CAPÍTOLS DOLÇOS DE CUINA MALLORQUINA

CAPÍTOLS DOLÇOS DE CUINA MALLORQUINA

CONTRERAS MAS, ANTONI

16,00 €
IVA incluido
Editorial:
DOCUMENTA BALEAR
Año de edición:
2018
Materia
Cocina de autor
ISBN:
978-84-17113-21-6
Páginas:
182
Encuadernación:
Rústica
Colección:
MENJAVENTS
16,00 €
IVA incluido

Aquest llibre és la segona part o, si voleu, la darreria del volum Capítols de cuina mallorquina. Hi trobareu notícies sobre els pastissos i dolços de l?antiga cuina illenca, de la qual podreu seguir el rastre amb una vintena de receptes.
Els costums protocol·laris de la taula i gastronomia occidentals estableixen que els pastissos i dolços siguin servits com a plat darrer d?una menjada. En aquesta obra podreu conèixer els dolços ara ja perduts de la gastronomia mallorquina, com els gubellets, els xerafins o les llesques de papa i els que encara es conserven en altres indrets, com les casques o el cuscussó, i els altres que perviuen, com els doblegats, els rubiols, el crespells, els bunyols, els confits, el gató, els quartos, el codonyat o les neules. També s?hi han inclòs els gelats, tan tradicionals com els flaons, les formatjades, els congrets, i la figa de moro, com a mostra de la introducció d?una fruita externa a l?illa, que, si bé va ser considerada exòtica al principi, des­prés s?integrà de ple a la taula mallorquina.

Artículos relacionados

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    Sin stock. Disponible en 10 días.

    16,00 €

  • CUPCAKES: OVER 80 DELICIOUS RECIPES FOR ALL OCCASIONS AND TATSES
    MCMAHON , SUE
    Sin stock. Disponible en 10 días.

    23,83 €

  • CUINA DELS MONESTIRS
    BAGES-QUEROL BLANCO, JORDI
    Disponibilidad inmediata

    17,00 €

  • ODISSEA CULINÀRIA, L'
    HERCE CARMONA, ENRIC / FÀBREGA I COLOM, JAUME
    Aquest llibre us proposa un viatge imaginari a través de set menús que fan la flaire càlida del nord d?Àfrica, picant i perfumada del Pròxim Orient, refrescant de les illes... sempre amb receptes clares, fàcils i detallades amb tota cura perquè resultin infal·libles. Una odissea de la qual no voldreu tornar. ...
    Disponibilidad inmediata

    29,00 €

  • SIMPLEMENTE SANO
    RIOLOBOS, SILVIA / DELGADO, ISOLDA
    En este completísimo libro, Silvia Riolobos nos acerca los secretos de esta medicina milenaria a través de la alimentación, con remedios tradicionales y recetas deliciosas basadas en los ingredientes que la tierra nos brinda cada temporada. Estructurado por estaciones, este libro nos invita a reconectar con los ciclos de la naturaleza de manera sencilla, con claves adaptadas a ...
    Disponibilidad inmediata

    23,50 €

  • ARZAK
    ARZAK, JUAN MARI
    El libro definitivo de Arzak y el más importante publicado hasta ahora: una travesía culinaria desde sus inicios en el restaurante familiar, de la mano del gran patriarca de la gastronomía española, considerado como uno de sus mayores influyentes, acompañado de las recetas más emblemáticas de sus últimos diez años de trayectoria y que mejor definen su cocina más actual. ...
    Disponibilidad inmediata

    49,00 €

Otros libros del autor

  • CUINA EN TEMPS DE RAMON LLULL, LA
    CONTRERAS MAS, ANTONI
    El singular i atractiu personatge que va ser Ramon Llull, perd importància quan es contempla la gegantina obra sorgida de la seva ploma. Al prop d'un quart de milenar d'obres seves conservades, hi sovintegen referències a la vida quotidiana de l'època. En les descripcions que hi fa sobre la societat del seu temps apareixen comptades, però ben valuoses i representatives referènc...
    Sin stock. Disponible en 10 días.

    28,00 €

  • CAPÍTOLS DE CUINA MALLORQUINA
    CONTRERAS MAS, ANTONI
    Sin stock. Disponible en 10 días.

    16,00 €