APICIUS 39

APICIUS 39

CUADERNOS DE ALTA GASTRONOMIA / MARALBA - TIEMAR - TO-IQA - OBA - ULTRAMARINOS MARIN

 

41,10 €
IVA incluido
Editorial:
MONTAGUD EDITORES S.A.
Año de edición:
2022
Materia
Cocina de autor
ISBN:
978-2-11-120220-7
Páginas:
224
Encuadernación:
Cartoné
41,10 €
IVA incluido

A través de 224 páginas y de 60 creacines, la edición del número 39 del cuaderno de alta gastronomía de Apicius, sigue poniendo en relieve el gran momento que vive la cocina española. La edición más transversal de Apicius jamás contada.

Artículos relacionados

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    16,00 €

  • MAR I MUNTANYA
    HERCE CARMONA, ENRIC
    Els plats de mar i muntanya són, sense cap mena de dubte, el que millor defineix la cuina catalana: una tradició culinària que combina harmoniosament productes del mar i de la terra en plats únics i deliciosos. Enric Herce ens en descobreix els orígens històrics, i destaca com la geografia i la cultura catalanes —especialment, a l’Empordà per la seva estreta con...
    Disponibilidad inmediata

    19,00 €

  • MAMIA
    MANTALA-BASQUE CULINARY CENTER
    Disponibilidad inmediata

    42,00 €

  • TEXTURA DE LA XOCOLATA, LA
    MANS, CLAUDI
    L'objectiu del llibre La textura de la xocolata és analitzar, amb llenguatge comú i arguments científics, què és la xocolata i per què un mateix producte genera a la major part de la població sensacions tan variades i plaents. Per fer-ho, seguirem l'estructura clàssica de l'aproximació a un aliment. Seguint el camí de les ciències de l'alimentació, veurem l'aliment des de l'arb...
    Disponibilidad inmediata

    12,00 €

  • JIAOZIS, GYOZAS, RAVIOLIS CHINOS
    LA TAVERNE DE ZHAO
    Disponibilidad inmediata

    10,00 €

  • COMIDA EN BOL
    FERRANDI, VALENTINE / VACCON, CLÉMENTINE
    Disponibilidad inmediata

    10,00 €