TRENA, LA

TRENA, LA

COLOMBANI, LAETITIA

18,00 €
IVA inclòs
Editorial:
SALAMANDRA - EMECE EDITORES ESPAÑA, S.
Any d'edició:
2018
Matèria
Literatura francesa
ISBN:
978-84-16310-27-2
Pàgines:
208
Enquadernació:
Rústica
Col·lecció:
SALAMANDRA - CATALÀ

Disponibilitat:

  • La Llar - Sant AntoniDisponibilitat immediata
  • La Llar- Passeig de la Plaça MajorDisponibilitat immediata

Amb gairebé mig milió d'exemplars venuts i quasi trenta traduccions en curs, La trena va ser un dels fenòmens editorials de l'any 2017. En aquesta narració vibrant i commovedora, Laetitia Colombani guionista, directora i actriu de reconegut prestigi aborda les històries de tres dones que, nascudes en continents diferents, comparteixen unes idees i uns sentiments que les uneixen en un poderós anhel de llibertat.

ÍNDIA. A Badlapur, la intocable Smita sobreviu recollint els excrements d'una casta superior. Resignada a la seva condició, està decidida en canvi a lluitar perquè la seva filla no segueixi els seus passos: la petita anirà a l'escola i la seva vida serà digna i profitosa, encara que per aconseguir-ho la Smita hagi de desafiar les normes establertes.

ITÀLIA. A la Giulia li encanta treballar al taller familiar, l'últim de Palerm que confecciona perruques amb cabells autèntics. Hauria pogut anar a la universitat, però als setze anys va deixar l'institut per aprendre els secrets d'aquest ofici. Quan el seu pare pateix un accident i la Giulia descobreix que el negoci està a punt de fer fallida, afronta l?adversitat amb valentia i determinació.

CANADÀ. La Sarah és una advocada d'èxit a Montreal que ho ha sacrificat tot per la seva carrera: dos matrimonis fallits i tres fills a qui no ha vist créixer. Un dia, en el curs d'un judici, es desmaia, i aleshores la Sarah comprèn que la seva vida ha canviat radicalment i que haurà de triar què és el més important per a ella.

La Smita, la Giulia i la Sarah no es coneixen, però tenen en comú l'empenta i la tenacitat de les dones que rebutgen allò que el destí ha reservat per elles i es rebel-len contra les circumstàncies que les oprimeixen. Com fils invisibles, els seus camins s'entrellacen i van formant una trena que sim- bolitza la ferma voluntat de viure amb esperança i il-lusió.

Articles relacionats

  • MAESTRO ZACHARIUS O EL RELOJERO QUE PERDIÓ SU ALMA
    VERNE, JULIO

    12,00 €

  • ESTUPOR Y TEMBLORES
    NOTHOMB, AMÉLIE
    Hija de un diplomático, Amélie Nothomb nació en Japón y estudió en Bélgica, pero a los veintidós años regresó al país nipón para trabajar. Esta experiencia inspira sin duda Estupor y temblores, una novela que se centra en las relaciones laborales y que plasma la singular manera de ser de los japoneses. A la protagonista le cuesta imitar la actitud sumisa de sus compañeros, some...

    10,90 €

  • NENÚFAR Y LA ARAÑA, EL
    LEGENDRE, CLAIRE

    16,90 €

  • INVIERNO DEL DESCONTENTO, EL
    REVERDY, THOMAS B.
    Si eras joven en 1979 y creciste escuchando a David Bowie, Pink Floyd o Sex Pistols, leerás tu historia en esta novela. Si eres joven ahora y sientes que te han robado el futuro, aquí descubrirás cuándo, dónde y cómo empezó todo. PREMIO INTERALLIÉ 2018 DE LA PRENSA FRANCESA Londres, 1979: Candice, estudiante de artes escénicas de veinte años, atraviesa a diario la ciudad en...

    17,00 €

  • DOLOR, EL
    DURAS, MARGUERITE

    17,00 €

  • VERNON SUBUTEX 3
    DESPENTES, VIRGINIE

    13,90 €

Altres llibres de l'autor

  • TRESSE, LA
    COLOMBANI, LAETITIA

    9,50 €

  • TRENZA, LA
    COLOMBANI, LAETITIA
    Con cerca de medio millón de ejemplares vendidos en Francia y casi treinta traducciones en curso, La trenza fue uno de los fenómenos editoriales de 2017. En esta narración vibrante y conmovedora, Laetitia Colombani ?guionista, directora y actriz de reconocido prestigio? aborda las historias de tres mujeres que, nacidas en continentes muy dispares, comparten unas ideas y sentimi...

    18,00 €

  • BRAID, THE
    COLOMBANI, LAETITIA

    18,50 €