PICADES

PICADES

LA IDENTITAT DE LA CUINA CATALANA

SOLE I TORNE, DAVID

18,00 €
IVA inclòs
Editorial:
FARELL EDITORS I DISSENYADORS
Any d'edició:
2017
Matèria
Cuina d'autor
ISBN:
978-84-92811-95-3
Enquadernació:
Rústica
Col·lecció:
REBOST I CUINA
18,00 €
IVA inclòs

Articles relacionats

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    Sense estoc, consultar termini entrega

    16,00 €

  • ITADAKIMASU
    MATSUHISA, HIDEKI
    "Itadakimasu, significa «gracias por la comida», mucho más que una fórmula de cortesía, es una expresión de respeto, gratitud y conexión con quienes cultivan, cocinan y comparten los alimentos, que se dice antes de empezar a comer. ...
    Disponibilitat immediata

    24,95 €

  • SETAS Y HONGOS EXQUISITOS
    FRANZO, ÉMILIE
    * Los hongos (¡comestibles!) engloban una gran variedad de texturas y sabores. Descubra 60 recetas para aprender a preparar y cocinarlos. La autora, conocida por su cuenta de Instagram Plus une miette, familiariza al lector con la idea no solo de cocinar setas y hongos frescos, sino también conservarlos, limpiarlos y prepararlos. Información para preparar desde los más clásicos...
    Disponibilitat immediata

    24,90 €

  • FORN SANT FRANCESC (RUSTICA)
    SEGUÍ FELIPE, JOAN
    Disponibilitat immediata

    23,95 €

  • CATALUNYA A LA COPA I AL PLAT
    CARAMÉS NÚÑEZ, GESSAMÍ / CAMPO GONZÁLEZ, JAVIER
    FOTOGRAFIES DE MARIA Á. TORRES I ALBERTO POLO GESSAMÍ CARAMÉS HA VERSIONAT PLATS DE LA CUINA CATALANA AMB EL SEU TOC PERSONAL PERÒ FÀCILS D'ELABORAR, AMB LES PROPOSTES DE MARIDATGE DE JAVIER CAMPO. Aquest és més que un llibre de receptes i el seu acompanyament. Els seus autors, la televisiva cuinera Gessamí Caramés i el sommelier Javier Campo, han escodrinyat pam a pam Cataluny...
    Disponibilitat immediata

    21,50 €

  • CUINA CATALANA DE FA 700 ANYS, LA
    LLADONOSA I GIRÓ, JOSEP
    Gràcies a l’estudi pacient del Llibre de Sent Soví i del Libre del coch, -dos receptaris dels segles XIV i XVI, respectivament, sense els quals no s’entendria la cuina catalana actual-, Josep Lladonosa ens acosta a la nostra cuina primigènia. A partir d’aquells manuscrits, que gairebé no tenien mesures ni pesos, i amb tècniques culinàries poc depurades, Lladonosa reelabora aque...
    Disponibilitat immediata

    23,00 €

Altres llibres de l'autor

  • SALSES I SALSETES FREDES TRADICIONALS CATALANES
    SOLÉ I TORNÉ, DAVID
    Sense estoc, consultar termini entrega

    17,00 €

  • HERBES AROMATIQUES, LES. CUINA DELS PERFUMS
    SOLÉ I TORNÉ, DAVID
    En aquest llibre hi trobaras les vint-i-quatre herbes aromatiques mes utilitzades en la nostra cuina. De cada planta seÕn descriu els seus sabors, les seves aplicacions alimentaries i dÕaltres usos. Tambe hi trobaras per a cadascuna tres receptes practiques, originals per treureÕn profit, es a dir, un total de setanta-dues propostes. Treu-li el millor partit als teus plats amb...
    Sense estoc, consultar termini entrega

    16,00 €

  • ESPÈCIES, LES
    SOLÉ I TORNÉ, DAVID
    Les espécies són captivadores i a voltes quasi sobrenaturals pel do que tenen de poder fer viatjar una persona arreu del món sense que aquesta es mogui de lloc. Són capaces de transformar tot un plat i tot un ápat, són idònies per a transmetre sensacions amagades o noves. Tot plegat, però, sempre amb l ánim de millorar el gust de la cuinada on se les inclou i d aprendre a combi...
    Sense estoc, consultar termini entrega

    16,00 €

  • CUINTES
    SOLÉ I TORNÉ, DAVID
    Cuintes, acrònim de cuines i contes, conté un conjunt de textos de diferents textures i sabors, que tenen com a nexe el fet que giren entorn de la cuina i els aliments. Hi trobareu la declaració d'un jubilat detingut per desordre públic; la narració d'un regal original que consisteix en viure unes càrregues policials des del mateix nucli d'una manifestació moguda; el tast d'un...
    Sense estoc, consultar termini entrega

    15,90 €