CUINA POPULAR DEL SEGLE XIX A CATALUNYA, LA

CUINA POPULAR DEL SEGLE XIX A CATALUNYA, LA

RECEPTARI DE FRANCESC VILASOJANA SOLER, CLARETIÀ

VILA, PEP / VILAR, JOAQUIM

17,00 €
IVA incluido
Editorial:
FARELL EDITORS I DISSENYADORS
Año de edición:
2023
Materia
Cocina de autor
ISBN:
978-84-17116-78-1
Páginas:
154
Encuadernación:
Rústica
Colección:
CUINA HISTORICA
17,00 €
IVA incluido

Aquest receptari fou redactat, a la segona meitat del segle XIX, pel religi?s clareti? Francesc Vilajosana Soler (1847-1887). Es tracta dÕuna cuina autntica, senzilla, popular, que es feia als masos, als pobles, mercats i als hostals freq?entats per traginers o marxants elaborada amb productes de mercat de temporada i que seguia els costums de les fam?lies de pags. Tamb?, per?, hi trobem plats de festa major, que demanaven m?s elaboraci?.

Artículos relacionados

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    16,00 €

  • ITADAKIMASU
    MATSUHISA, HIDEKI
    "Itadakimasu, significa «gracias por la comida», mucho más que una fórmula de cortesía, es una expresión de respeto, gratitud y conexión con quienes cultivan, cocinan y comparten los alimentos, que se dice antes de empezar a comer. ...
    Disponibilidad inmediata

    24,95 €

  • SETAS Y HONGOS EXQUISITOS
    FRANZO, ÉMILIE
    * Los hongos (¡comestibles!) engloban una gran variedad de texturas y sabores. Descubra 60 recetas para aprender a preparar y cocinarlos. La autora, conocida por su cuenta de Instagram Plus une miette, familiariza al lector con la idea no solo de cocinar setas y hongos frescos, sino también conservarlos, limpiarlos y prepararlos. Información para preparar desde los más clásicos...
    Disponibilidad inmediata

    24,90 €

  • FORN SANT FRANCESC (RUSTICA)
    SEGUÍ FELIPE, JOAN
    Disponibilidad inmediata

    23,95 €

  • CATALUNYA A LA COPA I AL PLAT
    CARAMÉS NÚÑEZ, GESSAMÍ / CAMPO GONZÁLEZ, JAVIER
    FOTOGRAFIES DE MARIA Á. TORRES I ALBERTO POLO GESSAMÍ CARAMÉS HA VERSIONAT PLATS DE LA CUINA CATALANA AMB EL SEU TOC PERSONAL PERÒ FÀCILS D'ELABORAR, AMB LES PROPOSTES DE MARIDATGE DE JAVIER CAMPO. Aquest és més que un llibre de receptes i el seu acompanyament. Els seus autors, la televisiva cuinera Gessamí Caramés i el sommelier Javier Campo, han escodrinyat pam a pam Cataluny...
    Disponibilidad inmediata

    21,50 €

  • CUINA CATALANA DE FA 700 ANYS, LA
    LLADONOSA I GIRÓ, JOSEP
    Gràcies a l’estudi pacient del Llibre de Sent Soví i del Libre del coch, -dos receptaris dels segles XIV i XVI, respectivament, sense els quals no s’entendria la cuina catalana actual-, Josep Lladonosa ens acosta a la nostra cuina primigènia. A partir d’aquells manuscrits, que gairebé no tenien mesures ni pesos, i amb tècniques culinàries poc depurades, Lladonosa reelabora aque...
    Disponibilidad inmediata

    23,00 €

Otros libros del autor

  • CARLES BOSCH DE LA TRINXERIA
    VILA, PEP / VILAR, JOAQUIM
    Carles Bosch de la Trinxeria (Prats de Moll?, Vallespir, 1831 - La Junquera, 1897) ?s un important escriptor de la Renaixena, quina obra encara es poc coneguda i reconeguda en la seva totalitat. Per aixo calia una antologia que recollis la varietat de generes literaris que desenvolupa?. Aquest llibre ?s fruit d'una recerca sistem?tica dels autors d'aquesta antologia de la seva...
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    20,00 €