HISTÒRIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA. VOLUM 5

HISTÒRIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA. VOLUM 5

EL BACALLÀ · LA CARN · ELS MENUTS

MARQUÉS, VICENT

35,00 €
IVA incluido
Editorial:
SIDILLÀ S.C.P., EDICIONS
Año de edición:
2022
Materia
Cocina de autor
ISBN:
978-84-125747-0-8
Encuadernación:
Cartoné
35,00 €
IVA incluido

Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques,
lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats, regions i comarques
d'aquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un
passat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat l'existència d'una de
les millors cuines del món, amb un caràcter i unes particularitats tan destacades
que des de la mateixa edat mitjana es va reivindicar en diferents receptaris i
manuals on es compilava i es preservava. Vicent Marqués ha dedicat la seva vida
a compendiar la història d'aquesta cuina. En aquest cinquè volum ens ofereix
centenars de monografies i de receptes de bacallà, de carn i de menuts. Marqués
no només ens explica les receptes, sinó també el recorregut històric, filològic,
literari i cultural d'uns plats que conformen el corpus de la cuina que compartim
la gent dels Països Catalans i Occitània.
«Això és una obra d'art», Ferran Adrià
«Una obra magna», Xavier Graset
«Aquest és un llibre molt important i el començament d'una sèrie molt
important», Colman Andrews
El segon volum, dedicat a les olles i les verdures, va merèixer el premi
Best of the World als Gourmand World Cookbook Awards

Artículos relacionados

  • ARROCES EN CASA
    PÉREZ, PACO
    "De fiesta y en el día a día. En el campo y en la ciudad. El arroz tiene una enorme capacidad de absorber sabores y aromas, y posee una textura maravillosa. Es patrimonio gastronómico, de cocina de toda la vida y tiene el gran poder de quitar el hambre en el mundo. Llamémosle arroz, arròs, rice, riz, riso, es el ingrediente principal para más de la mitad de la población mundial...
    Disponibilidad inmediata

    27,96 €

  • OLLA DE PRESSIÓ, L'
    IÑIGUEZ, JUAN MIGUEL
    Disponibilidad inmediata

    26,50 €

  • COCINA PARA TODOS (EJEMPLARES FIRMADOS)
    ARGUIÑANO, KARLOS
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    25,90 €

  • NATURA VIVA. LES COLS RESTAURANT
    PUIGVERT PUIGDEVAL, MARTINA
    La xef Martina Puigvert proposa una forma de viure i de menjar amb un profund vincle amb el territori. Amb aquest llibre, vol contagiar a tothom l’estima per la natura que ens envolta i la cuina d’estacionalitat. Seguint el llegat de la seva mare, fundadora del restaurant Les Cols el 1990, vol transmetre aquesta filosofia de vida, la seva manera d’entendre la gastronomia i tot ...
    Disponibilidad inmediata

    25,50 €

  • CAMBIA LA RECETA
    ANDRÉS, JOSÉ
    "José Andrés, chef y emprendedor, es autor de libros de éxito, presentador de televisión e incansable líder humanitario, fundador también de World Central Kitchen, la organización humanitaria que da de comer en cualquier rincón del planeta azotado por desastres naturales o conflitos bélicos. Su vasta experiencia, desde la cocina hasta las zonas de guerra le ha brindado gran can...
    Disponibilidad inmediata

    21,95 €

  • COCINA 2H Y COME BIEN TODA LA SEMANA
    SACRISTÁN, LAURA @SHOOTHECOOK
    "Preguntarse cada día qué cocinar resulta agotador, especialmente cuando quieres comer saludable? pero Laura Sacristán acude al rescate con una rutina de batch cooking que te ahorrará tiempo, dinero y energía mientras comes rico, saludable y variado. ...
    Disponibilidad inmediata

    19,95 €

Otros libros del autor

  • HISTÒRIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA. VOLUM 8
    MARQUÉS, VICENT
    Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats, regions i comarques daquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un passat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat lexistència duna de les millors cuines del món, amb un caràcter i unes particulari...
    Disponibilidad inmediata

    38,00 €

  • HISTÒRIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA VOL. 7
    MARQUÉS, VICENT
    Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats, regions i comarques d’aquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un passat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat l’existència d’una de les millors cuines del món, amb un ...
    Disponibilidad inmediata

    38,00 €

  • HISTÒRIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA VOL. 4
    MARQUÉS, VICENT
    Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats, regions i comarques d'aquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un passat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat l'existència d'una de les millors cuines del món, amb un caràcter i unes particul...
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    30,00 €

  • HISTÒRIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA 3.
    MARQUÉS, VICENT
    Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. En aquest tercer volum ens ofereix centenars de monografies i de receptes de llegums, d'arròs i de pasta. Marqués no només ens explica com les podem fer, sinó també el recorregut històric, filològic, literari i cultural d'uns plats i d'unes receptes que conformen el corpus de la cuina que compartim la gent dels Països Catalans...
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    30,00 €

  • HISTÒRIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA VOL. 2
    MARQUÉS, VICENT
    Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats, regions i comarques d'aquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un passat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat l'existència d'una de les millors cuines del món, amb un caràcter i unes particul...
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    30,00 €

  • HISTÒRIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA, VOL. I
    MARQUÉS, VICENT
    Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats i regions d?aquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un passat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat l?existència d?una de les millors cuines del món, amb un caràcter i unes particularitats tan...
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    39,00 €