A LA MENUDA. LA CUINA DE LA TRIPERIA I LES DEPULLES A EUROPA

A LA MENUDA. LA CUINA DE LA TRIPERIA I LES DEPULLES A EUROPA

SERRANO, ALEXANDRE

21,95 €
IVA incluido
Editorial:
DRASSANA, LLIBRES DE LA
Año de edición:
2020
Materia
Cocina de autor
ISBN:
978-84-122265-3-9
Páginas:
216
Encuadernación:
Rústica
Colección:
TASTAOLLETES DRASSANA
21,95 €
IVA incluido

Arrecerada en fondes tradicionals i fogars casolans, a cobert de modes noves i manies velles, una cuina tel·lúrica i quasi secreta persistix arreu d'Europa. Dels arcaics farcells de freixures que fa mil·lennis que es preparen en illes i rerepaïsos de la Mediterrània als plats de renyons, lleteroles i crestes dels restaurants burgesos de Viena, Lió o Torí, tot passant per l'abundància de botifarres de sang i guisats de peus i tripes de la nostra gastronomia de soca-rel, els menuts no han deixat mai de menjar-se amb avidesa en tots els racons del continent.

En el llibre que teniu a les mans, el recorrem de cap a cap per a escandallar una realitat alhora borbollant de vida i amenaçada d'extinció. A través de 68 receptes fonamentals explorem la història i la varietat d'una pràctica culinària que ha nodrit gent de tota condició, però de manera molt assenyalada les classes populars rurals i la menestralia urbana, i que ha produït tanta complaença gormanda com desgrat melindrós.

Artículos relacionados

  • ARROCES EN CASA
    PÉREZ, PACO
    "De fiesta y en el día a día. En el campo y en la ciudad. El arroz tiene una enorme capacidad de absorber sabores y aromas, y posee una textura maravillosa. Es patrimonio gastronómico, de cocina de toda la vida y tiene el gran poder de quitar el hambre en el mundo. Llamémosle arroz, arròs, rice, riz, riso, es el ingrediente principal para más de la mitad de la población mundial...
    Disponibilidad inmediata

    27,96 €

  • OLLA DE PRESSIÓ, L'
    IÑIGUEZ, JUAN MIGUEL
    Disponibilidad inmediata

    26,50 €

  • COCINA PARA TODOS (EJEMPLARES FIRMADOS)
    ARGUIÑANO, KARLOS
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    25,90 €

  • NATURA VIVA. LES COLS RESTAURANT
    PUIGVERT PUIGDEVAL, MARTINA
    La xef Martina Puigvert proposa una forma de viure i de menjar amb un profund vincle amb el territori. Amb aquest llibre, vol contagiar a tothom l’estima per la natura que ens envolta i la cuina d’estacionalitat. Seguint el llegat de la seva mare, fundadora del restaurant Les Cols el 1990, vol transmetre aquesta filosofia de vida, la seva manera d’entendre la gastronomia i tot ...
    Disponibilidad inmediata

    25,50 €

  • CAMBIA LA RECETA
    ANDRÉS, JOSÉ
    "José Andrés, chef y emprendedor, es autor de libros de éxito, presentador de televisión e incansable líder humanitario, fundador también de World Central Kitchen, la organización humanitaria que da de comer en cualquier rincón del planeta azotado por desastres naturales o conflitos bélicos. Su vasta experiencia, desde la cocina hasta las zonas de guerra le ha brindado gran can...
    Disponibilidad inmediata

    21,95 €

  • COCINA 2H Y COME BIEN TODA LA SEMANA
    SACRISTÁN, LAURA @SHOOTHECOOK
    "Preguntarse cada día qué cocinar resulta agotador, especialmente cuando quieres comer saludable? pero Laura Sacristán acude al rescate con una rutina de batch cooking que te ahorrará tiempo, dinero y energía mientras comes rico, saludable y variado. ...
    Disponibilidad inmediata

    19,95 €