100 DIES CONFITAT A LA CUINA

100 DIES CONFITAT A LA CUINA

CUELLO SUBIRANA, JOSEP

22,00 €
IVA inclòs
Editorial:
ONIX EDITOR
Any d'edició:
2023
Matèria
Cuina d'autor
ISBN:
978-84-124956-4-5
Pàgines:
296
Enquadernació:
Rústica
22,00 €
IVA inclòs

Articles relacionats

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    Sense estoc, consultar termini entrega

    16,00 €

  • SALSAS ASIÁTICAS
    FARÈS, KARIM
    Karim Farés nos presenta el producto de una exhaustiva investigación culinaria a través de cinco países asiáticos: Corea, China, Japón, Tailandia y Vietnam. El rasgo común que comparten todos ellos es, indudablemente, la diversidad y el uso de las salsas en la gastronomía. Picantes, agridulces, especiadas, herbales, untuosas, refrescantes, son el sello que impregna de carácter ...
    Disponibilitat immediata

    30,00 €

  • 200 RECETAS DE PASTELERÍA
    EDITIONS LAROUSSE
    Bizcochos, pasteles, tartas de todo tipo, tiramisú, suflés, buñuelos, tartaletas, clásicos de la pastelería, pizzas dulces, magdalenas, merengues, cookies y otros tipos de galletas, cremas, mousses, flanes, natillas, arroz con leche, postres y dulces con frutas, con chocolate, helados, sorbetes, granizados, semifríos, milhojas, carlotas, creps, batidos, meriendas... y así hasta...
    Disponibilitat immediata

    29,95 €

  • ESCUELA DE CHOCOLATE, LA. LE CORDON BLEU
    LE CORDON BLEU
    Los chefs de Le Cordon Bleu«, en una nueva colaboración con Larousse Editorial, ofrecen una selección de las mejores recetas de pastelería, tanto clásicas como modernas, cuyo ingrediente común es el chocolate.Esta obra recoge 90 recetas, de distintos niveles de dificultad, totalmente ilustradas, con más de 210 fotografías paso a paso.Concebido como una auténtica biblia del choc...
    Disponibilitat immediata

    39,95 €

  • GRAN LIBRO DE LA COCINA CHINA, EL
    CHENG, HANDA
    EN CHINA, PARA SALUDAR, EN LUGAR DEL HABITUAL «¿QUÉ TAL?», SE DICE «¿HAS COMIDO?». COMER BIEN HACE SENTIRSE MEJOR. Este manual es una introducción a las distintas cocinas regionales chinas: Shandong, en el norte; Jiangnan, en el este; Guangdong, en el sur; y Sichuan, en el sudoeste, con hincapié en la cocina cotidiana. Tofu, arroz y huevos, carne, pescado y verduras, sopas y fi...
    Disponibilitat immediata

    49,95 €

  • SOPES TRADICIONALS, LES
    SOLÉ, DAVID
    Disponibilitat immediata

    18,00 €

Altres llibres de l'autor

  • BENSENES, EL TEMPS
    CUELLO SUBIRANA, JOSEP
    OBRA GUARDONADA AMB EL 48È PREMI DE POESIA MARIÀ MANENT. _Bensenes_ és una paraula menorquina, equivalent a _segurament_ o _al capdavall_, que se sol usar per expressar una suposició quasi certa i que marca les coordenades d'un llibre de poemes que invoca el pas del temps, del record del passat i l'omnipresent Menorca. I ho fa des de l'evocació històrica fins a les emocions més...
    Disponibilitat immediata

    13,00 €

  • CAMÍ DELS LLACS, EL
    CUELLO SUBIRANA, JOSEP
    Caminar pels Pirineus no és el mateix que anar-hi a pujar pics, ens diu l'autor d'El camí dels llacs, més interessat pels camins i pels estanys que no pas pels cims. Naturalista de cor i biòleg de formació, l'autor ha anat a muntanya per una multiplicitat d'interessos: la història natural i les relacions ecològiques, la pesca o les lectures. I, per damunt de tot, l'evocació del...
    Disponibilitat immediata

    22,00 €

  • GUIA URBANA
    CUELLO SUBIRANA, JOSEP
    Que potser no ho son, mesura, les vides de cadascu? No cal entendre, es la resposta d'aquesta GUIA URBANA perque la poesia no es ambicio sino una manera d'estar sol en que el vers preten encarnar: Sobre el mar negre on els estels s'ofeguen, ben poc separa els records veritables dels que inventen els homes. Ahir la ciutat ja hi era, antiga. I ara en perdura el llambreig d'un tem...
    Sense estoc, consultar termini entrega

    18,00 €