NO SOC UN DELS VOSTRES

NO SOC UN DELS VOSTRES

UN CUINER A CONTRACORRENT. UN RESTAURANT ICÒNIC. I LA GRAN MENTIDA DELS XEFS SUPERESTRELLA

CASANOVAS, MARC

23,50 €
IVA inclòs
Editorial:
ARA LLIBRES
Any d'edició:
2023
Matèria
Cuina d'autor
ISBN:
978-84-18928-62-8
Pàgines:
300
Enquadernació:
Rústica
Col·lecció:
PAUSA
23,50 €
IVA inclòs

Un cuiner allunyat dels estereotips de l?altra gastronomia i un restaurant que va passar per les págines de la história de Barcelona com un estel fugaÇ. L?Alex Montiel i el restaurant L?Aram són peces imprescindibles per entendre la nostra cultura gastronómica i, tanmateix, han viscut fins ara en una penombra buscada.Comptant amb el testimoni d?Alex Montiel, la seva família, i d?alguns dels noms més importants de la cuina catalana i europea ùAdriá, Santamaria, Gagnaire, Abellán, Berasateguiù, Marc Casanovas ens ofereix el relat inaudit i sense filtres de l?enfant terrible dels fogons que va capgirar l?escena gastronómica de Barcelona. Aquest no és un llibre de cuina, ni una biografia edulcorada: és un llibre sobre un xef nascut per a trencar motlles

rsonalidad más profunda. Los berlineses que cuentan su historia, su devenir, sus dramas y sus misterios. Este libro es una propuesta para dejarse llevar de la mano de la propia ciudad, para deambular por sus parques y avenidas sin ninguna obligación, para sentarse en una esquina a disfrutar del aire propio de la ciudad. Para no querer cambiar una ciudad qu

Articles relacionats

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    Sense estoc, consultar termini entrega

    16,00 €

  • BEBIDAS VEGETALES
    BLASCO GIMENO, MERCEDES
    Descubre el mundo inagotable de sabores de las leches vegetales y sus beneficios.Las bebidas vegetales son las nuevas estrellas de la nutrición contemporánea: cada vez más personas las incorporan a su dieta porque son energéticas y nutritivas, además de muy gustosas y digestivas.Con este libro conocerás las propiedades nutricionales de las distintas leches vegetales y sus benef...
    Disponibilitat immediata

    18,00 €

  • COCINA JAPONESA, LA
    SHIMBO, HIROKO
    EL LIBRO DE REFERENCIA DE LA auténtica GASTRONOMÍA NIPONA Descubre el mundo de la cocina japonesa, fresca, natural y saludable, a través de esta guía dirigida al cocinero occidental. En esta obra encontrarás: • Descripciones detalladas de los ingredientes japoneses y cómo seleccionarlos. • Explicaciones de las técnicas culinarias. • Más de 250 recetas con útiles ilustraciones. ...
    Disponibilitat immediata

    25,00 €

  • CREMO!
    NICOLAU, MARIA
    CREMO! La nova revolució de Maria Nicolau. Columna publica Cremo!, el nou llibre de Maria Nicolau. Reflexionsgastronòmiques de la cuinera més revolucionària dels últims anys.El fenomen que ha revolucionat la gastronomia torna amb un llibre captivador i molt personal. Una memoir culinària imbatible. «Cremo!» és el crit d'alerta que s'etziba a les cuines professionals quan es car...
    Disponibilitat immediata

    23,90 €

  • CUINES
    RIBAS, MARC / CARAMES, GESSAMI / PARIS, ARNAU
    Marc Ribes i tot lÆequip del Cuines ens presenten un llibre pràctic i original per treure el màxim profit de les nostres cuines. Un recorregut que comença al mercat o a les botigues, segueix en la forma com organitzem i desem els productes i culmina amb totes les elaboracions que ens proposa aquest manual. El llibre oficial del programa combina divulgació i pràctica, remarcant ...
    Disponibilitat immediata

    24,95 €

  • TODO SOBRE LAS TARTAS Y PASTELES
    TOSI, CHRISTINA
    El gran libro de pastelería de la reconodísima chef y repostera neoyorkina, la responsable de postres de Momofuku de David Chang.Descubre el universo definitivo de los mejores pasteles de plátano, chocolate o mantequilla de cacahuete. Esos que se preparan lentamente, pasteles con múltiples capas con sabor a lima y las tartas de cumpleaños más espectaculares de todos los tiempos...
    Disponibilitat immediata

    29,95 €