CUINA DE PETER PAN, LA

CUINA DE PETER PAN, LA

RECEPTES DE PASTISSERIA PER A NENS. SORPRÈN, EMOCIONA I CREA MOMENTS ÚNICS

ESCRIBÀ THOLONIAT, CHRISTIAN

21,90 €
IVA inclòs
Editorial:
COLUMNA EDICIONS
Any d'edició:
2016
Matèria
Cuina d'autor
ISBN:
978-84-664-2139-3
Pàgines:
224
Enquadernació:
Rústica
21,90 €
IVA inclòs

Receptari del pastisser Christian Escribà per a nens de 8 a 12 anys pensades perquè les puguinelaborar sols, gairebé sense l’ajuda d’un adult. Les receptes, acompanyades d’anècdotes,comentaris i consells del mateix Escribà, permeten fer un recorregut per les creacionsmés destacades de la carrera professional d’aquest carismàtic pastisser.

Articles relacionats

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    Sense estoc, consultar termini entrega

    16,00 €

  • CREMO!
    NICOLAU, MARIA
    CREMO! La nova revolució de Maria Nicolau. Columna publica Cremo!, el nou llibre de Maria Nicolau. Reflexionsgastronòmiques de la cuinera més revolucionària dels últims anys.El fenomen que ha revolucionat la gastronomia torna amb un llibre captivador i molt personal. Una memoir culinària imbatible. «Cremo!» és el crit d'alerta que s'etziba a les cuines professionals quan es car...
    Properament. Reservi el seu exemplar

    24,90 €

  • RECETAS DE MI MADRE, LAS
    LORENA Y TOÑI @LASRECETASDEMIMADRE
    Te puedo garantizar que con este libro no solo vas a preparar recetas fáciles, ricas, en muy poco tiempo y con pocos ingredientes, sino que, además, te lo vas a pasar muy muy bien. Sus autoras, LAS RECETAS DE MI MADRE, son uno de los perfiles de cocina que cuenta con más seguidores de Instagram gracias al desparpajo y naturalidadcon los que explican sus recetas. En este libro ...
    Disponibilitat immediata

    21,90 €

  • 100 RECETAS DE PAN DE PUEBLO (EDICION AMPLIADA Y REVISADA)
    YARZA, IBAN
    100 recetas de pan de pueblo es un libro tan esperado como único, un amplio catálogo de recetas del patrimonio panadero español. Por primera vez, se explican las fórmulas pensando en el panadero casero, de una forma clara y sencilla, a través de más de 800 fotografías paso a paso y mediante un inagotable repertorio de trucos y técnicas fáciles.De la mano de Ibán Yarza, uno de l...
    Disponibilitat immediata

    24,90 €

  • CUINA! O BARBÀRIE
    NICOLAU I ROCABAYERA, MARIA
    Entusiasta, inconformista i hilarant, Maria Nicolau ens obre les portes a una cuina rica, sostenible, apassionada i, sobretot, coherent. Una cuina explicada a través de la història i la ciència, la natura i la tecnologia, els episodis col·lectius i la vivència íntima. Per què l’olla és l’invent primordial de la civilització? Què ho fa, que els pastissos s’inflin al forn? Com és...
    Disponibilitat immediata

    24,90 €

  • DOLÇOS SANOTS
    ZURRIAGA MITJANS, LAURA (CROQUETA DE XOCOLATA)
    Descobreix la pastisseria fàcil i sense sucre amb la reina dels dolços: 80 receptes de postres boníssimes per al cos i per al cap. És possible gaudir d'unes postres delicioses i sense sucre? Amb quin ingredient puc substituir les farines refinades? Com puc evitar els pics de glucosa sense renunciar als dolços? Pastissos, brioixeria, gelats, cremes... Descobreix 80 receptes fà...
    Disponibilitat immediata

    21,95 €

Altres llibres de l'autor

  • COCINA DE PETER PAN, LA
    ESCRIBÀ THOLONIAT, CHRISTIAN
    Más de 70 recetas del maestro pastelero Christian Escribà para niños de entre 8 y 12 años, pensadas para que puedan elaborarlas solos, sin apenas ayuda de un adulto. Las recetas, acompañadas de anécdotas, comentarios y consejos del propio Escribà, permiten también trazar un recorrido por las creaciones más destacadas (y fáciles de preparar) de la carrera profesional de este car...
    Sense estoc, consultar termini entrega

    9,95 €

  • ESCRIBÀ
    ESCRIBÀ THOLONIAT, CHRISTIAN
    Desde 1906 la familia Escribà nos sorprende a todos con sus geniales creaciones pasteleras. El geniocreativo y el buen oficio se han enriquecido generación tras generación, de tal manera que hoy Christian Escribà es elgran chef de la pastelería hecha ilusión. Este libro repasa las grandes recetas de Escribà: desde sus maravillososbuñuelos y cocas hasta los más fascinantes paste...
    Sense estoc, consultar termini entrega

    45,00 €