CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA

CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA

ELS TAPERS

FABREGA, JAUME

16,00 €
IVA inclòs
Editorial:
FARELL EDITORS I DISSENYADORS
Any d'edició:
8841
Matèria
Cuina d'autor
ISBN:
978-84-92811-99-1
Enquadernació:
Rústica
Col·lecció:
REBOST I CUINA

Disponibilitat:

  • La Llar - Sant AntoniSense estoc, consultar termini entrega
  • La Llar- Passeig de la Plaça MajorSense estoc, consultar termini entrega

Articles relacionats

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    Sense estoc, consultar termini entrega

    16,00 €

  • CONSERVES ARTESANES
    MURGADAS, FRANCESC
    Disponibilitat immediata

    26,50 €

  • RECETAS SALUDABLES CON AIRFRYER
    FIT HAPPY SISTERS, ANI Y SARA
    Ani y Sara son dos hermanas que llevan más de 9 años promoviendo un estilo de vida y alimentación saludable desde sus redes sociales. Su gran número de seguidores aplauden su habilidad para crear recetas saludables, ligeras y deliciosas que te ayudarán a comer y sentirte mejor por dentro y por fuera. Lo que nació como un hobby es hoy en día toda una filosofía de vida que inspir...
    Sense estoc, consultar termini entrega

    22,50 €

  • LIBRO DEL RAMEN, EL
    ORTIZ, MARC
    Disponibilitat immediata

    28,00 €

  • RECETAS DE LOS ELFOS
    TUELSEY ANDERSON, ROBERT
    Desde los célebres banquetes de Elrond al pan lembas o el miruvor de Galadriel, los alimentos confeccionados por los elfos de Tolkien son tan misteriosos y etéreos como elegantes. Recetas de los Elfos permite a los lectores descubrir el mundo de los elfos de Tolkien desde una perspectiva única. Incluye más de 50 recetas deliciosas inspiradas en esta raza mítica, como Setas de N...
    Disponibilitat immediata

    19,95 €

  • NUEVO MUNDO DE SABORES, UN
    STRAUSFELD, MICHI
    Los orígenes, evolución e influencia de las cocinas mexicana, peruana y brasileña de la mano de Michi Strausfeld, una de las grandes conocedoras de la literatura latinoamericana, y de Sabine Hueck, difusora del universo culinario en español desde su programa de la Deutsche Welle Con sabor y saber. En América Latina, según afirma Virgilio Martínez, «se encuentra aproximadamente ...
    Disponibilitat immediata

    19,95 €

Altres llibres de l'autor

  • 100 REFRANYS SOBRE EL MENJAR I EL BEURE
    FÀBREGA, JAUME
    L'ORIGEN DELS REFRANYS SOBRE ALIMENTACIÓ MÉS POPULARS AMB UNA RECEPTA CATALANA A CADA CAPÍTOL El refrany és una frase sentenciosa que solem utilitzar en la nostra vida diària per descriure situacions, puntuar converses, etcètera. Els refranys són d'autoria anònima, ja que pertanyen al cabal de la saviesa popular. En aquest llibre, podreu fruir d'unes receptes al·lusives, que r...
    Disponibilitat immediata

    16,50 €

  • CUINA DE LA COSTA BRAVA I EL PIRINEU DE GIRONA, LA
    FÁBREGA, JAUME
    La Costa Brava i el Pirineu de Girona han donat nombrosos genis en gairebé tots els àmbits de la cultura universal. I la gastronomia no n'ha estat cap excepció gràcies a noms com els germans Roca, Fina Puigdevall, Josep Mercader o, per adopció, Ferran Adrià. Però aquesta cuina gironina pertany també a les mestresses de casa i als restauradors anònims, i als pagesos i als pescad...
    Disponibilitat immediata

    26,50 €

  • CUINA D'EIVISSA I FORMENTERA, LA
    FABREGA, JAUME
    Disponibilitat immediata

    35,00 €

  • CUINA CATALANA TRADICIONAL AMB TERRISSA
    FÀBREGA, JAUME
    Disponibilitat immediata

    17,00 €

  • BACALLÀ, EL
    FÀBREGA, JAUME
    Del bacalla se nÕha aprofitat tot. ?s, sens dubte, el peix m?s apreciat a la cuina catalana, malgrat que no ?s un peix autocton. En aquest llibre hi trobareu un munt de receptes exquisides, molt ben explicades i documentades, pas a pas, dels Pa?sos Catalans, al costat de les que ens han proporcionat els portuguesos i els bascos i dÕaltres pa?sos del m?n on es menja el bacalla. ...
    Sense estoc, consultar termini entrega

    16,00 €

  • MENJARS I MEMÒRIES DEL GUST
    FÀBREGA, JAUME
    Certament, s'han escrit llibres excel·lents sobre la cuina del País Valencià. Com és lògic, són obres escrites des de dins. En aquestes reflexions pretenem, amb una visió feta des de fora —això sí, amb passió, reflexió i estima—, retornar als elements bàsics de l'alimentació i la cuina dels valencians, tant a través dels productes com dels plats i la seva història, passant per ...
    Sense estoc, consultar termini entrega

    20,00 €