CUINA CATALANA TRADICIONAL AMB TERRISSA

CUINA CATALANA TRADICIONAL AMB TERRISSA

FÀBREGA, JAUME

17,00 €
IVA inclòs
Editorial:
FARELL EDITORS I DISSENYADORS
Any d'edició:
2022
Matèria
Cuina d'autor
ISBN:
978-84-17116-62-0
Pàgines:
128
Enquadernació:
Rústica
Col·lecció:
REBOST I CUINA
17,00 €
IVA inclòs

La terrissa ha estat el material fonamental de la cuina catalana, que ?s inimaginable sense les olles, cassoles i altres atuells fets amb aquest material popular, envernissat o sense. Cuinar amb fang ?s un tast dÕhist?ria que ens submergeix a la cuina de les nostres mares i ?vies, i a una cultura ancestral. ?s la cuina de lÕamor?s xup-xup, que mai no haur?em dÕoblidar, una cuina sana, saborosa i sostenible, de la terra i nascuda de la terra, ben nostra, on cada plat t? la seva pr?pia cassola o olla. En aquest llibre hi trobareu tots els secrets de cuina amb terrissa, amb les principals receptes dels Pa?sos Catalans i dels centres terrissaires catalans. I es complementa amb altres elements culturals com: ÒcurarÓ les cassoles, la hist?ria, els obradors, els museus, les tcniques, els usos i els plats.

Articles relacionats

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    Sense estoc, consultar termini entrega

    16,00 €

  • CUINA MALLORQUINA DE FA CENT ANYS
    VV.AA.3
    Margalida Frau Munar era una modesta mestressa de casa que estava llogada a la cuina d?un general. En una llibreta va arreplegar, entre receptes pròpies i manllevades, més de cent cinquanta receptes. El quadern són notes personals que, a través de la seva senzillesa, demostra com s?ali­mentava una part de la Mallorca del seu temps, com tractaven i condimentaven les carns, els p...
    Disponibilitat immediata

    14,00 €

  • RECETAS DE ÁNGELA, LAS
    SHINE, RTVE
    Recetas modernas y desenfadadas de la ganadora del mejor programa culinario La ganadora de la duodécima temporada de MasterChef, el talent show culinario más famoso de la televisión, ha sido Ángela. Esta valenciana afincada en Madrid robó el corazón del jurado con su pasta a la vongole y ha ido coleccionando éxitos en su paso por el programa.  Trabajadora, constante y competiti...
    Sense estoc, consultar termini entrega

    21,90 €

  • BOWLS RICOS Y SANOS. 100 RECETAS
    VV AA
    100 recetas irresistibles para preparar deliciosos bowls, ricos y sanos, un sin fin de ideas para disfrutar. Saludables y muy fáciles de elaborar. Con ilustraciones de los ingredientes principales y sencillos pasos a seguir. ...
    Disponibilitat immediata

    8,95 €

  • PAN. 100 RECETAS
    VV AA
    100 recetas irresistibles para preparar pan de diferentes estilos, barras, hogazas, panecillos... un sin fin de ideas para disfrutar. Saludables y muy fáciles de elaborar. Con ilustraciones de los ingredientes principales y sencillos pasos a seguir. ...
    Disponibilitat immediata

    8,95 €

  • QUICHES Y TARTAS. 100 RECETAS
    VV AA
    100 recetas irresistibles para preparar deliciosas tartas y quiches, un sin fin de ideas para disfrutar. Saludables y muy fáciles de elaborar. Con ilustraciones de los ingredientes principales y sencillos pasos a seguir. ...
    Disponibilitat immediata

    8,95 €

Altres llibres de l'autor

  • CUINA DEL BARROC
    FABREGA, JAUME
    Aquest llibre sobre la cuina del Barroc, corresponent a lՏpoca del Rector de Vallfogona (s. XVII), sÕha editat en ocasi? de la celebraci? de lÕany dedicat a aquest gran poeta, tan gran com relativament poc conegut, malgrat que la seva figura Ðper les seves poesies, canons i ditesÐ formi part de la cultura popular. Hi trobarem un conjunt de suggestives receptes Ðdels entrants ...
    Disponibilitat immediata

    17,00 €

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    Sense estoc, consultar termini entrega

    16,00 €

  • CUINA D'EIVISSA I FORMENTERA, LA
    FABREGA, JAUME
    Sense estoc, consultar termini entrega

    35,00 €

  • BACALLÀ, EL
    FÀBREGA, JAUME
    Del bacalla se nÕha aprofitat tot. ?s, sens dubte, el peix m?s apreciat a la cuina catalana, malgrat que no ?s un peix autocton. En aquest llibre hi trobareu un munt de receptes exquisides, molt ben explicades i documentades, pas a pas, dels Pa?sos Catalans, al costat de les que ens han proporcionat els portuguesos i els bascos i dÕaltres pa?sos del m?n on es menja el bacalla. ...
    Sense estoc, consultar termini entrega

    16,00 €

  • 100 REFRANYS SOBRE EL MENJAR I EL BEURE
    FÀBREGA, JAUME
    L'ORIGEN DELS REFRANYS SOBRE ALIMENTACIÓ MÉS POPULARS AMB UNA RECEPTA CATALANA A CADA CAPÍTOL El refrany és una frase sentenciosa que solem utilitzar en la nostra vida diària per descriure situacions, puntuar converses, etcètera. Els refranys són d'autoria anònima, ja que pertanyen al cabal de la saviesa popular. En aquest llibre, podreu fruir d'unes receptes al·lusives, que r...
    Sense estoc, consultar termini entrega

    16,50 €

  • MENJARS I MEMÒRIES DEL GUST
    FÀBREGA, JAUME
    Certament, s'han escrit llibres excel·lents sobre la cuina del País Valencià. Com és lògic, són obres escrites des de dins. En aquestes reflexions pretenem, amb una visió feta des de fora —això sí, amb passió, reflexió i estima—, retornar als elements bàsics de l'alimentació i la cuina dels valencians, tant a través dels productes com dels plats i la seva història, passant per ...
    Sense estoc, consultar termini entrega

    20,00 €