200 PLATS CASOLANS DE CUINA CATALANA

200 PLATS CASOLANS DE CUINA CATALANA

DALMAU I RIBALTA, ANTONI

10,00 €
IVA incluido
Editorial:
MILLÀ, EDITORIAL
Año de edición:
1994
Materia
Cocina de autor
ISBN:
978-84-7304-215-4
Páginas:
128
Encuadernación:
Rústica
10,00 €
IVA incluido

Artículos relacionados

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    16,00 €

  • ENSALADAS COMPLETAS
    EZEKIEL, EMILY
    ¿Quién dijo que las ensaladas son aburridas Sin duda, alguien que no conocía este libro. En él, hallarás platos divididos por estaciones, con los mejores productos de temporada para preparar comidas deliciosas, saciante y espectaculares. Descubre un colorido abanico de ensaladas para comer como plato único, acompañamiento e ¡incluso postre!, con opciones veganas y consejos de c...
    Disponibilidad inmediata

    29,95 €

  • RECETAS ASIATICAS EN UN PIS PAS
    VV. AA.
    Te presentamos 100 recetas, llegadas directamente de Asia, ¡para realizar en un plis plas! ¿Te apetece demostrar tu creatividad culinaria, pero no tienes tiempo para descifrar recetas con 25 líneas de texto ¿Te encantaría saborear un buen ramen o un pho reconstituyente, pero no tienes ni idea de cómo prepararlos ¿Sueñas con una velada asiática, pero la idea de pasarte más de 30...
    Disponibilidad inmediata

    22,90 €

  • CUINA DE LLEIDA, LA VALL D´ARAN I LA FRANJA, LA
    FABREGA, JAUME
    Allioli de codony, panadons despinacs, caragols a la brutesca, olla aranesa, girella, trinxat, cassola de tros, conill farcit, orelletes, redorts... La cuina de les terres de Lleida és una cuina rica que es caracteritza per lautenticitat, lús de productes de proximitat i la influència de les tradicions agrícoles i ramaderes. Situada en una àrea que juxtaposa muntanya i plana, o...
    Disponibilidad inmediata

    23,00 €

  • RECEPTES DEL MOTEL EMPORDÀ, LES
    SUBIRÓS JORDÀ, JAUME
    El Motel Empordà va ser fundat el 1961 a Figueres per Josep Mercader. A partir dels productes locals i de temporada, amb imaginació, intel·ligència i sensibilitat, Mercader portà el Motel als nivells més alts de la cuina catalana. La seva visió combinava innovació i tradició sense perdre’n l’essència ni la identitat. Aquest receptari, preparat per Jaume Subirós, presenta una à...
    Disponibilidad inmediata

    20,00 €

  • CUINA FÀCIL I SALUDABLE (CATALÀ)
    Presentem un nou títol de la col·lecció Tu Pots, de promoció de la vida autònoma. Són llibres que s?adrecen especialment a un públic que per motius personals, familiars o socials no ha adquirit, o està en procés de fer-ho, els coneixements necessaris per assumir responsabilitats i superar situacions quotidianes. El llibre que tens a les teves mans t?ofereix receptes saludabl...
    Disponibilidad inmediata

    16,00 €

Otros libros del autor

  • ANARQUISMO EN BARCELONA EN EL UMBRAL DEL SIGLO XX, EL
    DALMAU I RIBALTA, ANTONI
    A través de la mirada lúcida y penetrante de Antoni Dalmau especialista en el estudio del obrerismo y la violencia social en el cambio del siglo xix al xx y autor de destacados libros como El procés de Montjuïc y El cas Rull, este libro se convierte en la obra definitiva que lleva al lector a adentrarse en el movimiento libertario en el crispado inicio del siglo xx. Antoni Dalm...
    Disponibilidad inmediata

    20,00 €

  • ANARQUISME BARCELONÍ A L'INICI DEL SEGLE XX, L´
    DALMAU I RIBALTA, ANTONI
    A través de la mirada lúcida i penetrant d'Antoni Dalmau —especialista en l'estudi de l'obrerisme i la violència social en el canvi del segle xix al xx i autor de destacats llibres com El procés de Montjuïc i El cas Rull—, aquest llibre es converteix en l'obra definitiva que porta el lector a endinsar-se en el moviment llibertari en el crispat inici del segle xx. Antoni Dalmau ...
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    20,00 €