PEIX, MARISC I BACALLA

PEIX, MARISC I BACALLA

UN REGAL DE L'AIGUA

QUADRADA, MARIONA

23,50 €
IVA incluido
Editorial:
COSSETANIA EDICIONS
Año de edición:
2008
Materia
Cocina de autor
ISBN:
978-84-9791-176-4
Páginas:
120
Encuadernación:
Tela
Colección:
AMB GUST DE MEDITERRANI
23,50 €
IVA incluido

Peix, marisc i bacallà, un regal de l'aigua és el primer d'una sèrie de llibres de cuina en què podreu trobar tota mena de receptes per gaudir d'aquests productes que ens regala l'aigua. Tècniques clàssiques i d'altres d'actuals, explicades pas a pas, amb ingredients habituals com a protagonistes. Però, sobretot, mil gustos per assaborir o redescobrir i sentir, així, tot el plaer del Mediterrani al paladar. El llibre disposa d'una extensa introducció, amb reflexions sobre l'art de cuinar i menjar i recomanacions per a l'hora de comprar el peix i el marisc i per preparar-los abans de la cocció. El gruix del llibre està format per 100 receptes il·lustrades amb magnífiques fotografies a tot color que ens mostren la presentació final del plat.

Artículos relacionados

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    16,00 €

  • BIZCOCHOS
    PEREZ SARDIÑA, ISABEL
    Isabel Pérez, alma de Aliter Dulcia y autora de cuatro recetarios de culto, regresa con su proyecto más personal y esperado: un libro enteramente dedicado al universo del bizcocho.Bizcochos: las joyas de Aliter Dulcia es el manual definitivo para dominar el arte del bizcocho. A lo largo de sus páginas, Isabel comparte más de 100 recetas, que van desde los clásicos imprescindibl...
    No disponible

    26,95 €

  • BLOC PLANIFICADOR DE MENÚS
    COSTA VIRGILI, MARTA / VIRGILI, MARIA ROSA (IL.L)
    Les editores d'El Calendari de la Cuina, us presentem la nova llibreta planificadora de menús: Un pràctic quadern per organitzar els primers i segons plats de cada dia de la setmana. Cada full inclou un espai per fer la llista de la compra, que podreu arrencar fàcilment per emportar-vos-la al mercat. ...
    Disponibilidad inmediata

    7,90 €

  • BARBACOA
    MANGUM, HUGH
    Disponibilidad inmediata

    49,95 €

  • ASIA GOURMET
    WU, IMPERATRICE
    EMPRENDE UN PERIPLO CULINARIO POR ASIA. REPORTAJES con los que descubrirás las culturas culinarias de Asia Oriental. Conoce los productos emblemáticos de cada país, así como sus historias, que con frecuencia trascienden fronteras. Descubre las tradiciones y las costumbres seculares que rigen desde hace miles de años la preparación y el servicio de los platos. Derriba los estere...
    Disponibilidad inmediata

    39,95 €

  • ESCUELA DE PANADERÍA, LA . LE CORDON BLEU
    LE CORDON BLEU
    Los chefs de Le Cordon Bleu«, en una nueva colaboración con Larousse Editorial, ofrecen una selección de las mejores recetas de panadería clásica y moderna. Esta obra recoge más de 80 recetas (de distintos niveles de dificultad) procedentes de todo el mundo e ilustradas con más de 280 fotografías paso a paso.Esta auténtica biblia de la panadería explica detalladamente todas y c...
    Disponibilidad inmediata

    39,95 €

Otros libros del autor

  • AVELLANA, L'
    QUADRADA, MARIONA
    Com a investigadora i divulgadora de cuina, ha publicat més de quaranta llibres sobre alimentació i salut, receptaris, etc. Nascuda a Reus, on segueix vivint, coneix de primera mà l'avellana, producte principal de les 10 receptes d'aquest llibre. ...
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    6,95 €