PEIX, MARISC I BACALLA

PEIX, MARISC I BACALLA

UN REGAL DE L'AIGUA

QUADRADA, MARIONA

23,50 €
IVA incluido
Editorial:
COSSETANIA EDICIONS
Año de edición:
2008
Materia
Cocina de autor
ISBN:
978-84-9791-176-4
Páginas:
120
Encuadernación:
Tela
Colección:
AMB GUST DE MEDITERRANI
23,50 €
IVA incluido

Peix, marisc i bacallà, un regal de l'aigua és el primer d'una sèrie de llibres de cuina en què podreu trobar tota mena de receptes per gaudir d'aquests productes que ens regala l'aigua. Tècniques clàssiques i d'altres d'actuals, explicades pas a pas, amb ingredients habituals com a protagonistes. Però, sobretot, mil gustos per assaborir o redescobrir i sentir, així, tot el plaer del Mediterrani al paladar. El llibre disposa d'una extensa introducció, amb reflexions sobre l'art de cuinar i menjar i recomanacions per a l'hora de comprar el peix i el marisc i per preparar-los abans de la cocció. El gruix del llibre està format per 100 receptes il·lustrades amb magnífiques fotografies a tot color que ens mostren la presentació final del plat.

Artículos relacionados

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    16,00 €

  • COCINA PARA TODOS
    KARLOS ARGUIÑANO
    "El cocinero más querido y popular vuelve a sorprendernos con un libro que anima a cocinar a todos los públicos. Karlos Arguiñano, que sigue cosechando las mejores audiencias televisivas de toda su carrera, celebra su universo culinario con esta obra que nos ayudará a encontrar recetas fáciles, ricas y saludables. Como siempre, son platos para elaborar menús variados. Incluye e...
    Disponibilidad inmediata

    25,90 €

  • CUINA AMB COLORS
    AGUADO, XAVIER
    Cuina amb colors pretén ser el primer receptari que gira a l’entorn de l’apassionant món dels fitoquímics, uns compostos naturals que, a través dels pigments que donen color als aliments, tenen un impacte profund en la nostra salut intestinal i en la nostra salut en general. L'obra explora, amb detall i rigor, la relació entre els colors dels aliments i aquestes propietats que ...
    Disponibilidad inmediata

    29,00 €

  • ASTURIAS DE MIS SABORES
    GONZALEZ, CHRISTIAN
    Disponibilidad inmediata

    25,00 €

  • CREMAS
    VITELLI, PATRIZIA
    Cucharadas reconfortantes para todas las estaciones. Desde preparar un buen caldo hasta saber seleccionar los mejores ingredientes (aunque a veces se pueden hacer trucos con las conservas): Patrizia Vitelli lleva media vida experimentando y cocinando todo tipo de cremas, y en este libro nos invita a un recorrido, en frío y en caliente, por sus mejores recetas y las historias qu...
    Disponibilidad inmediata

    20,90 €

  • SALSAS ASIÁTICAS
    FARÈS, KARIM
    Karim Farés nos presenta el producto de una exhaustiva investigación culinaria a través de cinco países asiáticos: Corea, China, Japón, Tailandia y Vietnam. El rasgo común que comparten todos ellos es, indudablemente, la diversidad y el uso de las salsas en la gastronomía. Picantes, agridulces, especiadas, herbales, untuosas, refrescantes, son el sello que impregna de carácter ...
    Disponibilidad inmediata

    30,00 €

Otros libros del autor

  • AVELLANA, L'
    QUADRADA, MARIONA
    Com a investigadora i divulgadora de cuina, ha publicat més de quaranta llibres sobre alimentació i salut, receptaris, etc. Nascuda a Reus, on segueix vivint, coneix de primera mà l'avellana, producte principal de les 10 receptes d'aquest llibre. ...
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    6,95 €