A LA MENUDA. LA CUINA DE LA TRIPERIA I LES DEPULLES A EUROPA

A LA MENUDA. LA CUINA DE LA TRIPERIA I LES DEPULLES A EUROPA

SERRANO, ALEXANDRE

21,95 €
IVA incluido
Editorial:
DRASSANA, LLIBRES DE LA
Año de edición:
2020
Materia
Cocina de autor
ISBN:
978-84-122265-3-9
Páginas:
216
Encuadernación:
Rústica
Colección:
TASTAOLLETES DRASSANA
21,95 €
IVA incluido

Arrecerada en fondes tradicionals i fogars casolans, a cobert de modes noves i manies velles, una cuina tel·lúrica i quasi secreta persistix arreu d'Europa. Dels arcaics farcells de freixures que fa mil·lennis que es preparen en illes i rerepaïsos de la Mediterrània als plats de renyons, lleteroles i crestes dels restaurants burgesos de Viena, Lió o Torí, tot passant per l'abundància de botifarres de sang i guisats de peus i tripes de la nostra gastronomia de soca-rel, els menuts no han deixat mai de menjar-se amb avidesa en tots els racons del continent.

En el llibre que teniu a les mans, el recorrem de cap a cap per a escandallar una realitat alhora borbollant de vida i amenaçada d'extinció. A través de 68 receptes fonamentals explorem la història i la varietat d'una pràctica culinària que ha nodrit gent de tota condició, però de manera molt assenyalada les classes populars rurals i la menestralia urbana, i que ha produït tanta complaença gormanda com desgrat melindrós.

Artículos relacionados

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    16,00 €

  • CUINA MALLORQUINA DE FA CENT ANYS
    VV.AA.3
    Margalida Frau Munar era una modesta mestressa de casa que estava llogada a la cuina d?un general. En una llibreta va arreplegar, entre receptes pròpies i manllevades, més de cent cinquanta receptes. El quadern són notes personals que, a través de la seva senzillesa, demostra com s?ali­mentava una part de la Mallorca del seu temps, com tractaven i condimentaven les carns, els p...
    Disponibilidad inmediata

    14,00 €

  • RECETAS DE ÁNGELA, LAS
    SHINE, RTVE
    Recetas modernas y desenfadadas de la ganadora del mejor programa culinario La ganadora de la duodécima temporada de MasterChef, el talent show culinario más famoso de la televisión, ha sido Ángela. Esta valenciana afincada en Madrid robó el corazón del jurado con su pasta a la vongole y ha ido coleccionando éxitos en su paso por el programa.  Trabajadora, constante y competiti...
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    21,90 €

  • BOWLS RICOS Y SANOS. 100 RECETAS
    VV AA
    100 recetas irresistibles para preparar deliciosos bowls, ricos y sanos, un sin fin de ideas para disfrutar. Saludables y muy fáciles de elaborar. Con ilustraciones de los ingredientes principales y sencillos pasos a seguir. ...
    Disponibilidad inmediata

    8,95 €

  • PAN. 100 RECETAS
    VV AA
    100 recetas irresistibles para preparar pan de diferentes estilos, barras, hogazas, panecillos... un sin fin de ideas para disfrutar. Saludables y muy fáciles de elaborar. Con ilustraciones de los ingredientes principales y sencillos pasos a seguir. ...
    Disponibilidad inmediata

    8,95 €

  • QUICHES Y TARTAS. 100 RECETAS
    VV AA
    100 recetas irresistibles para preparar deliciosas tartas y quiches, un sin fin de ideas para disfrutar. Saludables y muy fáciles de elaborar. Con ilustraciones de los ingredientes principales y sencillos pasos a seguir. ...
    Disponibilidad inmediata

    8,95 €