EMBOTITS

EMBOTITS

RECEPTES PER TRIAR, PREPARAR I FER LLUIR UN BON EMBOTIT

SANGLAS, DAVID

22,90 €
IVA incluido
Editorial:
ROSA DELS VENTS
Año de edición:
2025
Materia
Cocina de autor
ISBN:
978-84-10256-50-7
Páginas:
224
Encuadernación:
Cartoné
Colección:
ELS FOGONS
22,90 €
IVA incluido

"Aquest receptari és un viatge per la història dels embotits de la nostra terra, els oblidats i els de sempre, i un recorregut que ens farà descobrir la infinitat d'usos que podem donar-los a la cuina, més enllà de gaudir-los amb una bona llesca de pa amb tomàquet. A través de receptes pràctiques, aprendrem com preparar a casa i des de zero els nostres embotits preferits, com conservar-los millor i com integrar-los a plats on llueixin de manera original: des d'uns bunyols de botifarra negra i eriçó de mar, una carbonara amb llonganissa de Vic, o els ""Musclos amb pèsols i crema de pernil ibèric"" de l'aclamat restaurant Disfrutar."

Artículos relacionados

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    16,00 €

  • ALVOCAT, L´
    FISCHER, JANE
    Disponibilidad inmediata

    6,95 €

  • COCINA INDIA ILUSTRADA, LA
    SHARMA, PANKAJ / SALMANDJEE, SANDRA / CHARBIN, ALICE
    Disponibilidad inmediata

    17,95 €

  • PAELLAS Y ARROCES VALENCIANOS
    FAUS, AMADEO
    Paellas y arroces valencianos es un recetario de arroces tradicionales hecho desde una perspectiva actual, pero sin perder las raíces. Incluye algunos platos desconocidos para el gran público, casi olvidados, que, junto a los más populares, conforman un valioso patrimonio que refleja la riqueza gastronómica de esta parte del Mediterráneo. Son recetas fáciles de preparar, salud...
    Disponibilidad inmediata

    24,90 €

  • PINCH
    GOMEZ, VERO
    Las verduras como nunca las habías probado. Atrévete con Pinch.Vero Gómez te trae más de 70 recetas originales, sanas y divertidas, además de consejos y trucos que te ayudarán a redescubrir el maravilloso mundo de las verduras. Pinch te ofrece una nueva visión de la cocina en la que una receta no es solo una lista de ingredientes, sino que los protagonistas sois tú y tu instint...
    Disponibilidad inmediata

    23,90 €

  • MALENA
    CASTAÑO, JOSEP M.
    “Entenc la cuina lliure, anàrquica sense punts i a part. A l’hora d’innovar l’únic important és que el nostre menjar ajudi a restaurar en cos i ànima aquell qui el degusta.” Josep M. Castaño, àlies Xixo, reuneix per primera vegada en aquest llibre les receptes creades en el si del restaurant Malena i fa emergir l’essència de la seva cuina. Una creativitat desbordant i la unió d...
    Disponibilidad inmediata

    32,00 €