GASTRÒNOM ACCIDENTAL ALS EEUU, EL

GASTRÒNOM ACCIDENTAL ALS EEUU, EL

SOCIETAT I CUINA

ROIG, XAVIER

12,00 €
IVA incluido
Editorial:
LA CAMPANA, S.L. EDICIONS
Año de edición:
2000
Materia
Recetarios
ISBN:
978-84-88791-94-8
Páginas:
192
Encuadernación:
Rústica
Colección:
CAMPANA, LA

Disponibilidad:

  • La Llar - Sant AntoniSin stock - Consultar plazo de entrega
  • La Llar- Passeig de la Plaça MajorSin stock - Consultar plazo de entrega

Una guia sobre la cuina nord-americana que ens ajuda a entendre la seva gent. Amb dades útils i recomanacions pràctiques.

Artículos relacionados

  • PLAT D'ESCUDELLA, UN
    DOMÈNECH, JOAN DE DÉU
    Emili Vilanova (Barcelona, 1840-1905) és l’escriptor més representatiu de la literatura costumista catalana del segle XIX. Vilanova escriu sobre les maneres i costums del seu temps i, de manera única, dels costums culinaris. Amb Emili Vilanova entrarem a cafès i fondes, mercats i botigues de queviures, a la cuina i menjador de cases particulars. ...
    Disponibilidad inmediata

    17,00 €

  • QUÍMICA A LA CUINA, LA
    MANS, CLAUDI
    A la síntesi de la cuina d'elBulli es llegia: La informació que subministra un plat es gaudeix a través dels sentits, també es gaudeix i es racionalitza amb la reflexió. En els darrers anys han entrat amb força nous productes, noves tècniques i estils de cuina i, alhora, ha crescut l'interès per la relació entre la nutrició, la salut i la gastronomia. Les ciències biologia, fís...
    Disponibilidad inmediata

    15,00 €

  • JULI SOLER QUE ESTÁS EN LA SALA
    CABALLERO, OSCAR
    Este libro debe sonar a rock y a entrechocar de cubiertos. Es la historia de un célebre mal conocido, Juli Soler, profeta del rock en la Cataluña de 1968/80, colega de los Rolling Stones y desde 1981 inventor de un Bulli on the rocks y de una sala con ritmo de platillos volantes. Entre 1984 y 2011, Juli Soler escogió el segundo plano para otorgar el primero a un chef intuido po...
    Disponibilidad inmediata

    19,95 €

  • ESO NO ESTABA EN MI LIBRO DE HISTORIA DE LA COCINA ESPAÑOLA
    ALMODÓVAR, MIGUEL ÁNGEL
    A través de estas páginas, conoceremos la evolución de la cocina española, desde las tortas de harina de bellota íbera al caviar esférico de melón de Ferran Adrià. Descubriremos que el mejor relato sobre la fructífera convivencia entre las cocinas cristiana, judía y musulmana se lo debemos a la prostituta Aldonza, La lozana andaluza; que en el segundo viaje de Colón a las «Indi...
    Disponibilidad inmediata

    19,95 €

  • QUÍMICA EN LA COCINA, LA
    MANS, CLAUDI
    En la Síntesis de la cocina de elBulli se leía: "La información que suministra un plato se disfruta a través de los sentidos; también se disfruta y se racionaliza con la reflexión". En los últimos años han entrado con fuerza nuevos productos, nuevas técnicas y nuevos estilos de cocina. Y, a la vez, ha crecido el interés por la relación entre la nutrición, la salud y la gastrono...
    Disponibilidad inmediata

    15,00 €

  • QUÈ MENGEM AVUI?
    PARELLADA, ADA / VILLAMOR, AGNÈS
    Catàleg editat en motiu de l'exposició "Què mengem avui?", comissariada per la restauradora Ada Parellada i l'antropòloga Agnès Villamor, i produïda gràcies a la col·laboració de l'Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona i el Museu de Ciències Naturals de Granollers.En aquest catàleg receptari hi trobareu una cinquantena de receptes i apunts teòrics per a companyar els vos...
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    10,00 €

Otros libros del autor

  • ENIGMA RUS, L'
    ROIG, XAVIER
    Aquest nou llibre de Xavier Roig neix després d'haver viscut dos anys a Rússia i descobrir que els russos no són com Europa els retrata. ¿Com pot ser que un país tan magnífic, amb gent tan hospitalària i tenaç, tingui tan mala premsa a Occident? Amb la seva prosa fàcil i provocadora, Xavier Roig ens fa entendre una mica més l'ànima russa, sense prejudicis. ...
    Disponibilidad inmediata

    18,90 €