100 DIES CONFITAT A LA CUINA

100 DIES CONFITAT A LA CUINA

CUELLO SUBIRANA, JOSEP

22,00 €
IVA inclòs
Editorial:
ONIX EDITOR
Any d'edició:
2023
Matèria
Cuina d'autor
ISBN:
978-84-124956-4-5
Pàgines:
296
Enquadernació:
Rústica
22,00 €
IVA inclòs

Articles relacionats

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    Sense estoc, consultar termini entrega

    16,00 €

  • BARBACOA
    MANGUM, HUGH
    Disponibilitat immediata

    49,95 €

  • ASIA GOURMET
    WU, IMPERATRICE
    EMPRENDE UN PERIPLO CULINARIO POR ASIA. REPORTAJES con los que descubrirás las culturas culinarias de Asia Oriental. Conoce los productos emblemáticos de cada país, así como sus historias, que con frecuencia trascienden fronteras. Descubre las tradiciones y las costumbres seculares que rigen desde hace miles de años la preparación y el servicio de los platos. Derriba los estere...
    Disponibilitat immediata

    39,95 €

  • ESCUELA DE PANADERÍA, LA . LE CORDON BLEU
    LE CORDON BLEU
    Los chefs de Le Cordon Bleu«, en una nueva colaboración con Larousse Editorial, ofrecen una selección de las mejores recetas de panadería clásica y moderna. Esta obra recoge más de 80 recetas (de distintos niveles de dificultad) procedentes de todo el mundo e ilustradas con más de 280 fotografías paso a paso.Esta auténtica biblia de la panadería explica detalladamente todas y c...
    Disponibilitat immediata

    39,95 €

  • CENA, LA
    MEERA SODHA
    A diferencia de lo que ocurre con el desayuno, que por lo general tomamos a toda prisa antes de arrancar con nuestras obligaciones, o del almuerzo, al que tampoco dedicamos mucho tiempo, la última comida del día es la única que nos reúne alrededor de la mesa después de muchas horas alejados. La cena es un espacio de reencuentro y también una buena oportunidad para crear y expe...
    Disponibilitat immediata

    24,00 €

  • MUNDO DEL SUSHI, EL
    BARDOLET, JESÚS / BONET, BERTA
    Todo sobre el sushi, en una experiencia gastronómica inigualable, una creación culinaria que supone la gran expresión de la mestría y la tradición japonesa.«Viajamos por primera vez a Japón en el año 2002, y desde entonces somos unos auténticos apasionados de su cultura y, por supuesto, de su gastronomía. Este libro se sumerge completamente en su plato más conocido internaciona...
    Disponibilitat immediata

    30,95 €

Altres llibres de l'autor

  • BENSENES, EL TEMPS
    CUELLO SUBIRANA, JOSEP
    OBRA GUARDONADA AMB EL 48È PREMI DE POESIA MARIÀ MANENT. _Bensenes_ és una paraula menorquina, equivalent a _segurament_ o _al capdavall_, que se sol usar per expressar una suposició quasi certa i que marca les coordenades d'un llibre de poemes que invoca el pas del temps, del record del passat i l'omnipresent Menorca. I ho fa des de l'evocació històrica fins a les emocions més...
    Disponibilitat immediata

    13,00 €

  • CAMÍ DELS LLACS, EL
    CUELLO SUBIRANA, JOSEP
    Caminar pels Pirineus no és el mateix que anar-hi a pujar pics, ens diu l'autor d'El camí dels llacs, més interessat pels camins i pels estanys que no pas pels cims. Naturalista de cor i biòleg de formació, l'autor ha anat a muntanya per una multiplicitat d'interessos: la història natural i les relacions ecològiques, la pesca o les lectures. I, per damunt de tot, l'evocació del...
    Sense estoc, consultar termini entrega

    22,00 €

  • GUIA URBANA
    CUELLO SUBIRANA, JOSEP
    Que potser no ho son, mesura, les vides de cadascu? No cal entendre, es la resposta d'aquesta GUIA URBANA perque la poesia no es ambicio sino una manera d'estar sol en que el vers preten encarnar: Sobre el mar negre on els estels s'ofeguen, ben poc separa els records veritables dels que inventen els homes. Ahir la ciutat ja hi era, antiga. I ara en perdura el llambreig d'un tem...
    Sense estoc, consultar termini entrega

    18,00 €