100 REFRANYS SOBRE EL MENJAR I EL BEURE

100 REFRANYS SOBRE EL MENJAR I EL BEURE

LA SAVIESA POPULAR A TAULA

FÀBREGA, JAUME

16,50 €
IVA incluido
Editorial:
COSSETANIA EDICIONS (( XARXA ))
Año de edición:
2021
ISBN:
978-84-1356-044-1
Páginas:
312
Encuadernación:
Rústica
Colección:
DE CENT EN CENT

Disponibilidad:

  • La Llar - Sant AntoniDisponibilidad inmediata
  • La Llar- Passeig de la Plaça MajorSin stock - Consultar plazo de entrega

L'ORIGEN DELS REFRANYS SOBRE ALIMENTACIÓ MÉS POPULARS AMB UNA RECEPTA CATALANA A CADA CAPÍTOL El refrany és una frase sentenciosa que solem utilitzar en la nostra vida diària per descriure situacions, puntuar converses, etcètera. Els refranys són d'autoria anònima, ja que pertanyen al cabal de la saviesa popular. En aquest llibre, podreu fruir d'unes receptes al·lusives, que recreen aquest món tan variat dels refranys de la taula -aliments, tècniques, alimentació...-, explicades amb el seu origen, la seva història, els productes, la comparació amb altres receptes d'arreu i una elaboració pas a pas. * Jaume Fàbrega ha publicat més de 70 llibres, amb 4 enciclopèdies considerades obres de referencia. * La seva gran enciclopèdia sobre _La cuina catalana_ és l'obra de referència utilitzada al taller del cuiner Joan Roca, i cuiners com Ferran Adrià ?amb qui ha col·laborat?, Carme Ruscalleda, Nandu Jubany, Fermí Puig i altres han lloat la seva aportació.

Artículos relacionados

  • SABEU O LES DIEU?, LES
    VALIENTE, MARÍA JOSÉ
    Disponibilidad inmediata

    16,00 €

  • REFRANYER EIVISSENC D'ANTONI JUAN BONET, EL
    PÀMIES, VICTOR / MARÍ, ISIDOR
    El refranyer eivissenc d’Antoni Juan Bonet ha estat recollit i comentat per Víctor Pàmies, lingüista especialitzat en paremiologia, i Isidor Marí, professor i estudiós de la cultura popular eivissenca. La publicació facilita la recuperació dels refranys aplegats per Antoni Juan Bonet el 1937 i publicats a la revista Ibiza entre 1944 i 1957 i els presenta al públic ara acompanya...
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    15,00 €

  • 100 REFRANYS SOBRE EL MENJAR I EL BEURE
    FÀBREGA, JAUME
    L'ORIGEN DELS REFRANYS SOBRE ALIMENTACIÓ MÉS POPULARS AMB UNA RECEPTA CATALANA A CADA CAPÍTOL El refrany és una frase sentenciosa que solem utilitzar en la nostra vida diària per descriure situacions, puntuar converses, etcètera. Els refranys són d'autoria anònima, ja que pertanyen al cabal de la saviesa popular. En aquest llibre, podreu fruir d'unes receptes al·lusives, que r...
    Disponibilidad inmediata

    16,50 €

  • DE L'ALZINA A LA PALMERA
    MÚRCIA SÀNCHEZ, CARLES
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    15,50 €

  • REFRANYS MES USUALS DE LA LLENGUA CATALANA
    Els refranys més usuals de la llengua catalana aplega gairebé 500 refranys triats a través d'enquesta (amb un índex alfabètic al final per facilitar-ne la localització). El refranyer és ordenat en quinze temes. Vet aquí un llibret dignament il·lustrat p ...
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    9,50 €

  • SAVIESA POPULAR: REFRANYS I FRASES FETES
    SANXIS I FORRIOLS, JOAN LL.
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    20,00 €

Otros libros del autor

  • BACALLÀ, EL
    FÀBREGA, JAUME
    Del bacalla se nÕha aprofitat tot. ?s, sens dubte, el peix m?s apreciat a la cuina catalana, malgrat que no ?s un peix autocton. En aquest llibre hi trobareu un munt de receptes exquisides, molt ben explicades i documentades, pas a pas, dels Pa?sos Catalans, al costat de les que ens han proporcionat els portuguesos i els bascos i dÕaltres pa?sos del m?n on es menja el bacalla. ...
    Disponibilidad inmediata

    16,00 €

  • CUINA DE LA COSTA BRAVA I EL PIRINEU DE GIRONA, LA
    FÁBREGA, JAUME
    La Costa Brava i el Pirineu de Girona han donat nombrosos genis en gairebé tots els àmbits de la cultura universal. I la gastronomia no n'ha estat cap excepció gràcies a noms com els germans Roca, Fina Puigdevall, Josep Mercader o, per adopció, Ferran Adrià. Però aquesta cuina gironina pertany també a les mestresses de casa i als restauradors anònims, i als pagesos i als pescad...
    Disponibilidad inmediata

    26,50 €

  • CUINA D'EIVISSA I FORMENTERA, LA
    FABREGA, JAUME
    Disponibilidad inmediata

    35,00 €

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    16,00 €

  • MENJARS I MEMÒRIES DEL GUST
    FÀBREGA, JAUME
    Certament, s'han escrit llibres excel·lents sobre la cuina del País Valencià. Com és lògic, són obres escrites des de dins. En aquestes reflexions pretenem, amb una visió feta des de fora —això sí, amb passió, reflexió i estima—, retornar als elements bàsics de l'alimentació i la cuina dels valencians, tant a través dels productes com dels plats i la seva història, passant per ...
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    20,00 €

  • CAP I POTA
    FABREGA, JAUME
    Hi ha gent que té prejudicis cap a la cuina dels menuts, cosa que no es dona en altres cultures gastronòmiques com la francesa, que els ha incorporat a l'alta cuina. El foie-gras, els ris o lletons, el moll de l'os, el cervell o el fetge són exquisideses que els grans cuiners i cuineres incorporen als seus plats. Però els menuts també formen part, arreu del món, d'una cuina pop...
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    15,50 €