100 DIES CONFITAT A LA CUINA

100 DIES CONFITAT A LA CUINA

CUELLO SUBIRANA, JOSEP

22,00 €
IVA inclòs
Editorial:
ONIX EDITOR
Any d'edició:
2023
Matèria
Cuina d'autor
ISBN:
978-84-124956-4-5
Pàgines:
296
Enquadernació:
Rústica
22,00 €
IVA inclòs

Articles relacionats

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    Sense estoc, consultar termini entrega

    16,00 €

  • ITADAKIMASU
    MATSUHISA, HIDEKI
    "Itadakimasu, significa «gracias por la comida», mucho más que una fórmula de cortesía, es una expresión de respeto, gratitud y conexión con quienes cultivan, cocinan y comparten los alimentos, que se dice antes de empezar a comer. ...
    Disponibilitat immediata

    24,95 €

  • SETAS Y HONGOS EXQUISITOS
    FRANZO, ÉMILIE
    * Los hongos (¡comestibles!) engloban una gran variedad de texturas y sabores. Descubra 60 recetas para aprender a preparar y cocinarlos. La autora, conocida por su cuenta de Instagram Plus une miette, familiariza al lector con la idea no solo de cocinar setas y hongos frescos, sino también conservarlos, limpiarlos y prepararlos. Información para preparar desde los más clásicos...
    Disponibilitat immediata

    24,90 €

  • FORN SANT FRANCESC. PANADERÍA Y REPOSTERÍA TRADICIONAL
    SEGUÍ FELIPE, JOAN
    Disponibilitat immediata

    23,95 €

  • CATALUNYA A LA COPA I AL PLAT
    CARAMÉS NÚÑEZ, GESSAMÍ / CAMPO GONZÁLEZ, JAVIER
    FOTOGRAFIES DE MARIA Á. TORRES I ALBERTO POLO GESSAMÍ CARAMÉS HA VERSIONAT PLATS DE LA CUINA CATALANA AMB EL SEU TOC PERSONAL PERÒ FÀCILS D'ELABORAR, AMB LES PROPOSTES DE MARIDATGE DE JAVIER CAMPO. Aquest és més que un llibre de receptes i el seu acompanyament. Els seus autors, la televisiva cuinera Gessamí Caramés i el sommelier Javier Campo, han escodrinyat pam a pam Cataluny...
    Disponibilitat immediata

    21,50 €

  • CUINA CATALANA DE FA 700 ANYS, LA
    LLADONOSA I GIRÓ, JOSEP
    Gràcies a l’estudi pacient del Llibre de Sent Soví i del Libre del coch, -dos receptaris dels segles XIV i XVI, respectivament, sense els quals no s’entendria la cuina catalana actual-, Josep Lladonosa ens acosta a la nostra cuina primigènia. A partir d’aquells manuscrits, que gairebé no tenien mesures ni pesos, i amb tècniques culinàries poc depurades, Lladonosa reelabora aque...
    Disponibilitat immediata

    23,00 €

Altres llibres de l'autor

  • BENSENES, EL TEMPS
    CUELLO SUBIRANA, JOSEP
    OBRA GUARDONADA AMB EL 48È PREMI DE POESIA MARIÀ MANENT. _Bensenes_ és una paraula menorquina, equivalent a _segurament_ o _al capdavall_, que se sol usar per expressar una suposició quasi certa i que marca les coordenades d'un llibre de poemes que invoca el pas del temps, del record del passat i l'omnipresent Menorca. I ho fa des de l'evocació històrica fins a les emocions més...
    Disponibilitat immediata

    13,00 €

  • CAMÍ DELS LLACS, EL
    CUELLO SUBIRANA, JOSEP
    Caminar pels Pirineus no és el mateix que anar-hi a pujar pics, ens diu l'autor d'El camí dels llacs, més interessat pels camins i pels estanys que no pas pels cims. Naturalista de cor i biòleg de formació, l'autor ha anat a muntanya per una multiplicitat d'interessos: la història natural i les relacions ecològiques, la pesca o les lectures. I, per damunt de tot, l'evocació del...
    Disponibilitat immediata

    22,00 €

  • GUIA URBANA
    CUELLO SUBIRANA, JOSEP
    Que potser no ho son, mesura, les vides de cadascu? No cal entendre, es la resposta d'aquesta GUIA URBANA perque la poesia no es ambicio sino una manera d'estar sol en que el vers preten encarnar: Sobre el mar negre on els estels s'ofeguen, ben poc separa els records veritables dels que inventen els homes. Ahir la ciutat ja hi era, antiga. I ara en perdura el llambreig d'un tem...
    Sense estoc, consultar termini entrega

    18,00 €