CUINA POPULAR DEL SEGLE XIX A CATALUNYA, LA

CUINA POPULAR DEL SEGLE XIX A CATALUNYA, LA

RECEPTARI DE FRANCESC VILASOJANA SOLER, CLARETIÀ

VILA, PEP / VILAR, JOAQUIM

17,00 €
IVA incluido
Editorial:
FARELL EDITORS I DISSENYADORS
Año de edición:
2023
Materia
Cocina de autor
ISBN:
978-84-17116-78-1
Páginas:
154
Encuadernación:
Rústica
Colección:
CUINA HISTORICA
17,00 €
IVA incluido

Aquest receptari fou redactat, a la segona meitat del segle XIX, pel religi?s clareti? Francesc Vilajosana Soler (1847-1887). Es tracta dÕuna cuina autntica, senzilla, popular, que es feia als masos, als pobles, mercats i als hostals freq?entats per traginers o marxants elaborada amb productes de mercat de temporada i que seguia els costums de les fam?lies de pags. Tamb?, per?, hi trobem plats de festa major, que demanaven m?s elaboraci?.

Artículos relacionados

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    16,00 €

  • PODER DE LA ALIMENTACIÓN CETOBIÓTICA, EL
    ARETA, ARANTXA
    Únete a la revolución cetobiótica: come grasa para perderla.Falta de energía, kilos de más, dolores de cabeza, ansiedad, piel apagada, hinchazón, infecciones recurrentes… Estamos tan acostumbrados a convivir con estas dolencias que nos resignamos o nos medicamos, sin tener en cuenta que el alimento puede ser nuestra mejor medicina. De la mano de Arantxa Areta, coach nutricional...
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    19,95 €

  • ENSALADAS COMPLETAS
    EZEKIEL, EMILY
    ¿Quién dijo que las ensaladas son aburridas Sin duda, alguien que no conocía este libro. En él, hallarás platos divididos por estaciones, con los mejores productos de temporada para preparar comidas deliciosas, saciante y espectaculares. Descubre un colorido abanico de ensaladas para comer como plato único, acompañamiento e ¡incluso postre!, con opciones veganas y consejos de c...
    Disponibilidad inmediata

    29,95 €

  • RECETAS ASIATICAS EN UN PIS PAS
    VV. AA.
    Te presentamos 100 recetas, llegadas directamente de Asia, ¡para realizar en un plis plas! ¿Te apetece demostrar tu creatividad culinaria, pero no tienes tiempo para descifrar recetas con 25 líneas de texto ¿Te encantaría saborear un buen ramen o un pho reconstituyente, pero no tienes ni idea de cómo prepararlos ¿Sueñas con una velada asiática, pero la idea de pasarte más de 30...
    Disponibilidad inmediata

    22,90 €

  • CUINA DE LLEIDA, LA VALL D´ARAN I LA FRANJA, LA
    FABREGA, JAUME
    Allioli de codony, panadons despinacs, caragols a la brutesca, olla aranesa, girella, trinxat, cassola de tros, conill farcit, orelletes, redorts... La cuina de les terres de Lleida és una cuina rica que es caracteritza per lautenticitat, lús de productes de proximitat i la influència de les tradicions agrícoles i ramaderes. Situada en una àrea que juxtaposa muntanya i plana, o...
    Disponibilidad inmediata

    23,00 €

  • RECEPTES DEL MOTEL EMPORDÀ, LES
    SUBIRÓS JORDÀ, JAUME
    El Motel Empordà va ser fundat el 1961 a Figueres per Josep Mercader. A partir dels productes locals i de temporada, amb imaginació, intel·ligència i sensibilitat, Mercader portà el Motel als nivells més alts de la cuina catalana. La seva visió combinava innovació i tradició sense perdre’n l’essència ni la identitat. Aquest receptari, preparat per Jaume Subirós, presenta una à...
    Disponibilidad inmediata

    20,00 €

Otros libros del autor

  • CARLES BOSCH DE LA TRINXERIA
    VILA, PEP / VILAR, JOAQUIM
    Carles Bosch de la Trinxeria (Prats de Moll?, Vallespir, 1831 - La Junquera, 1897) ?s un important escriptor de la Renaixena, quina obra encara es poc coneguda i reconeguda en la seva totalitat. Per aixo calia una antologia que recollis la varietat de generes literaris que desenvolupa?. Aquest llibre ?s fruit d'una recerca sistem?tica dels autors d'aquesta antologia de la seva...
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    20,00 €