SA I VARIAT

SA I VARIAT

RECEPTES FÀCILS I NUTRITIVES SENSE SUCRE I SENSE GLUTEN

GARCÍA MATILLA, LAURA (@BYLAURAGARCIA)

19,95 €
IVA incluido
Editorial:
COSSETANIA EDICIONS
Año de edición:
2023
Materia
Cocina de autor
ISBN:
978-84-1356-276-6
Páginas:
192
Encuadernación:
Rústica
Colección:
SENSACIONS
19,95 €
IVA incluido

UN LLIBRE DE RECEPTES SANES, FÀCILS I VARIADES SENSE SUCRES NI GLUTEN, I ACOMPANYADES AMB FOTOGRAFIES A TOT COLOR. Aliments d'avui i de sempre es troben a la nevera i el rebost de la Laura García per ajudar-te a menjar d'una manera saludable sense renunciar al sabor autèntic dels aliments més importants per a la teva salut. Aquest llibre és fruit del treball que fa anys que publica al seu popular blog i perfil d'Instagram, @ByLauraGarcia, amb receptes inèdites per als seus seguidors més fidels. Es tracta de 90 receptes sanes, sense gluten i sense sucre, però amb tot el sabor i un focus especial en l'aprofitament dels nutrients. A més, en aquest llibre trobaràs receptes de fermentats i confitats casolans, pans i crackers sense gluten, postres sorprenents amb ingredients secrets i una guia dels millors estris per a una cuina sense tòxics.

Artículos relacionados

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    16,00 €

  • CUINA DE LA MEMÒRIA, LA
    PARÉ VIDAL, ANNA / NOGUÉ I PUIGVERT, PEP
    S'estima que 1 de cada 10 persones més grans de 65 anys pateix algun tipus de demència. El deteriorament cognitiu i la pèrdua de memòria són els primers signes que es manifesten, però els primers canvis al cervell tenen lloc molts anys abans. Per poder funcionar de manera òptima, el nostre cervell necessita determinats nutrients. Per això, l'alimentació és un dels principals fa...
    Disponibilidad inmediata

    19,95 €

  • COCINA DE LA MEMORIA, LA
    NOGUÉ PUIGVERT, PEP
    1.1JFCV;WB;WBA;WBB;WBC;WBD;WBF;WBH;WBHS;WBJ;WBN;WBQ;W01.1 10000000000000000 ...
    Disponibilidad inmediata

    19,95 €

  • REMOVIDO O AGITADO?
    BURGESS, ZOE
    La experta en sabores Zoe Burgess desmitifica los cócteles, explicando y explorando sus estructuras, los perfiles de sabor y las técnicas utilizadas. Este es un libro de cócteles pensado para un público muy amplio, tanto profesionales que desean entender la composición de los diferentes cócteles para poder experimentar con nuevos sabores, como también aquellas personas que dese...
    Disponibilidad inmediata

    30,00 €

  • HISTORIA DE LA PASTA ¡Y CÓMO COCINARLA!, LA
    GUARNACCIA, STEVEN
    Una exploración lúdica y llena de datos de la fascinante historia de 35 formas de pasta famosas con una deliciosa receta para niños perfectamente adaptada a cada forma.En este libro definitivo sobre la pasta para niños de 7 a 11 años, 35 formas de pasta cobran vida a través de ingeniosas ilustraciones y datos fascinantes para alimentar la imaginación de los niños... ¡y sus estó...
    Disponibilidad inmediata

    24,95 €

  • HUEVOS: TÉCNICAS Y RECETAS
    NILSSON, TOVE
    1.1 01.1 10000000000000000 ...
    Disponibilidad inmediata

    20,95 €