CUINA JAPONESA A CATALUNYA, LA RECEPTES I SECRETS D'UNA GASTRONOMIA MIL.LENARIA

CUINA JAPONESA A CATALUNYA, LA RECEPTES I SECRETS D'UNA GASTRONOMIA MIL.LENARIA

TAZAWA, KO

18,15 €
IVA incluido
Editorial:
COLUMNA EDICIONS
Año de edición:
2003
Materia
Cocina de autor
ISBN:
978-84-664-0019-0
Encuadernación:
Rústica
Colección:
COLUMNA CUINA
18,15 €
IVA incluido

Artículos relacionados

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    16,00 €

  • ITADAKIMASU
    MATSUHISA, HIDEKI
    "Itadakimasu, significa «gracias por la comida», mucho más que una fórmula de cortesía, es una expresión de respeto, gratitud y conexión con quienes cultivan, cocinan y comparten los alimentos, que se dice antes de empezar a comer. ...
    Disponibilidad inmediata

    24,95 €

  • SETAS Y HONGOS EXQUISITOS
    FRANZO, ÉMILIE
    * Los hongos (¡comestibles!) engloban una gran variedad de texturas y sabores. Descubra 60 recetas para aprender a preparar y cocinarlos. La autora, conocida por su cuenta de Instagram Plus une miette, familiariza al lector con la idea no solo de cocinar setas y hongos frescos, sino también conservarlos, limpiarlos y prepararlos. Información para preparar desde los más clásicos...
    Disponibilidad inmediata

    24,90 €

  • FORN SANT FRANCESC (RUSTICA)
    SEGUÍ FELIPE, JOAN
    Disponibilidad inmediata

    23,95 €

  • CATALUNYA A LA COPA I AL PLAT
    CARAMÉS NÚÑEZ, GESSAMÍ / CAMPO GONZÁLEZ, JAVIER
    FOTOGRAFIES DE MARIA Á. TORRES I ALBERTO POLO GESSAMÍ CARAMÉS HA VERSIONAT PLATS DE LA CUINA CATALANA AMB EL SEU TOC PERSONAL PERÒ FÀCILS D'ELABORAR, AMB LES PROPOSTES DE MARIDATGE DE JAVIER CAMPO. Aquest és més que un llibre de receptes i el seu acompanyament. Els seus autors, la televisiva cuinera Gessamí Caramés i el sommelier Javier Campo, han escodrinyat pam a pam Cataluny...
    Disponibilidad inmediata

    21,50 €

  • CUINA CATALANA DE FA 700 ANYS, LA
    LLADONOSA I GIRÓ, JOSEP
    Gràcies a l’estudi pacient del Llibre de Sent Soví i del Libre del coch, -dos receptaris dels segles XIV i XVI, respectivament, sense els quals no s’entendria la cuina catalana actual-, Josep Lladonosa ens acosta a la nostra cuina primigènia. A partir d’aquells manuscrits, que gairebé no tenien mesures ni pesos, i amb tècniques culinàries poc depurades, Lladonosa reelabora aque...
    Disponibilidad inmediata

    23,00 €

Otros libros del autor

  • PETJADES D'UN JAPONÈS
    TAZAWA, KO
    Petjades d?un japonès (Catalunya i un japonès 30 anys després) és el recorregut de Ko Tazawa per terres catalanes al llarg de bona part de la seva vida. En aquest temps, ha fet d?home pont entre les dues cultures: ha internacionalitzat les grans obres de la literatura catalana, ens ha explicat en la nostra llengua anècdotes, experiències i esdeveniments del seu país i ens ha re...
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    21,00 €

  • DIETARI D'UN JAPONÈS
    TAZAWA, KO
    Dietari dÆun japonès: entre el terratrèmol, el tsunami i la fuita radioactiva, és un testimoni de primera m dels dies posteriors al tsunami de Fukushima. Des de la seva residència de Kobe, Ko Tazawa (Creu de Sant Jordi 2003) ens relata lÆangoixa del dia a dia que segueix a la catstrofe, lÆimpacte inicial dels fets, les notícies poc esperançadores que es van succeint, la incerte...
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    15,00 €