CUINA DEL BARROC

CUINA DEL BARROC

EN TEMPS DEL RECTOR DE VALLFOGONA

FABREGA, JAUME

17,00 €
IVA incluido
Editorial:
FARELL EDITORS I DISSENYADORS
Año de edición:
2023
Materia
Cocina de autor
ISBN:
978-84-17116-76-7
Páginas:
128
Encuadernación:
Rústica
Colección:
CUINA HISTORICA
17,00 €
IVA incluido

Aquest llibre sobre la cuina del Barroc, corresponent a lՏpoca del Rector de Vallfogona (s. XVII), sÕha editat en ocasi? de la celebraci? de lÕany dedicat a aquest gran poeta, tan gran com relativament poc conegut, malgrat que la seva figura Ðper les seves poesies, canons i ditesÐ formi part de la cultura popular. Hi trobarem un conjunt de suggestives receptes Ðdels entrants i les sopes a les verdures, llegums, peix i carn, postres, conserves i begudesÐ ben documentades, explicades pas a pas i perfectament executables, amb ingredients que encara utilitzem avui. La cuina del Barroc, justament, inicia la cuina moderna, tot i mantenir encara com un tresor molts elements de la cuina medieval, lՏpoca de m?xima esplendor de la nos- tra cultura culin?ria. Deixem-nos seduir per aquests sabors dÕun altre temps i alhora molt contemporanis, amb les seves salses sorprenents, els seus agredolos, els seus arom?tics guisats i dolos superbs.

Artículos relacionados

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    16,00 €

  • COCINA COMO UNA ABUELA
    SOLDEVILLA (@CHEFENIALS), CARLA
    Tanto si buscas sorprender a tus amigos en una cena, como lucirte delante de tu familia o simplemente perder el miedo a cruzar el umbral de la puerta de la cocina, este libro te inspirará a crear platos sencillos y deliciosos, y a honrar la cocina de nuestras abuelas. ...
    Disponibilidad inmediata

    20,95 €

  • EMBOTITS
    SANGLAS, DAVID
    "Aquest receptari és un viatge per la història dels embotits de la nostra terra, els oblidats i els de sempre, i un recorregut que ens farà descobrir la infinitat d'usos que podem donar-los a la cuina, més enllà de gaudir-los amb una bona llesca de pa amb tomàquet. A través de receptes pràctiques, aprendrem com preparar a casa i des de zero els nostres embotits preferits, com c...
    Disponibilidad inmediata

    22,90 €

  • LIBRO DE COCINA DE EL BRASAS, EL
    WILSON, CHRISTOPHER
    «Recuerdo la primera vez que coseché un tomate cherri en el huerto de un amigo. El olor intenso y aquella explosión de sabor me concienciaron al momento de lo singular e increíble que es cualquier ingrediente en su punto óptimo. Tuve claro que fuera cual fuera la receta o preparación con esos tomates sería memorable. Ahí arrancó mi idilio con el mundo vegetal. Muchas personas t...
    Disponibilidad inmediata

    22,90 €

  • PICADAS
    PARELLADA, RAMON
    La picada, el secreto invisible de la cocina catalana, es fruto de la imaginación y de la creatividad, un recurso sabio para transformar los platos de cada día en auténticos menús festivos. Una hoja de laurel, una cabeza de ajos, un par de almendras o un trozo de pan seco son ingredientes que desbordan poesía y que con su franciscana humildad rectifican sabores y abren las puer...
    Disponibilidad inmediata

    21,90 €

  • HELADOS
    LÓPEZ MONTERO, PAULA
    Un paseo por el campo en el que encontrar ricos e inesperados sabores para los helados. En otoño, piñones y moras; en invierno, almendras y cabello de ángel; en primavera, violetas, cerezas, fresas y albaricoques; y en verano, plátano, algarroba y lima. Helados es un paseo por la naturaleza con los ojos bien abiertos. Es también una visita a los hogares de los pastores y los ag...
    Disponibilidad inmediata

    21,90 €

Otros libros del autor

  • CUINA DE LLEIDA, LA VALL D´ARAN I LA FRANJA, LA
    FABREGA, JAUME
    Allioli de codony, panadons despinacs, caragols a la brutesca, olla aranesa, girella, trinxat, cassola de tros, conill farcit, orelletes, redorts... La cuina de les terres de Lleida és una cuina rica que es caracteritza per lautenticitat, lús de productes de proximitat i la influència de les tradicions agrícoles i ramaderes. Situada en una àrea que juxtaposa muntanya i plana, o...
    Disponibilidad inmediata

    23,00 €

  • CONSERVES CASOLANES
    FABREGA, JAUME
    Des de sempre les conserves s’han elaborat al llarg de les diferentes estacions. A l’estiu es feien les conserves de l’hort i fruites. A finals d’estiu-tardor s’assecaven i es salaven els bolets i es deshidrataven les fruites. A l’hivern es matava el porc i es feien els embotits. Amb el segar i el batre s’encetaven les llo...
    Disponibilidad inmediata

    17,00 €

  • CUINA DE LA PATATA, LA
    FÀBREGA, JAUME
    Disponibilidad inmediata

    25,50 €

  • CUINA CATALANA TRADICIONAL AMB TERRISSA
    FÀBREGA, JAUME
    La terrissa ha estat el material fonamental de la cuina catalana, que ?s inimaginable sense les olles, cassoles i altres atuells fets amb aquest material popular, envernissat o sense. Cuinar amb fang ?s un tast dÕhist?ria que ens submergeix a la cuina de les nostres mares i ?vies, i a una cultura ancestral. ?s la cuina de lÕamor?s xup-xup, que mai no haur?em dÕoblidar, una cuin...
    Disponibilidad inmediata

    17,00 €

  • ROSTITS, ELS
    FÀBREGA, JAUME
    Disponibilidad inmediata

    25,50 €

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    16,00 €