LLIBRE DAURAT, EL

LLIBRE DAURAT, EL

LA HISTÒRIA DE LA PAELLA COM NO S'HA CONTAT MAI

PIERA, JOSEP

19,00 €
IVA incluido
Editorial:
ENCICLOPEDIA CATALANA S.A
Año de edición:
2018
Materia
Recetarios
ISBN:
978-84-9809-418-3
Páginas:
296
Encuadernación:
Cartoné
Colección:
PORTIC VISIONS
19,00 €
IVA incluido

El llibre dauratés un saborós homenatge a la paella, però també a la tradició de la nostra cuina
i, en general, a la cultura mediterrània. Ara fa dècades, l?escriptor i gastrònom Joan Perucho
va demanar al jove Josep Piera que escrivís una història social i cultural de la paella valenciana.
Avui oferim el resultat feliç d?aquesta apassionada indagació: un relat ameníssim, ple d?anècdotes
inoblidables i divertides, de tot el que té a veure amb el plat valencià. El llibre captivarà
els aficionats a la cuina, però també els lectors interessats en la història del país i en la tradició
cultural europea. El llibre daurat està il·lustrat amb documents, imatges i fotografies.

Artículos relacionados

  • CENAFUERISMO APLICADO
    EL TIPO QUE NUNCA CENA EN CASA
    A ver, si eres alguien gastronómicamente muy avanzado, sales mucho por ahí y cenar fuera nunca te suscita ninguna duda, este no es tu libro. Probablemente Pérez Reverte haya sacado algo este año. Píllatelo y estaréis más contentos tú y él, en serio. Si por otra parte, cenar fuera te encanta, pero a veces te surgen dudas tipo… ¿Qué es la quinta gama? ¿Qué es el umami? ¿En qué se...
    Disponibilidad inmediata

    19,95 €

  • CONFESIONES DE UN CHEF
    BOURDAIN, ANTHONY
    "En las ya clásicas memorias del chef Anthony Bourdain, éste nos llevó a través de las puertas giratorias de la cocina y puso patas arriba el oficio culinario. Bourdain lo cuenta todo: desde su primera ostra en la Gironda hasta su humilde puesto de friegaplatos en un restaurante de pescado de Provincetown (donde se enganchó al trabajo de chef de por vida); desde los fogones del...
    Disponibilidad inmediata

    24,00 €

  • ESTO ES CIENCIA Y COCINA
    WUTH, HEINZ
    ¿Cuándo se debe añadir sal a las legumbres? ¿Y a la carne? ¿El limón cocina el pescado? ¿Y como evitar efectivamente la oxidación del aguacate o palta? Descubre la ciencia detrás de la cocina y descubre los consejos y secretos para cocinar como un profesional con Esto es ciencia y cocina. Con este libro, Heinz Wuth utiliza ejemplos cotidianos, explicaciones sencillas e ilustrac...
    Disponibilidad inmediata

    41,90 €

  • HOMBRE QUE SUSURRABA A LAS MORCILLAS, EL
    DE JORGE, DAVID
    Robin Food vuelve al ataque. Después de En un paraguayo cabe el Amazonas, llega una nueva guía de lugares, comidas y bebercios para disfrutar como un cochino. No basta con gritar «¡Viva Rusia!» con frecuencia, vestirse de fallera ocasionalmente ni derrochar simpatía a la mínima ocasión; los verdaderos amantes del goce y el disfrute saben que lo que caracteriza a David de Jorge ...
    Disponibilidad inmediata

    24,90 €

  • UNA ÒPERA GASTRONÒMICA
    CASANOVAS ANGUERA, MARC
    Qui va ser Ramon Cabau? Per què s’està esborrant l’empremta d’un dels personatges més singulars de la història de la cuina catalana? I potser la pregunta més dolorosa i, tanmateix, més pertinent: quin patiment insuportable el va empènyer al suïcidi al bell mig del mercat de la Boqueria, que tant estimava? Parlar de Cabau és descriure algú capaç de turbinar la gastronomia catala...
    Disponibilidad inmediata

    22,95 €

  • CURIOSO CASO DE MARY MALLON, EL
    BOURDAIN , ANTHONY
    Un true crime fascinante del chef Anthony Bourdain, centrado en la cocinera que llegó a ser conocida como «la mujer más peligrosa de Estados Unidos». Como tantos irlandeses, Mary Mallon había llegado al Nuevo Mundo huyendo de la hambruna que asolaba su país natal. En una Nueva York dispuesta a convertirse en la mayor metrópolis mundial, trabajó noche y día en espacios insalubre...
    Disponibilidad inmediata

    19,95 €

Otros libros del autor

  • TOT SON ONES
    PIERA, JOSEP
    «És la consciència de pertànyer a una civilitat que ens permet sentir-nos i voler-nos —en passat, en present i en futur— ciutadans i ciutadanes de la Mediterrània». Aquesta definició que Josep Piera fa del concepte de «mediterraneïtat» funciona a Tot són ones com un mantra des del qual repassa, dibuixa poèticament, i revalida humanament, el compromís amb els seus llocs, amb els...
    Disponibilidad inmediata

    19,00 €

  • ACÍ S'ACABA TOT
    PIERA, JOSEP
    Disponibilidad inmediata

    19,90 €

  • CANVI DE RUMB
    PIERA, JOSEP
    Amb la mort del dictador s'obrí un temps d'esperança. Els esforços culturals d'uns grups de joves inquiets semblava que finalment il·luminarien una societat lligada a una tradició de derrotes i renúncies. Hi havia col·lectius de mestres que s'aplicaven amb entusiasme a la renovació escolar. I poetes que se sentien cridats a crear un nou imaginari col·lectiu, a partir de paisatg...
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    16,00 €

  • TROBADORS AMB TURBANT
    PIERA, JOSEP
    Aquest llibre pot ser llegit com el Diwan andalusí d'un poeta actual, com una antologia de versos àrabs clàssics que han perdurat en l'imaginari de la tradició posterior. És a dir, de la tradició literària que s'instal·là al país on ells visqueren i escrigueren els seus versos. Aquest llibre és també, doncs, un homenatge i un reconeixement a la perdurabilitat de la paraula poèt...
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    16,90 €

  • MAI NO ÉS TARD
    PIERA, JOSEP
    A partir d?una conversa amb Jordi Llavina en la qual s?invocava la proximitat del centenari de Joan Vinyoli (1914-2014), Josep Piera va iniciar una prolongada indagació sobre la seua relació amb el poeta: la correspondencia, els llibres de Vinyoli i els fragments d?una conversa intermitent que van mantenir entre 1978 i 1981. Llavors Vinyoli tenia una seixantena llarga d?anys. P...
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    15,00 €