CERVESA I PAIS

CERVESA I PAIS

HISTORIA I CUINA DE LES CERVESES CATALANES

BEA I CASTAÑO, DAVID / SOLÉ I TORNÉ, DAVID

20,00 €
IVA incluido
Editorial:
FARELL EDITORS I DISSENYADORS
Año de edición:
2023
Materia
Vinos
ISBN:
978-84-17116-71-2
Páginas:
194
Encuadernación:
Rústica
Colección:
REBOST I CUINA
20,00 €
IVA incluido

La cervesa est? estretament vinculada a la nostra vida social com un petit plaer i avui Catalunya ?s un gran pa?s cerveser amb lloat prestigi mundial. Amb aquest llibre us oferim un tomb per la hist?ria de la popular beguda i un ampli receptari que incorpora notes de tast i maridatges dels diferents estils emprats (cerveses roses i ambrades, les dÕestil belga i mon?stic, amb herbes, espcies i flors, les llupolades, les sour (?cides), les fumades, les negres i les Strong Ale dÕestil brit?nic), demostrant que la cervesa ?s un ingredient top per fer elaboracions dolces o salades, fresques o contundents, tradicionals o modernes, per? sempre a lÕabast de tothom. LÕunivers de la cervesa catalana ?s tant emocionant com complex i aqu? teniu un llibre aclaridor, que li traureu molt bon partit i est? tan viu com les nostres cerveseries, les que hi ha i les que hi haur?.

Artículos relacionados

  • TODA UNA BIRRA
    LOPEZ-GIL MOYA, JUAN MIGUEL
    En España, tierra de vinos por tradición, la cerveza vive tiempos de esplendor. El empuje de las cervezas artesanales, unido a la innovación de las grandes cerveceras y la globalización de marcas internacionales está dinamizando el sector cervecero.Esta obra es la guía definitiva para los amantes de la cerveza que desean adentrarse en su fascinante mundo sin necesidad de ser ex...
    Disponibilidad inmediata

    26,50 €

  • PRIVILEGIS, PATENTS I MARQUES DE FÀBRICA DE VINS, LICORS I DESTIL·LATS A CATALUNYA I LES ILLES BALEARS 1820-1939
    PLANS MAESTRA, JAUME
    Disponibilidad inmediata

    35,00 €

  • PAISATGE HUMÀ DEL CAP DE CREUS, EL
    OMS LLOHIS, JOSEP IGNASI
    El present estudi analitza la demografia i l’economia del cap de Creus durant el període d’explotació vitivinícola, que ens va deixar un singular paisatge de pedra seca. Malgrat que la baixa rendibilitat no semblava aconsellar aquesta activitat, l’estudi analitza, a través de la demografia, l’economia, la geografia o l’epidemiologia, entre altres factors, com va resultar una em...
    Disponibilidad inmediata

    18,00 €

  • BOTANICA PARA COCTELES
    STEWART, AMY
    El vino más exquisito, el cóctel más creativo, la cerveza más refrescante, todas las bebidas alcohólicas tienen en su esencia un componente vegetal, una o más variedades de hierbas o cereales que les otorgan un carácter único y distintivo. En este original libro, la autora expone los secretos de la «botánica» de nuestros néctares favoritos, una guía de más de 150 plantas, árbol...
    Disponibilidad inmediata

    25,00 €

  • RATAFIA , LA
    FABREGA I COLOM, JAUME
    Disponibilidad inmediata

    26,50 €

  • GUÍA DEL BARMAN, LA
    THOMAS, JERRY / BAONZA, CARLOS
    Este libro de recetas para mezclar bebidas es el libro de cócteles más famoso de todos los tiempos y el primero jamás publicado. A la vez que establece los principios para dosificar bien las mezclas y las ordena por categorías —sistematizando así lo que hasta entonces era únicamente una tradición oral—, añade varias aportaciones nuevas e imaginativas de creación propia, como el...
    Disponibilidad inmediata

    19,95 €