LLIBRE DE L'ALLIOLI, EL

LLIBRE DE L'ALLIOLI, EL

GARCIA-ARBOS, SALVADOR

12,00 €
IVA incluido
Editorial:
EL BRAU, EDICIONS
Año de edición:
2005
Materia
Cocina de autor
ISBN:
978-84-95946-51-5
Páginas:
173
Encuadernación:
Rústica
12,00 €
IVA incluido

El llibre de l'allioli vol ser una aproximació a aquesta salsa catalana que diuen els entesos que només pot fer-se amb all i oli.

El volum ens ofereix un recorregut per la seva història, tot repassant ingredients, tècniques, variants i receptes que tenen l'allioli o l'all com a ingredient principal.

Quins ingredients són permesos i quins no, quines varietats es poden elaborar, com i de quina manera cal treballar els elements, quins plats podem fer amb allioli, quins són els arguments d'amics o detractors per lloar-lo o condemnar-lo... Tots els ets i uts d'aquesta salsa tan nostra recollits en aquest volum.

Per amants de l'allioli o per aquells que encara no s'han atrevit a tastar-lo.

Artículos relacionados

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    16,00 €

  • ITADAKIMASU
    MATSUHISA, HIDEKI
    "Itadakimasu, significa «gracias por la comida», mucho más que una fórmula de cortesía, es una expresión de respeto, gratitud y conexión con quienes cultivan, cocinan y comparten los alimentos, que se dice antes de empezar a comer. ...
    Disponibilidad inmediata

    24,95 €

  • SETAS Y HONGOS EXQUISITOS
    FRANZO, ÉMILIE
    * Los hongos (¡comestibles!) engloban una gran variedad de texturas y sabores. Descubra 60 recetas para aprender a preparar y cocinarlos. La autora, conocida por su cuenta de Instagram Plus une miette, familiariza al lector con la idea no solo de cocinar setas y hongos frescos, sino también conservarlos, limpiarlos y prepararlos. Información para preparar desde los más clásicos...
    Disponibilidad inmediata

    24,90 €

  • FORN SANT FRANCESC (RUSTICA)
    SEGUÃ FELIPE, JOAN
    Disponibilidad inmediata

    23,95 €

  • CATALUNYA A LA COPA I AL PLAT
    CARAMÉS NÚÑEZ, GESSAMà / CAMPO GONZÃLEZ, JAVIER
    FOTOGRAFIES DE MARIA Ã. TORRES I ALBERTO POLO GESSAMà CARAMÉS HA VERSIONAT PLATS DE LA CUINA CATALANA AMB EL SEU TOC PERSONAL PERÃ’ FÀCILS D'ELABORAR, AMB LES PROPOSTES DE MARIDATGE DE JAVIER CAMPO. Aquest és més que un llibre de receptes i el seu acompanyament. Els seus autors, la televisiva cuinera Gessamí Caramés i el sommelier Javier Campo, han escodrinyat pam a pam Cataluny...
    Disponibilidad inmediata

    21,50 €

  • CUINA CATALANA DE FA 700 ANYS, LA
    LLADONOSA I GIRÓ, JOSEP
    Gràcies a l’estudi pacient del Llibre de Sent Soví i del Libre del coch, -dos receptaris dels segles XIV i XVI, respectivament, sense els quals no s’entendria la cuina catalana actual-, Josep Lladonosa ens acosta a la nostra cuina primigènia. A partir d’aquells manuscrits, que gairebé no tenien mesures ni pesos, i amb tècniques culinàries poc depurades, Lladonosa reelabora aque...
    Disponibilidad inmediata

    23,00 €