SUCULENTS ROSTITS, GUISATS I ESTOFATS DE CARN I AVIRAM

SUCULENTS ROSTITS, GUISATS I ESTOFATS DE CARN I AVIRAM

SELECCIÓ DE RECEPTES DEL MESTRE DE GASTRONOMIA IGNASI DOMÈNECH

DOMENECH, IGNASI

9,62 €
IVA inclòs
Editorial:
COSSETANIA EDICIONS (( XARXA ))
Any d'edició:
2000
Matèria
Cuina d'autor
ISBN:
978-84-89890-58-9
Pàgines:
126
Enquadernació:
Rústica
Col·lecció:
CULLEROT, EL

Disponibilitat:

  • La Llar - Sant AntoniSense estoc, consultar termini entrega
  • La Llar- Passeig de la Plaça MajorSense estoc, consultar termini entrega

Selecció de receptes del gran mestre de la cuina catalana més tradicional, Ignasi Domènech (Manresa 1874 - Barcelona 1956). L'Arxiu Gastronòmic que porta el seu nom ha elaborat una extensa selecció de rostits, guisats i estofats fets a base de carns, caça i aviram.

Articles relacionats

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    Sense estoc, consultar termini entrega

    16,00 €

  • CUPCAKES: OVER 80 DELICIOUS RECIPES FOR ALL OCCASIONS AND TATSES
    MCMAHON , SUE
    Sense estoc, consultar termini entrega

    23,83 €

  • EN MARXA CUINA
    RIBAS, MARC
    Aquest nou llibre de Marc Ribas, el cuiner més popular de TV3, ens ofereix més receptes brutals saboroses, fàcils i sorprenents de cuina tradicional catalana sense oblidar aspectes actuals, amb productes frescos i de proximitat. Sobretot, però, el cuiner destapa el seu cantó més personal i deixa entrar el lector a la seva cuina, a través de vivències úniques i divertides, fins ...
    Properament. Reservi el seu exemplar

    18,90 €

  • PAN CASERO SIN GLUTEN
    MENÉNDEZ COGOLLUDO, JUAN CARLOS
    Un libro que surge para mejorar la calidad de vida de los celíacos y que ofrece alternativas de calidad a todas aquellas personas que decidan retirar el gluten de su dieta. Juan Carlos Menéndez, su autor, dedicó años a investigar cómo hacer panes y repostería ricos, apetecibles y sanos, sin mezclas comerciales y con productos naturales. «Pan casero sin gluten» profundiza en las...
    Disponibilitat immediata

    16,90 €

  • CUINA DE L'EMPORDANET, LA
    Es tracta d'un llibre amb motiu de la celebració dels 25 anys del col·lectiu de restaurants "La Cuina de l'Empordanet". Amb articles de plomes i especialistes destacats com són Miquel Martín, Josep M. Fonalleras, Xavier Pla, Salvador García-Arbós, Pep Palau i Martí Sabrià, en els quals s'aborden temes com ara la vinculació de la gastronomia amb l'evolució del paisatge i del tur...
    Disponibilitat immediata

    35,00 €

  • CUINA DE LA COSTA BRAVA I EL PIRINEU DE GIRONA, LA
    FÁBREGA, JAUME
    La Costa Brava i el Pirineu de Girona han donat nombrosos genis en gairebé tots els àmbits de la cultura universal. I la gastronomia no n'ha estat cap excepció gràcies a noms com els germans Roca, Fina Puigdevall, Josep Mercader o, per adopció, Ferran Adrià. Però aquesta cuina gironina pertany també a les mestresses de casa i als restauradors anònims, i als pagesos i als pescad...
    Disponibilitat immediata

    26,50 €

Altres llibres de l'autor

  • ANTIQUARIS, EXPERTS, COL.LECCIONS I MUSEUS
    DOMENECH, IGNASI
    Des del final del segle XIX la passió col·leccionista per l?art ha estat molt viva a Catalunya i ha permès, en bona part, el desenvolupament del nostre sistema actual de museus i fundacions. De fet, l?interès pel col·leccionisme ha augmentat tant que avui és una especialitat plenament reconeguda i dinàmica dins el món acadèmic i universitari. Signats per estudiosos de referènci...
    Sense estoc, consultar termini entrega

    40,00 €