CUINA PAIRAL I CONVENTUAL

CUINA PAIRAL I CONVENTUAL

SERRA DE MANRESA, FRA VALENTI

17,00 €
IVA inclòs
Editorial:
FARELL EDITORS I DISSENYADORS
Any d'edició:
2019
Matèria
Cuina d'autor
ISBN:
978-84-17116-16-3
Pàgines:
144
Enquadernació:
Rústica
Col·lecció:
REBOST I CUINA
17,00 €
IVA inclòs

A semblana dels camperols, els frares i monjos solien acompanyar els ?pats amb amanides de car?cter refrescant Ðque llavors en deien enciamÐ on, a m?s de la lletuga, lÕescarola i els cr?ixens, no hi solien faltar les olives salades i les t?peres. Les plantes arom?tiques Ðque els antics frares en deien Òherbes odor?fiquesÓÐ m?s enll? del seu inters remeier, tamb? tenen una gran import?ncia en la cuina puix que la gastronomia conventual i pairal compta amb nombrosos plats que s?n reforats, en el seu gust, amb el complement de les espcies i de les herbes arom?tiques. Les antigues receptes culin?ries aportades en aquest llibre provenen de vells manuscrits i tamb? dÕantics tractats. S?n transcrites amb la puntuaci? i lÕortografia normalitzades per fer-les m?s entenedores i, per tal dÕajudar a la comprensi? de les receptes, lÕautor ofereix un glossari i una orientaci? bibliogr?fica amb la indicaci? dels principals tractats culinaris i amb la relaci? de les fonts manuscrites dÕon provenen la majoria de les receptes que, alhora, s?n comentades i situades en el seu context, ja sigui pairal o conventual, de la Catalunya dels segles XVIII i XIX. Cuina pairal i conventual ?s el primer llibre que lÕautor publica a Farell Editors, entitat editora especialitzada en lÕestudi i la divulgaci? de la cultura popular. La present aproximaci? hist?rica a la cuina pairal i conventual ?s una documentada aportaci? a lÕestudi de la gastronomia catalana que ofereix nombroses receptes indites, ben ?tils Òal rebost i a la cuinaÓ.

Articles relacionats

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    Sense estoc, consultar termini entrega

    16,00 €

  • COCINA PARA TODOS
    KARLOS ARGUIÑANO
    "El cocinero más querido y popular vuelve a sorprendernos con un libro que anima a cocinar a todos los públicos. Karlos Arguiñano, que sigue cosechando las mejores audiencias televisivas de toda su carrera, celebra su universo culinario con esta obra que nos ayudará a encontrar recetas fáciles, ricas y saludables. Como siempre, son platos para elaborar menús variados. Incluye e...
    Disponibilitat immediata

    25,90 €

  • ASTURIAS DE MIS SABORES
    GONZALEZ, CHRISTIAN
    Disponibilitat immediata

    25,00 €

  • CREMAS
    VITELLI, PATRIZIA
    Cucharadas reconfortantes para todas las estaciones. Desde preparar un buen caldo hasta saber seleccionar los mejores ingredientes (aunque a veces se pueden hacer trucos con las conservas): Patrizia Vitelli lleva media vida experimentando y cocinando todo tipo de cremas, y en este libro nos invita a un recorrido, en frío y en caliente, por sus mejores recetas y las historias qu...
    Disponibilitat immediata

    20,90 €

  • SALSAS ASIÁTICAS
    FARÈS, KARIM
    Karim Farés nos presenta el producto de una exhaustiva investigación culinaria a través de cinco países asiáticos: Corea, China, Japón, Tailandia y Vietnam. El rasgo común que comparten todos ellos es, indudablemente, la diversidad y el uso de las salsas en la gastronomía. Picantes, agridulces, especiadas, herbales, untuosas, refrescantes, son el sello que impregna de carácter ...
    Disponibilitat immediata

    30,00 €

  • COCINA CON COQUI
    @COCINACONCOQUI
    Puede que conozcas a Coqui por sus vídeos. Tal vez por su voz, por sus manos o por esa manera tan suya de hacer que todo parezca fácil. Este libro es una extensión de todo eso: más de 80 recetas asiáticas pensadas para que cocinar en casa sea sencillo, accesible y, sobre todo, disfrutable. No necesitas una despensa imposible ni técnicas de chef. Solo algunos productos clave y l...
    Disponibilitat immediata

    24,95 €

Altres llibres de l'autor

  • BEGUDES PAIRALS I CONVENTUALS
    SERRA DE MANRESA, FRA VALENTÍ
    Les propostes gastronòmiques de la cuina pairal i de convent ens ensenyen a menjar i a beure d’una manera moderada i assenyada i, alhora, ens orienten per poder treure el màxim de profit dels recursos naturals a través d’unes receptes culinàries agraciades amb uns sabors propis condicionats pel peculiar model de cellers d’arrel romana que, al llarg dels segles, han produït una ...
    Disponibilitat immediata

    18,00 €

  • MISSA ET MENSA
    SERRA DE MANRESA, FRA VALENTI
    Disponibilitat immediata

    19,90 €

  • ENTREM DINS DEL PESSEBRE
    SERRA DE MANRESA, FRA VALENTÍ
    Disponibilitat immediata

    12,00 €

  • NOSTRE PESSEBRE, EL
    SERRA DE MANRESA, FRA VALENTÍ
    Sense estoc, consultar termini entrega

    17,00 €

  • PÓCIMAS DE CAPUCHINO
    SERRA DE MANRESA, FRA VALENTÍ
    Sense estoc, consultar termini entrega

    18,00 €

  • CAPUTXINS I LES HERBES REMEIERES, ELS
    SERRA DE MANRESA, FRA VALENTÍ
    En els anys de la represa de la vida religiosa algunsfrares maldaren esforçadament per tal de revitalitzar idivulgar antigues tradicions terapèutiques, pròpiesdels caputxins, a través de l'edició de receptaris.Fra Valentí Serra de Manresa ha fet una tria d'aquestesreceptes pròpies de la tradició franciscano-caputxinai ens les presenta juntament amb un recull deles herbes remeie...
    Sense estoc, consultar termini entrega

    15,00 €