'autor
ISBN:
978-84-125994-8-0
Pàgines:
216
Enquadernació:
Rústica
20,00 €
IVA inclòs

Aquest llibre és un recull de menús setmanals i receptes pensades per a una alimentació diària antiinflamatòria i saludable. Les receptes proposades són saboroses, fàcils de cuinar i en la línia d?una alimentació conscient, alhora que contribueixen a la prevenció i tractament de la inflamació, especialment la inflamació crònica i la d?origen autoimmune. Poques coses hi ha tan poc compreses com el dolor crònic i les malalties autoimmunes. I, tanmateix, probablement tots coneixem persones que les pateixen i que els dificulten molt la vida normal. Els que ens trobem bé no ens fem fàcilment idea del que és tenir dolor des que t?aixeques fins que te?n vas a dormir; o respirar amb dificultat; o que gairebé qualsevol cosa que mengis et senti malament, o? Patir una malaltia autoimmune o una malaltia crònica no sols és una dura prova física, sinó que també ho és en l?àmbit emocional. Moltes malalties produeixen inflamació. Amb un estil de vida adequat, aquesta inflamació es pot controlar i reduir, millorant en gran manera la qualitat de vida de les persones afectades. En cap cas aquest llibre vol ni pot substi

Articles relacionats

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    Sense estoc, consultar termini entrega

    16,00 €

  • BARBACOA
    MANGUM, HUGH
    Disponibilitat immediata

    49,95 €

  • ASIA GOURMET
    WU, IMPERATRICE
    EMPRENDE UN PERIPLO CULINARIO POR ASIA. REPORTAJES con los que descubrirás las culturas culinarias de Asia Oriental. Conoce los productos emblemáticos de cada país, así como sus historias, que con frecuencia trascienden fronteras. Descubre las tradiciones y las costumbres seculares que rigen desde hace miles de años la preparación y el servicio de los platos. Derriba los estere...
    Disponibilitat immediata

    39,95 €

  • ESCUELA DE PANADERÍA, LA . LE CORDON BLEU
    LE CORDON BLEU
    Los chefs de Le Cordon Bleu«, en una nueva colaboración con Larousse Editorial, ofrecen una selección de las mejores recetas de panadería clásica y moderna. Esta obra recoge más de 80 recetas (de distintos niveles de dificultad) procedentes de todo el mundo e ilustradas con más de 280 fotografías paso a paso.Esta auténtica biblia de la panadería explica detalladamente todas y c...
    Disponibilitat immediata

    39,95 €

  • CENA, LA
    MEERA SODHA
    A diferencia de lo que ocurre con el desayuno, que por lo general tomamos a toda prisa antes de arrancar con nuestras obligaciones, o del almuerzo, al que tampoco dedicamos mucho tiempo, la última comida del día es la única que nos reúne alrededor de la mesa después de muchas horas alejados. La cena es un espacio de reencuentro y también una buena oportunidad para crear y expe...
    Disponibilitat immediata

    24,00 €

  • MUNDO DEL SUSHI, EL
    BARDOLET, JESÚS / BONET, BERTA
    Todo sobre el sushi, en una experiencia gastronómica inigualable, una creación culinaria que supone la gran expresión de la mestría y la tradición japonesa.«Viajamos por primera vez a Japón en el año 2002, y desde entonces somos unos auténticos apasionados de su cultura y, por supuesto, de su gastronomía. Este libro se sumerge completamente en su plato más conocido internaciona...
    Disponibilitat immediata

    30,95 €