MÉS RECEPTES PER ESTIMAR

MÉS RECEPTES PER ESTIMAR

PLATS I FRASES FETES PER VIURE MILLOR

CONTIJOCH, JOSEFA / MERCADÉ, ENRIQUETA

12,95 €
IVA incluido
Editorial:
ARA LLIBRES
Año de edición:
2007
Materia
Cocina de autor
ISBN:
978-84-96767-21-8
Páginas:
153
Encuadernación:
Rústica
12,95 €
IVA incluido

Sobre el llibre:
Després de l?èxit de Receptes per estimar arriba un nou recull de receptes, consells i frases fetes per estimar més i ser feliços. A Més receptes per estimar gaudireu cuinant delicioses receptes passades per les magnífiques expressions plenes de màgia terapèutica i sentit de l?humor. Un receptari curiós i original carregat de gustos i disgustos per cuinar bé i viure millor.

Aperitiu amb dàtil Crema de carbassa i porro Amanida de pedrers Truita d?escalivada Mongetes amb cloïsses Cassoleta de rap Llom a la sal Pits de pollastre al vi Torró de crocant Confitura de taronja i poma Picada de festucs

Sobre les autores:
Josefa Contijoch és poeta i escriptora nascuda a Manlleu. Amb aquest llibre resol una qüestió pendent: de petita no menjava res.
Enriqueta Mercadé, mestra de professió, bibliotecària d?ofici i diplomada en dansa catalana per la UAB, a estones lliures es dedica a la vitralleria.

Artículos relacionados

  • ARROCES EN CASA
    PÉREZ, PACO
    "De fiesta y en el día a día. En el campo y en la ciudad. El arroz tiene una enorme capacidad de absorber sabores y aromas, y posee una textura maravillosa. Es patrimonio gastronómico, de cocina de toda la vida y tiene el gran poder de quitar el hambre en el mundo. Llamémosle arroz, arròs, rice, riz, riso, es el ingrediente principal para más de la mitad de la población mundial...
    Disponibilidad inmediata

    27,96 €

  • OLLA DE PRESSIÓ, L'
    IÑIGUEZ, JUAN MIGUEL
    Disponibilidad inmediata

    26,50 €

  • COCINA PARA TODOS (EJEMPLARES FIRMADOS)
    ARGUIÑANO, KARLOS
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    25,90 €

  • NATURA VIVA. LES COLS RESTAURANT
    PUIGVERT PUIGDEVAL, MARTINA
    La xef Martina Puigvert proposa una forma de viure i de menjar amb un profund vincle amb el territori. Amb aquest llibre, vol contagiar a tothom l’estima per la natura que ens envolta i la cuina d’estacionalitat. Seguint el llegat de la seva mare, fundadora del restaurant Les Cols el 1990, vol transmetre aquesta filosofia de vida, la seva manera d’entendre la gastronomia i tot ...
    Disponibilidad inmediata

    25,50 €

  • CAMBIA LA RECETA
    ANDRÉS, JOSÉ
    "José Andrés, chef y emprendedor, es autor de libros de éxito, presentador de televisión e incansable líder humanitario, fundador también de World Central Kitchen, la organización humanitaria que da de comer en cualquier rincón del planeta azotado por desastres naturales o conflitos bélicos. Su vasta experiencia, desde la cocina hasta las zonas de guerra le ha brindado gran can...
    Disponibilidad inmediata

    21,95 €

  • COCINA 2H Y COME BIEN TODA LA SEMANA
    SACRISTÁN, LAURA @SHOOTHECOOK
    "Preguntarse cada día qué cocinar resulta agotador, especialmente cuando quieres comer saludable? pero Laura Sacristán acude al rescate con una rutina de batch cooking que te ahorrará tiempo, dinero y energía mientras comes rico, saludable y variado. ...
    Disponibilidad inmediata

    19,95 €