CUINA ENCARA MÉS ECONÒMICA

CUINA ENCARA MÉS ECONÒMICA

RECEPTES FÀCILS PER A TEMPS DIFÍCILS A L'ENTORN DE LA CUINA DE MALLORCA

TUGORES MANRESA, ANTONI

21,00 €
IVA incluido
Editorial:
DOCUMENTA BALEAR, EDICIONS
Año de edición:
2020
Materia
Cocina de autor
ISBN:
978-84-17113-85-8
Páginas:
304
Encuadernación:
Rústica
Colección:
MENJAVENTS
21,00 €
IVA incluido

Cuina encara més econòmica és una convidada suggeridora a preparar un llarg seguit de plats frugals i fàcils, a partir de la cuina del nostre entorn, sense recórrer a frivolitats. Aporta més de cinc-centes receptes amb el denominador comú d'un preu baix i d'una realització planera, que pretén, per damunt de tot, ser útil.
Aquesta segona edició revisada (la primera va obtenir la distinció del Gourmand World Cookbook Awards l'any 2010) selecciona les millors propostes i n'afegeix de noves.
L'autor ens estimula a utilitzar els elements de proximitat i temporada, i també a aprofitar les sobralles molt en la línia austera de la cuina tradicional en uns temps difícils que reclamen seny i sobrietat.
És un llibre complet i pràctic que convé tenir prop dels fogons.

Artículos relacionados

  • ARROCES EN CASA
    PÉREZ, PACO
    "De fiesta y en el día a día. En el campo y en la ciudad. El arroz tiene una enorme capacidad de absorber sabores y aromas, y posee una textura maravillosa. Es patrimonio gastronómico, de cocina de toda la vida y tiene el gran poder de quitar el hambre en el mundo. Llamémosle arroz, arròs, rice, riz, riso, es el ingrediente principal para más de la mitad de la población mundial...
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    27,96 €

  • OLLA DE PRESSIÓ, L'
    IÑIGUEZ, JUAN MIGUEL
    Disponibilidad inmediata

    26,50 €

  • LLARGA VIDA AL PA
    GRIFOLS, ANNA / MORERA, JORDI
    Disponibilidad inmediata

    26,50 €

  • COCINA PARA TODOS (EJEMPLARES FIRMADOS)
    ARGUIÑANO, KARLOS
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    25,90 €

  • NATURA VIVA. LES COLS RESTAURANT
    PUIGVERT PUIGDEVAL, MARTINA
    La xef Martina Puigvert proposa una forma de viure i de menjar amb un profund vincle amb el territori. Amb aquest llibre, vol contagiar a tothom l’estima per la natura que ens envolta i la cuina d’estacionalitat. Seguint el llegat de la seva mare, fundadora del restaurant Les Cols el 1990, vol transmetre aquesta filosofia de vida, la seva manera d’entendre la gastronomia i tot ...
    Disponibilidad inmediata

    25,50 €

  • CAMBIA LA RECETA
    ANDRÉS, JOSÉ
    "José Andrés, chef y emprendedor, es autor de libros de éxito, presentador de televisión e incansable líder humanitario, fundador también de World Central Kitchen, la organización humanitaria que da de comer en cualquier rincón del planeta azotado por desastres naturales o conflitos bélicos. Su vasta experiencia, desde la cocina hasta las zonas de guerra le ha brindado gran can...
    Disponibilidad inmediata

    21,95 €