MÉS RECEPTES PER ESTIMAR

MÉS RECEPTES PER ESTIMAR

PLATS I FRASES FETES PER VIURE MILLOR

CONTIJOCH, JOSEFA / MERCADÉ, ENRIQUETA

12,95 €
IVA inclòs
Editorial:
ARA LLIBRES
Any d'edició:
2007
Matèria
Cuina d'autor
ISBN:
978-84-96767-21-8
Pàgines:
153
Enquadernació:
Rústica
12,95 €
IVA inclòs

Sobre el llibre:
Després de l?èxit de Receptes per estimar arriba un nou recull de receptes, consells i frases fetes per estimar més i ser feliços. A Més receptes per estimar gaudireu cuinant delicioses receptes passades per les magnífiques expressions plenes de màgia terapèutica i sentit de l?humor. Un receptari curiós i original carregat de gustos i disgustos per cuinar bé i viure millor.

Aperitiu amb dàtil Crema de carbassa i porro Amanida de pedrers Truita d?escalivada Mongetes amb cloïsses Cassoleta de rap Llom a la sal Pits de pollastre al vi Torró de crocant Confitura de taronja i poma Picada de festucs

Sobre les autores:
Josefa Contijoch és poeta i escriptora nascuda a Manlleu. Amb aquest llibre resol una qüestió pendent: de petita no menjava res.
Enriqueta Mercadé, mestra de professió, bibliotecària d?ofici i diplomada en dansa catalana per la UAB, a estones lliures es dedica a la vitralleria.

Articles relacionats

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    Sense estoc, consultar termini entrega

    16,00 €

  • ITADAKIMASU
    MATSUHISA, HIDEKI
    "Itadakimasu, significa «gracias por la comida», mucho más que una fórmula de cortesía, es una expresión de respeto, gratitud y conexión con quienes cultivan, cocinan y comparten los alimentos, que se dice antes de empezar a comer. ...
    Disponibilitat immediata

    24,95 €

  • SETAS Y HONGOS EXQUISITOS
    FRANZO, ÉMILIE
    * Los hongos (¡comestibles!) engloban una gran variedad de texturas y sabores. Descubra 60 recetas para aprender a preparar y cocinarlos. La autora, conocida por su cuenta de Instagram Plus une miette, familiariza al lector con la idea no solo de cocinar setas y hongos frescos, sino también conservarlos, limpiarlos y prepararlos. Información para preparar desde los más clásicos...
    Disponibilitat immediata

    24,90 €

  • FORN SANT FRANCESC (RUSTICA)
    SEGUÍ FELIPE, JOAN
    Disponibilitat immediata

    23,95 €

  • CATALUNYA A LA COPA I AL PLAT
    CARAMÉS NÚÑEZ, GESSAMÍ / CAMPO GONZÁLEZ, JAVIER
    FOTOGRAFIES DE MARIA Á. TORRES I ALBERTO POLO GESSAMÍ CARAMÉS HA VERSIONAT PLATS DE LA CUINA CATALANA AMB EL SEU TOC PERSONAL PERÒ FÀCILS D'ELABORAR, AMB LES PROPOSTES DE MARIDATGE DE JAVIER CAMPO. Aquest és més que un llibre de receptes i el seu acompanyament. Els seus autors, la televisiva cuinera Gessamí Caramés i el sommelier Javier Campo, han escodrinyat pam a pam Cataluny...
    Disponibilitat immediata

    21,50 €

  • CUINA CATALANA DE FA 700 ANYS, LA
    LLADONOSA I GIRÓ, JOSEP
    Gràcies a l’estudi pacient del Llibre de Sent Soví i del Libre del coch, -dos receptaris dels segles XIV i XVI, respectivament, sense els quals no s’entendria la cuina catalana actual-, Josep Lladonosa ens acosta a la nostra cuina primigènia. A partir d’aquells manuscrits, que gairebé no tenien mesures ni pesos, i amb tècniques culinàries poc depurades, Lladonosa reelabora aque...
    Disponibilitat immediata

    23,00 €