SECRETS DE LA RATAFIA, ELS

SECRETS DE LA RATAFIA, ELS

INGREDIENTS, ELABORACIÓ I RATAFIES

ESCUDERO RIVAS, PEP

17,00 €
IVA incluido
Editorial:
FARELL EDITORS I DISSENYADORS
Año de edición:
2020
Materia
Vinos
ISBN:
978-84-17116-28-6
Páginas:
112
Encuadernación:
Rústica
Colección:
CULTURA POPULAR
17,00 €
IVA incluido

Tota la informacio per fer una bona ratafia casolana, des dels ingredients Ðcom l'aiguardent, les herbes i les especies, entre les quals no hi pot faltar la nou verda, el sucre i l'aiguaÐ, les proporcions i les fases de la seva elaboracio. Es un referent, una guia detallada per a lÕelaboracio de la ratafia. Ofereix alguns consells per a combinar saviament les diferents herbes aromatiques i les especies, segons la seva aroma, color, textura, densitat, amargor i astringencia. Ens detalla les formules per a calcular la proporcio de lÕaigua, el sucre i el xarop en la maceracio. El llibre tambe tracta sobre lÕorigen i la tradicio de la ratafia, aixi com de les primeres receptes documentades, algunes inedites. Tambe fa un acurat repas de lÕevolucio del producte al llarg del temps i descriu les diferents ratafies del mercat. La ratafia es un licor dol que compta amb una llarga tradicio popular. Es tambe un producte representatiu de la cultura i de la gastronomia catalana, reconeguda recentment com a Indicacio Geografica Protegida (IGP) per la Unio Europea.

Artículos relacionados

  • GEÒRGIQUES. LLIBRE II
    VIRGILI
    Virgili, el poeta nacional romà i un dels grans autors de la literatura occidental, va escriure aquest poema didàctic sobre les feines del camp. Aquesta edició recull el llibre segon, que dedica als arbres en general, però el cep hi té una presència destacada. El poeta no se n'amaga i els versos inicials del llibre, que constitueixen un breu himne a Bacus, ja anuncien el protag...
    Disponibilidad inmediata

    13,00 €

  • ENTRE LIBROS Y VIÑEDOS
    BARREIRO GONZALEZ, GERMAN
    Disponibilidad inmediata

    20,00 €

  • ARRAIGADOS
    PICANYOL, MARC / NUÑEZ, ESTANIS
    ¿Qué pueden tener en común cuatro franceses, un alemán, un danés, un sudafricano, una americana, una suiza, un escocés, un inglés y dos argentinos? Pues un mismo amor por el vino y por la viticultura, con un país como España, donde casi todos han acabado echando raíces. Ya sea a través de familiares, aparejándose y teniendo hijos con lugareños y construyendo hogares. Profesiona...
    Disponibilidad inmediata

    32,00 €

  • DESPERFECTOS E IMPERFECCIONES DEL VINO: GUÍA PRÁCTICA
    GRAINGER, KEITH
    Disponibilidad inmediata

    60,00 €

  • WATER OF LIFE, THE
    FARRES, AGUSTI / JIMENEZ, RAFAEL / MITJAVILA, JOAN
    Disponibilidad inmediata

    32,50 €

  • ORO EN LOS VIÑEDOS
    CATENA, LAURA
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    14,90 €