CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA

CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA

ELS TAPERS

FABREGA, JAUME

16,00 €
IVA incluido
Editorial:
FARELL EDITORS I DISSENYADORS
Año de edición:
8841
Materia
Cocina de autor
ISBN:
978-84-92811-99-1
Encuadernación:
Rústica
Colección:
REBOST I CUINA

Disponibilidad:

  • La Llar - Sant AntoniSin stock - Consultar plazo de entrega
  • La Llar- Passeig de la Plaça MajorSin stock - Consultar plazo de entrega

Artículos relacionados

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    16,00 €

  • CUPCAKES: OVER 80 DELICIOUS RECIPES FOR ALL OCCASIONS AND TATSES
    MCMAHON , SUE
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    23,83 €

  • VEGGIE
    OLIVER, JAMIE
    El chef Jamie Oliver vuelve a la carga con esta recopilación de recetas fáciles y deliciosas con verduras. Jamie Oliver nos deleita con nuevas y sabrosas recetas para los amantes de la cocina con vegetales. Ya sea por razones de salud o medioambientales, cada vez somos más los que optamos por aumentar la proporción de verduras y hortalizas en nuestra dieta. Jamie se ha inspir...
    Próximamente. Reserve su ejemplar

    29,90 €

  • CARNE
    PUHARICH, ANTHONY / TRAVERS, LIBBY
    Todo lo que necesitas saber para seleccionar, comprar y cocinar carne. En una época en que cada vez más personas prefieren consumir carne de forma consciente y sostenible, esta obra de referencia nos presenta información valiosa para resolver todas las dudas antes de comprarla. De la mano de granjeros, carniceros o de algunos de los mejores cocineros, seremos capaces de saber...
    Próximamente. Reserve su ejemplar 17/10/2019

    44,90 €

  • POSTRES MÉS EXTRARÀTIQUES, LES
    STILTON, GERONIMO
    L'excel·lentissim alcalde de Ratalona ha decidit encarregar-li un altre llibre de receptes a Geronimo, aquest cop de postres! Com sempre, comptara amb la inestimable ajuda dels seus amics: Tea, Benjami, Patty Spring, el Professor Volt i Martin Gala. Ells t'ensenyaran a preparar galetes exquisides, pastissos, mousses, smoothies, bonissimes postres de fruita i, com no, de xocolat...
    Próximamente. Reserve su ejemplar

    14,90 €

  • COCINA LIGHT EN 2 HORAS
    PESSIN, CAROLINE
    Dividido por estaciones, y con un ojo siempre puesto en la comida light y de proximidad para cada semana, incluye: Una lista de la compra dividida por las secciones del supermercado. El menú completo para toda la semana. El paso a paso de las dos horas de cocina. El resultado de los platos e instrucciones para su conservación. Consejos para calentarlos y emplatarlos en el mome...
    Próximamente. Reserve su ejemplar 10/09/2019

    19,90 €

Otros libros del autor

  • CUINA DELS PASTORS, LA
    FÀBREGA, JAUME
    Disponibilidad inmediata

    16,00 €

  • 100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA
    FÀBREGA, JAUME
    La cuina catalana -repetidament, a través de Ferran Adrià i Joan Roca- ha estat declarada la primera del món. En aquest llibre, a manera de "cànon", hi descobrirem quins són els plats indispensables d'aquesta cuina, els que han inspirat els grans cuiners, que formen de la nostra memòria palatal històrica i de la nostra vida, i fins i tot alguns dels que cuinen els grans xefs. V...
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    14,90 €

  • ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA, L'
    FÀBREGA, JAUME
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    16,50 €

  • CUINA MARINERA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FÀBREGA, JAUME
    La cuina dels pescadors de la Costa Brava és, sens dubte, la més variada i refinada de totes les costes dels Països Catalans i, fins i tot, de la Mediterrània. Han estat i són uns grans cuiners, que ensenyen xefs com Joan Roca o Ferra Adrià. La seva és encara una cuina viva, que es transmet oralment i que evoluciona.Alguns dels plats dels pescadors han esdevingut dels més embl...
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    16,00 €

  • CUINA MONÀSTICA
    FÀBREGA, JAUME
    Tot i que la cuina actual dels convents no és la mateixa que la que d?anys enrere, la història ens demostra que la tradició de la cuina monàstica ha existit des de l?edat mitjana fins a la meitat del segle XIX. Amb els pescadors, els monjos constitueixen l?únic col·lectiu d?homes que ha practicat l?art gastronòmic i, per tant, podem dir que són els transmissors de la nostra cui...
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    18,50 €

  • CUINA DE PAGÈS, LA
    FÀBREGA, JAUME
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    16,00 €