VINS, AIGUARDENTS I CAVES

VINS, AIGUARDENTS I CAVES

LA COMERCIALITZACIÓ DE LA PRODUCCIÓ VINÍCOLA CATALANA (SEGLES XVII-XXI)

COLOMÉ, JOSEP / PLANAS, JORDI / SOLER, RAIMON

24,00 €
IVA inclòs
Editorial:
URV - PUBLICACIONS UNIVERSITAT ROVIRA I VIRGILI
Any d'edició:
2022
Matèria
Vins
ISBN:
978-84-1365-013-5
Pàgines:
310
Enquadernació:
Rústica
Col·lecció:
CULTURES DEL VI
24,00 €
IVA inclòs

La producció i el comerç de vins, aiguardents i caves ha estat un element clau en la conformació de la Catalunya contemporània. Aquest llibre recull un conjunt de treballs totalment inèdits que s'han portat a terme en els darrers anys sobre la comercialització vinícola catalana i que, en la seva diversitat, permeten resseguir l'evolució del sector vitivinícola català des del segle XVII fins a l'actualitat, una evolució a la qual l'historiador Francesc Valls Junyent (1966-2017) va dedicar una atenció preferent i al qual aquesta publicació vol servir d'homenatge.

Articles relacionats

  • GRANDES VINOS GALLEGOS, LOS
    CASTRO PÉREZ, XAVIER
    Disponibilitat immediata

    24,00 €

  • GUÍA PEÑÍN DE LOS VINOS DE ESPAÑA 2026
    PEÑÍN, JOSÉ
    Disponibilitat immediata

    23,95 €

  • GUIA DE VINS DE CATALUNYA 2026, LA
    ORTIZ, FRAN / NARANJO, SILVIA / ALCOVER, JORDI
    Disponibilitat immediata

    24,90 €

  • HISTORIA CRÍTICA DEL VINO ESPAÑOL
    ALONSO GONZÁLEZ, PABLO
    ¿Qué es realmente un vino “natural”? ¿Qué lo diferencia de uno “artificial”? Preguntas de plena vigencia, pero que lejos de solo apuntar a debates y modas actuales, tienen un planteamiento de largo recorrido en la historia vitivinícola española. Con una mirada inédita y rigurosa, este libro ahonda en los debates históricos que, desde el siglo XIX, han enfrentado en España a vit...
    Disponibilitat immediata

    19,50 €

  • BEGUDES PAIRALS I CONVENTUALS
    SERRA DE MANRESA, FRA VALENTÍ
    Les propostes gastronòmiques de la cuina pairal i de convent ens ensenyen a menjar i a beure d’una manera moderada i assenyada i, alhora, ens orienten per poder treure el màxim de profit dels recursos naturals a través d’unes receptes culinàries agraciades amb uns sabors propis condicionats pel peculiar model de cellers d’arrel romana que, al llarg dels segles, han produït una ...
    Disponibilitat immediata

    18,00 €

  • TERROIR FICCIÓ
    CARBÓ SOLÉ, JOAN
    Disponibilitat immediata

    13,00 €