CUINA CATALANA TRADICIONAL AMB TERRISSA

CUINA CATALANA TRADICIONAL AMB TERRISSA

FÀBREGA, JAUME

17,00 €
IVA incluido
Editorial:
FARELL EDITORS I DISSENYADORS
Año de edición:
2022
Materia
Cocina de autor
ISBN:
978-84-17116-62-0
Páginas:
128
Encuadernación:
Rústica
Colección:
REBOST I CUINA
17,00 €
IVA incluido

La terrissa ha estat el material fonamental de la cuina catalana, que ?s inimaginable sense les olles, cassoles i altres atuells fets amb aquest material popular, envernissat o sense. Cuinar amb fang ?s un tast dÕhist?ria que ens submergeix a la cuina de les nostres mares i ?vies, i a una cultura ancestral. ?s la cuina de lÕamor?s xup-xup, que mai no haur?em dÕoblidar, una cuina sana, saborosa i sostenible, de la terra i nascuda de la terra, ben nostra, on cada plat t? la seva pr?pia cassola o olla. En aquest llibre hi trobareu tots els secrets de cuina amb terrissa, amb les principals receptes dels Pa?sos Catalans i dels centres terrissaires catalans. I es complementa amb altres elements culturals com: ÒcurarÓ les cassoles, la hist?ria, els obradors, els museus, les tcniques, els usos i els plats.

Artículos relacionados

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    16,00 €

  • BIZCOCHOS
    PEREZ SARDIÑA, ISABEL
    Isabel Pérez, alma de Aliter Dulcia y autora de cuatro recetarios de culto, regresa con su proyecto más personal y esperado: un libro enteramente dedicado al universo del bizcocho.Bizcochos: las joyas de Aliter Dulcia es el manual definitivo para dominar el arte del bizcocho. A lo largo de sus páginas, Isabel comparte más de 100 recetas, que van desde los clásicos imprescindibl...
    No disponible

    26,95 €

  • BLOC PLANIFICADOR DE MENÚS
    COSTA VIRGILI, MARTA / VIRGILI, MARIA ROSA (IL.L)
    Les editores d'El Calendari de la Cuina, us presentem la nova llibreta planificadora de menús: Un pràctic quadern per organitzar els primers i segons plats de cada dia de la setmana. Cada full inclou un espai per fer la llista de la compra, que podreu arrencar fàcilment per emportar-vos-la al mercat. ...
    Disponibilidad inmediata

    7,90 €

  • 1080 RECETAS DE COCINA
    ORTEGA, SIMONE
    Hace más de 50 años apareció en las librerías un libro de bolsillo que trataba la cocina de una forma absolutamente novedosa: 1080 recetas de cocina presentaba un conjunto de recetas desconocidas para la mayoría de los lectores, y en ningún momento descuidaba la cocina tradicional española. Tanto por su estructura como por la cuidadosa selección de los ingredientes, las cantida...
    Disponibilidad inmediata

    19,95 €

  • BARBACOA
    MANGUM, HUGH
    Disponibilidad inmediata

    49,95 €

  • ASIA GOURMET
    WU, IMPERATRICE
    EMPRENDE UN PERIPLO CULINARIO POR ASIA. REPORTAJES con los que descubrirás las culturas culinarias de Asia Oriental. Conoce los productos emblemáticos de cada país, así como sus historias, que con frecuencia trascienden fronteras. Descubre las tradiciones y las costumbres seculares que rigen desde hace miles de años la preparación y el servicio de los platos. Derriba los estere...
    Disponibilidad inmediata

    39,95 €

Otros libros del autor

  • CUINA DE LLEIDA, LA VALL D´ARAN I LA FRANJA, LA
    FABREGA, JAUME
    Allioli de codony, panadons despinacs, caragols a la brutesca, olla aranesa, girella, trinxat, cassola de tros, conill farcit, orelletes, redorts... La cuina de les terres de Lleida és una cuina rica que es caracteritza per lautenticitat, lús de productes de proximitat i la influència de les tradicions agrícoles i ramaderes. Situada en una àrea que juxtaposa muntanya i plana, o...
    Disponibilidad inmediata

    23,00 €

  • CONSERVES CASOLANES
    FABREGA, JAUME
    Des de sempre les conserves s’han elaborat al llarg de les diferentes estacions. A l’estiu es feien les conserves de l’hort i fruites. A finals d’estiu-tardor s’assecaven i es salaven els bolets i es deshidrataven les fruites. A l’hivern es matava el porc i es feien els embotits. Amb el segar i el batre s’encetaven les llo...
    Disponibilidad inmediata

    17,00 €

  • CUINA DEL BARROC
    FABREGA, JAUME
    Aquest llibre sobre la cuina del Barroc, corresponent a lՏpoca del Rector de Vallfogona (s. XVII), sÕha editat en ocasi? de la celebraci? de lÕany dedicat a aquest gran poeta, tan gran com relativament poc conegut, malgrat que la seva figura Ðper les seves poesies, canons i ditesÐ formi part de la cultura popular. Hi trobarem un conjunt de suggestives receptes Ðdels entrants ...
    Disponibilidad inmediata

    17,00 €

  • CUINA DE LA PATATA, LA
    FÀBREGA, JAUME
    Disponibilidad inmediata

    25,50 €

  • ROSTITS, ELS
    FÀBREGA, JAUME
    Disponibilidad inmediata

    25,50 €

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    16,00 €